marți, 20 iulie 2010

Mircea Badea, apropo la Adelina Varciu: "In Romania avem prea multe curve!"

Cunoscut fiind spiritul său acid şi limba ascuţită când vine vorba despre nedreptăţile petrecute în patria noastră, dar mai ales la adresa “faunei” cu tocuri care o populează, Mircea Badea a luat-o în primire şi pe Adelina Pestriţu, ex-Vârciu. Realizatorul emisiunii “În gura presei” de la Antena 3 a ironizat-o pe colega de la Antena 2 pentru confesiunile acesteia legate de felurile pretenţioase de mâncare pe care le consumă zilnic, iar la sfârşitul episodului umoristic a concluzionat: “Deci icre negre… Adelina Vârciu. Ţineţi minte ce v-am spus eu ieri că are România prea multe, nu?”. Curioşii pot asculta înregistrarea emisiunii de duminică seară, iar fanii pot intui lesne răspunsul: “Curve!”.

Vezi inregistrarile mai jos!





Ascensiunea rapidă a fostei soţii a lui Liviu Vârciu, ex-cântâreţ, actual actor de mare angajament în telenovele mioritice, a pus pe jar criticii mondeni ai patriei. Unii sunt bucuroşi că încă o posesoare de piele bronzată şi decolteu generos a pătruns pe piaţă, însă alţii consideră că s-a creat încă un loc nemeritat în rândul vedetelor de carton. Cu paşi rapizi, Adelina Vârciu a arvunit prezentări de modă, emisiuni tv, spaţii generoase în ziare, dar şi pe copertele lucioase ale revistelor, şi chiar s-a procopsit cu un job în televiziune, atunci când se aştepta mai puţin. I-a luat locul sus-cotatei Marina Dina în dreapta lui Mihai Morar şi acum primeşte salariu de asistentă în emisiunea “Răi, da' buni” de la Antena 2. Tocmai salariul brunetei pune unora semne de întrebare, pentru că acele câteva milioane nu i-ar permite niciodată să-şi cumpere haine scumpe, vacanţe luxoase şi mâncăruri pretenţioase. Cel intrigat de luxul în care se scaldă Adelina este chiar colegul Mircea Badea, antenistul dedicându-i un spaţiu generos în emisiunea de luni seară de la Antena 3. Badea a criticat într-o notă umoristică declaraţiile pe care bruneta le-a făcut într-un interviu bazat pe felurile de mâncare preferate. Mircea mai avea puţin şi cădea sub birou de râs atunci când a aflat că Adelina mănâncă la micul dejun somon şi icre negre, iar la prânz “scoici în sos de vin alb pe care le pregăteşte singură” şi pe care “obişnuieşte să le mănânce cam des”. 



“Deducem de aici că se duce şi cumpăra scoici, nu le adună de undeva, iar vinul alb se găseşte la orice benzinărie!”, a ironizat-o Badea. Obişnuită cu pamfletarul, Adelina nu s-a supărat pentru săgeţile otrăvite pe care Mircea le-a aruncat în direcţia ei şi, prin intermediul ziarului nostru, i-a transmis că “icrele costă 10 lei un borcănel, iar scoicile vreo 25 de lei şi se găsesc la supermarket”. “Nu îţi trebuie o avere să mănânci bine şi să-ţi satisfaci poftele. Oricum, eu îmi cumpăram astfel de preparate şi când eram cu Liviu, chiar dacă el îmi dădea bani foarte puţini. Este adevărat că mă ajutau părinţii şi mama îmi trimitea mâncare la pachet, dar asta nu înseamnă că făceam foamea! Oricum, dacă el are cuvinte urâte la adresa preşedintelui ţării, n-aş avea de ce să mă supăr eu!”, ne-a declarat Adelina. La finalul emisiunii, Badea a concluzionat: “Mda… icre negre… Vârciu… Ţineţi minte ce v-am spus eu ieri că are România prea multe?... Prea multe… emisiuni de divertisment!”. Pentru cei care au urmărit emisiunea anterioară sau cei curioşi să afle răspunsul real al întrebării lui Badea şi au urmărit înregistrarea de duminică seară, este destul de clar că era vorba despre “curve” şi nu despre “emisiuni de divertisment”.

 


“Pune etichete urâte fără să cunoască omul!”

Nici vorbă ca Adelina să se simtă lezată în vreun fel de apelativul cu care Badea a caracterizat-o, indirect ce-i drept, şi ne-a spus că este un fan al emisiunii sale şi ştie că el face comentarii misogine la adresa tuturor femeilor care apar în ziare. “Dacă n-am mai fi noi cele numite aşa cum spune el, «curve», n-ar mai avea cu ce să-şi facă emisiunea. Chiar dacă are un umor comestibil, unori întrece măsura. Noroc că eu nu sunt persoana care să se atace când aude aşa ceva despre ea. Mie nu-mi pasă ce spune lumea, eu pun răutăţile la spate. Am trecut prin multe şi am învăţat să nu mai pun la suflet orice. Badea este prieten bun cu domnul Vârciu şi poate că de aici vine răutatea lui faţă de mine. Oricum, este urât că-şi dă cu părerea despre o persoană înainte să o cunoască, pune etichete urâte fără să cunoască omul. Atunci când am timp, mă uit la el şi mă amuză şi am observat că vorbeşte urât la adresa tuturor, inclusiv a preşedintelui. Ştii cum se zice: «Apa trece, pietrele rămân!»”, ne-a declarat Adelina.
Sursa: ziarul Puterea 
yoana spunea...

pai daca avea dreptate mircea de ce sa se supere?ca doar nu a ajuns la tv muncind o viata pentru asta..inca o panarama de carton ce se da mimoza.

Sebi spunea...

Pentru Mircea orice femeie este panarama: una este sa fi misogin, dar sa dai in prostie e cu totul altceva...parca a participat la parada gay !

http://www.serbanhuidu.ro/2009/din-nou-badea-un-misogin-infatuat-si-prost-crescut/

Anonim spunea...

" Am citit ce a scris lingaul aici! Panaramelor dans zici! Nu ma deranjeaza nici ratingul cu care defileaza, pentru ca cel obtinut de Realitatea e unul onorabil, dupa ce aliatul stapanului felix, domnul Geoana-plictis a facut praf orice urma de audienta inaintea noastra!

Mai exista ma frezatule, gelatule, impecabilule, cravata si baț in cur ce esti, si alte televiziuni in afara de alea unde voi ca bolunzii, il atacati DOAR pe Basescu! In emisiunea respectiva i-am atacat pe toti, ca spre deosebire de tine, care esti un papagal in cusca, noi ne permitem! Ii includ in gasca si pe domnii Iaru si Chilian, alaturi de care am combatut.

In fine, ca a scris de mine nu conteaza, ca ma musca de cur iar nu conteaza- are de unde, dar de fiecare data ataca niste fete care nu i-au gresit cu nimic! Singura lor vina este ca danseaza intr-o emisiune potrivnica domului cu caracter de cacat! Pun pariu ca urli dupa femei in trafic si le injuri numai pentru ca sunt femei, ca nu lasi niciodata o domnisoara sa ti-o ia inainte si consideri desuet sa deschizi portiera unei tipe!

Pentru ca vezi tu mircica tata, panarama poti sa o denumesti pe mama dumitale care nu te-a invatat, in cei 7 ani cat ai stat acasa (bine in cazul tau 35, ca n-ai fost in stare sa iesi de sub fustele materne nici pana la varsta asta), ce inseamna minim de respect fata de sexul opus!

Piticul Pulhav, Gras, Chelios si nicidecum atat de frumos, mandru si fericit ca tine!

ps: mai schimba cuvintele, atributele si invectivele ca sunt aceleasi de 100 de ani!
ps 2: anunt maimutele, urangutanii, macacii si ceilalti sustinatori ai imbecilului sa se abtina si sa comenteze in cocina lu´ nandrolon, tinem blogul curatel si nu acceptam din principiu boraturile lor hidoase!

later edit: aseara in emisiunea de doi ei scceleratul, sesizand gafa de proportii pe care a facut-o, incearca sa o intoarca spunand ca s-a referit la mine si la misu cu termenul de ˝panaramele dans˝! daaa foarte convenabil si mai ales in legatura cu subiectul, dansam de rupem in emisiune! Raman la concluzia mea: Badea nu are nici macar oute sa-si asume greselile! Esti demn de mila conferentiare! A si inca ceva: nu am jignit pe mama bouleanului, daca cititi cu atentie veti vedea exact despre ce e vorba: este pur si simplu optiunea grobianului daca isi face sau nu mama panarama, pentru ca atunci cand ataci fara motiv niste fete care nu au gresit cu nimic, e ca si cum ti-ai injura mama sau sora, asta am scris si sustin! "

Serban Huidu - din nou badea, un misogin infatuat si prost crescut!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search