vineri, 2 iulie 2010

Disgusting diva


Diva se numeste Coco Austin si este ex-sotia lui Ice T. Asta conteaza foarte putin spre deloc. Dezgustator este faptul cum a considerat sa-si arate silicoanele din sani si fund. Yaccc !!!!
sarah spunea...

nu fiti rele mai fetelor,poate n-a avut bani sa isi ia un costum de baie pe marimea ei asa ca a apelat la varianta ajutatoare:costum de baie pentru tute (dive de carton)
lasand gluma ,poate sunt eu de moda veche,dar mie personal silicioanele mi se pare dezgustatoare.

Florin spunea...

Nu este deloc frumos...Vorbesti asa de sora ta geamana ? Rusiniiica !

Ema, Brasov spunea...

Nici nu știam cine este tipa. După o căutare "Coco Austin imagini Google" - apare rezultatul: sute de poze în care tipa este "surprisă" cu popoul rotofei la plajă, lângă mașini, pe mașini... Am înțeles: așa face ea bani - cu popoul. Și cu sânii, bineînțeles. Extrasized.
Este și ăsta un serviciu.
Parcă și la noi e la fel.

CUVINTE RATACITE spunea...

eu parca sunt putin geloasa... caci sincer imi e greu sa inteleg cum stau atzele alea prinse si reusesc sa acopere totusi ceva. Eu am incercat si mi-a fost tare greu si riscam in orice moment sa raman fara acoperire si bucata de carpa era mai lata...Deci eu ii acord bila alba ptr stabilitate ori echilibru ori ceva...:)

Anonim spunea...

Zuzelor, ei nu sunt divortati ... inca :)
Virginia

Zuzele spunea...

Draga Florin, doar atata caterinca poti???? Esti slabut rau de tot, baietzel!

ColourMePretty spunea...

grav e ca e si neepilata....hai,esti rotofeie,doar n-o sa faci plaja in sac...dar la naiba iti iei dungi pe post de costum daca nu te epilezi?Astia numesc excentricitate nesimtirea....si cand ma gandesc ca pana asta-vara nu am purtat tanga la plaja la gandul ca oripilez asistenta...:)))

Florin spunea...

Lol, vrei mai multa ? O sa tin minte !

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search