joi, 1 iulie 2010

Beautiful fairy

Asa as vrea sa arate parul meu atunci cand voi fi mireasa:) Pozele le-am gasit pe blogul Emei  si imi par cele mai frumoase coafuri pentru mirese care pot exista, naturale, elegante, romantice, perfecte, iar frumusetea asta de femeie pare o zana desprinsa din povesti.

Mirela Niculai spunea...

de acord :) dar eu vreau sa stiu: rezista toata noaptea? :P

Ema, Brasov spunea...

Mulțumesc pentru postare și pentru vizită:)
Când îți vom ura: Casă de piatră și copilași sănătoși și frumoși?

Zuzele spunea...

Ema, cu mare placere, oricand! Pai imi poti ura de acum, asa cum iti urez si eu tie, insa evenimentele nu intra in planurile mele de acum :) Si chiar de-ar fi sa fie, as vrea sa fiu surprinsa, in nici un caz sa planuiesc :P

Zuzele spunea...

Mirela, cred ca coafurile astea sunt mai degraba pentru miresele catolice, care nu stau 7 ore in biserica, nu uda busuiocul, nu fac bradul, nici nu se prind in hore, nici nu stau o noapte intreaba in picioare, dansand pe rand cu toti cei 500 de invitati:))
Coafura asta o vad la o mireasa care sa aiba parte de o ceremonie in aer liber, cu un preot care sa-i spuna lui ginerica "acum poti saruta mireasa" si apoi sa mearga impreuna cu cei cativa invitati la un pahar de sampanie undeva pe plaja, sub un cort frumos amenajat, alb, impodobit cu flori. Sa zaboveasca acolo vreo 2 ore maxim si apoi sa plece impreuna ca doi porumbei in luna de miere :)
Din pacate, la nuntile noastre traditionale se cere mult fixativ!:)
Tocmai de aceea, eu vreau o cofura d-asta de scurta durata :))

yoana spunea...

draga zuza unchiul meu s-a casatorit recent iar sotia lui a avut o astfel de coafura..mai exact cea cu orhideea prinsa in coc..si a rezistat toata noaptea..de dimineata se ofilise putin floarea dar coafura era perfecta.

Ema, Brasov spunea...

De cele mai multe ori miresele sunt concentrate mai mult la lucruri, zic eu, mai puțin importante: să nu-mi pătez rochia (că doar am dat 5ooo de euro pe ea), să nu mi se deranjeze cocul, să nu-mi curgă machiajul, să nu deranjez soacra mare sau invitații. Este de înțeles: totul trebuie să fie perfect, nu în fiecare zi ești mireasă.
Voi ce ați alege: O nuntă impecabilă unde efortul principal să fie canalizat către o organizare milimetrică obositoare, respectând toate tiparele, tabieturile și tradițiile sau o nunta ca cea descrisa mai sus, pe o plaja...?

Zuzele spunea...

@Ema: eu am avut o nunta cam in prima varianta descrisa de tine, dar nu m-am stresat prea tare (rochia aproape s-a sfasiat pana dimineata, cocul a rezistat cu stoicism, pe soacra mare nu prea am bagat-o in seama :)) ) Cel mai mult m-au stresat insa pupaturile celor 318 invitati.... La un moment dat am lesinat....Asa ca, daca ar fi sa mai fac nunta o data, as alege varianta intima, FOARTE INTIMA!!! Zuza O

Ema, Brasov spunea...

Îmi pare bine că te-ai distrat. Asta este cel mai important: să trăiești acele momente la maxim.
:)

Cris spunea...

a 3-a si a 4-a coafura arata super... luv them :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search