miercuri, 14 iulie 2010

Madalina Manole a murit de ziua ei


















Abia daca pot sa scriu pentru ca imi tremura mainile si nu ma pot opri din plans. Madalina a murit dimineata in jurul orei 6.30 si a fost gasita fara suflare de sotul ei, Mircea Petru pe holul casei din Otopeni. Principala ipoteza ar fi sinuciderea, dar eu nu cred asa ceva nici daca imi spune chiar ea, din Ceruri. Era extrem de fericita, era mamica si sotie si spunea ca traieste cea mai fericita perioada din viata ei. Si atunci?
Astazi implinea 43 de ani...


Update 1

Sotul sau a chemat ambulanta in jurul orei 5.30 pentru ca Madalina Petru se simte rau. Prima ambulanta a sosit la ora 6.00 si a fost gasita in stop cardio respirator, cazuta langa baie si cu capul spart, plina de sange. In urma cu o luna trebuia sa-si lanseze albumul nou, insa l-a amanat din cauza unor probleme la inima. Acum cateva zile sotul sau iubit spunea ca se simte mai bine. NU, sub nici o forma nu cred varianta sinuciderii.
Nu pot sa creeeeeeeeeeeeeeeddddddddd!!!


Update 2

Madalina ar fi trimis un sms pe la ora 2 dimimeata, pe telefonul sotului, in care spunea ca stie ce mult este iubita, un soi de mesaj de adio. Insa, repet, eu nu cred varianta asta. Angela Similea este si ea cat se poate de categorica si nu crede sub nici o forma varianta sinuciderii. Dansa este convinsa ca totul a fost un accident, un infarct.

Update 3

La Antena 3 scrie cu litere de-o schioapa: Avea un baietel de 2 ani. Avea un an copilul. Un an si o luna. Madalina a nascut pe 8 iunie 2009.

Update 4

Unul dintre anchetatori infirma pentru Antena 3 zvonul ca Madalina a fost gasita intr-o balta de sange. Acesta spune ca era doar cazuta, fara urme de violenta pe corp. Sotul sau nu vrea sa dea publicitatii mesajul pe care Madalina i l-a trimis la 2 dimineata.

Dumnezeu s-o ierte!
Dumnezeu s-o odihneasca!
Suri spunea...

Dzeu s-o odihneasca in pace !
E teribil, de necrezut ...pacat de copilas...

Ema, Brasov spunea...

Pacat. Mare pacat! Fata cu parul de foc a plecat dintre noi. E de necrezut ... la varsta asta ... si cu un bebe. Ce e mai rau, parca si vad OTV-ul cum ii va rascoli prin viata in emisiuni de genul: Misterul mortii Madalinei, episodul 300.
Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Mirela Niculai spunea...

nici eu nu cred sub nicio forma varianta sinuciderii...

yoana spunea...

intr-adevar la ora 6.30 a sunat sotul la ambulanta.la ora 1 a declarat ca s-au dus la culcare si ca nimic nu prevestea tragedia..la ora 2 a primit mesajul de adio..eu nu inteleg insa cum nu a auzit cand a cazut pe hol, sau cum i-a luat mai bine de 2 ore pt a vedea mesajul de la ea pe telefon..

Butterfly spunea...

Ce trist, indiferent cum si de ce, Madalina Manole nu mai este si asta este foarte trist...

ana spunea...

imi pare rau de madalina. vroiam insa sa va intreb de ceva..am fost ieri la o consultatie la un salon..si mi-au spus ca am celulita apoasa; ca nu trece decat printr-un tratament care e f scump..peste 2 mil sedinta. stiu ca voi tot ati scris despre asta. poate ma sfatuiti si pe mine ce ar treb sa fac

Anonim spunea...

lol ...fiecare cu ce-l doare ...

Ema, Brasov spunea...

"Posturile Antena 1, TVR, Antena 3, Realitatea TV si Kanal D au primit, marti, amenzi totalizand 35.000 de lei (circa 8.300 de euro) pentru derapajele inregistrate in felul cum au acoperit cazul sinuciderii Madalinei Manole. CNA a decis, in sedinta de azi, si somatii pentru posturile B1, OTV, National TV, Prima TV si Pro TV. Sanctiunile au vizat, de la caz la caz, incalcari ale legislatiei in vigoare, legate de prezentarea unor detalii privind metodele de sinucidere si a unor imagini neblurate cu fiul cantaretei, precum si pentru intruziune in viata privata a familiei, in momente dificile".
- exact ce era de banuit!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search