marți, 20 iulie 2010

VIDEO Sotul Madalinei confirma acuzatiile parintilor: Am vrut s-o apropiem de Dumnezeu!

La acuzatiile pe care parintii Madalinei Manole le-a facut la adresa sotului cantaretei cum ca acesta a refuzat ajutorul medicilor si al psihologului si ca a dus-o la manastiri, in loc de spital, Mircea Petru confirma: "Noi am incercat s-o apropiem de Dumnezeu!"






Anonim spunea...

credeam ca e un blog serios dar nu sunti mai sus ca aia de la otv, tocmai v-ati pierdut un cititor, felicitari pentru incultii care adora telenovelele gen elodia pe care i-ati castigat. si inca ceva ziceti ca sunteti fane ma rog erati fane madalina manole dar inainte sa moara nu i-ati dedicat articole. cate articole pardon postari ca articole e mult spus, aveti aici cu raduleasca monica columbeanu sau bote si bianca si cate cu madalina, si nu se pun astea scrise de cand a murit. Poi va zic eu, mult prea putine, dar sunteti ca restul din presa tot ce faceti e pt audienta si trafic, nu va intereseaza oamenii de caliate decat dupa ce mor si ca sa puteti scoate un beneficiu pe urma lor! sa va fie rusine! si scuti-ma de un replay de ala cu anonim frustrat care vina sa-si zica of-ul pe blog la voi, la voi acasa, fiindca un blog fara commenturi e mort.

Zuzele spunea...

Anonim, dobitoc esti tu! Am scris multe articole despre madalina, dar la cat de incult esti n-ai de unde sa stii. Si vorbesc de articole in ziare. In fine, drum bun!

Anonim spunea...

Eu trebuie sa-mi cer scuze! Ciresc cu placere blogul desi nu intotdeauna sunt de acord cu ceea ce scrieti. In legatura cu Madalina Manole, vazand patima cu care va exprimati, am fost dezamagita. Azi am vazut interviul sotului, pe care eu l-am crezut total nevinovat si inocent! Ei bine, mi-am schimbat parerea. Asta ori e sectant, ori e mai nebun decat ar fi putut fi Madalina. Recunosc ca nu m-am asteptat la asa ceva. "Eu si copilul eram familia ei, restul erau rude de gradul I" Duhovnici care intervievati n-au aratat nicio intelegere pentru sufletul sau poate si mintea chinuita a acesteia. Nu mai comentez...ati vazut interviul...Imi pare rau, n-am fost fan dar imi placea vocea, mi-a placut enorm de mult acum cand am revazut-o. cat egoism poate exista intr-un barbat? In ce fel a putut sa o faca el fericita la miezul noptii, de ziua ei? Asta chiar e nebun, nu i-ar strica lui un consul psihiatric. Pacat!!!! mare pacat de fata asta...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search