miercuri, 7 iulie 2010

Nicoleta Luciu, de la iepure Playboy la calugarita si acum araboaica

Da, iepure pentru ca ma seaca foarte tare cuvantul "iepuras" si diminutivizarea asta care se practica peste tot in jurul nostru. Placinta e placintica, bomboana e bombonica, guma e gumita, sandala e sandaluta, bluza-bluzita, etc. Sa revenim la oile noastre, totusi ..ca n-as vrea sa mai spun ca si parasuta de Dorobanti e, de fapt, pitzipoanca, un cuvant care desi nu este diminutivizat, in mintea mea a inceput sa insemne ceva micut, firav, oarecum nevinovat, inocent, prostut.


Deci, spuneam de Nicoleta Luciu ca o comite din nou: revine cu un alt rol de telenovela la Acasa TV, desigur. Echipa de PR de la Media Pro a reusit,cumva sa-i schimbe imaginea, de la o tanara care se dezbraca pe unde vedea blitzul unui aparat foto, la o actrita daca nu serioasa, macar in banca ei, o femeie care nu s-a mai implicat in scandaluri de nu mai tine minte si careia ii sunt straine tabloidele de ani buni.


Nu vi se pare curios ca, desi este un "iepure" cu multe dezbracaciuni la activ nu este, totusi, o vedeta de tabloid?

Nu stiu cat de cuminte este ea, pe cat de cuminte este obligata, prin contract, sa fie. Atat vedetele, cat si colaboratorii celor de la Media Pro au contracte foarte bine puse la punct. Au foarte multe interdictii si, daca nu se conformeaza, primesc amenzi usturatoare. Astfel am aflat o barfa care spune ca Luciu nu are voie sa se marite. Nu a avut voie nici sa ramana insarcinata, insa daca tot s-a intamplat, n-au mai avut ce face si au dat-o la pace. In schimb, a trebuie sa revina foarte repede la silueta initiala.
Multi spun ca Luciu nu este o actrita remarcabila. Altii nici macar nu o vad actrita. Alba sau neagra, ideea este ca Nicoleta castiga foarte bine din telenovele. Oricum, muzica s-a cam dus pe apa sambetei. Nu ca ar fi fost vreodata o mare cantareata, dar oamenii o stiau cu microfonul in mana. De carton sau nu, Luciu chiar este o diva a Romaniei! Nu credeti?
Sabina spunea...

A disciplinat-o copilul, partenerul, viata. Cred ca a fost intotdeauna o fata frumoasa cu vise de-a ajunge celebra, fotomodel, etc numai ca intre timp s-a desteptat. Casa, barbat, viata, copil, pana cand cu cracii in sus prin reviste? Din ce-am mai citit despre ea, n-a avut o viata tocmai roz. Nici nu ma priveste daca e sau nu tiganca, cum ziceau unii, n-are nicio treaba etnia. Oricum, de la tavalelile alea "senzuale" cu pseudo-trupa de fete, a ajuns mult mai bine decat ar fi ajuns daca o tine tot asa.

Sabina spunea...

Totusi n-as merge atat de departe incat s-o numesc diva, e mult prea mult.

maria spunea...

:))) e si luciu diva cum e si adela popescu mare actrita..sa fim seriosi,o avea multe clauze in contract care o impiedica sa mai aiba veche imagine, de "iepuras", dar cand deschide gura nu o poate salva nici tot trustul media pro..a ramas acelasi "iepuras"

iulia spunea...

offf:)) e si luciu mare diva cum e si adela popescu mare actrita..sa fim seriosi

Anonim spunea...

Nu, nu cred si nu stiu de ce se insista sa joace ... ca nici la asta nu se pricepe, cel mai bine ii statea ca obiect de decor :D

CUVINTE RATACITE spunea...

Totul a depins de bani si de omul de langa ea. am prins de prin ziare ca nu a avut o viata de fam tocmai ok...si apoi l-a intalnit pe nea dinu...marele muzician ( bleahhh) si incet incet si-a desfacut aripile.

parerea mea. si cu nenea cu care e acum, din putinul pe care il citesc tot de prin ziare, pare ok, multumita, fericita.

Dezbracatul e pe bani si cum a fost lipsa bani, cred ca doar incearca sa isi faca contul propriu ca o asigurare ptr zile negre.

in rest pare cu mult mult bun simt in comparatie cu multe asa zise "dive".

Anonim spunea...

nu poate fi tiganca, tiganii au fiziononia aia specifica de indian, nu va uitati? st. bănică junior se vede foarte clar la ochi că e de etnie rroma, aşa şirul genelor parca date cu rimel şi ochii migdalaţi... dar oricum ce conteaza etnia?

intr-adevar luciu vine dintr-o familie dezbinata si nu ma mir ca s-a dezbracat la inceput. si crudu din cate am vazut sta in ceva apartament mizer din ferentari cu taica-so si mai multe surori şi apartamentu arata dinafara ca după război si apartamentele vecinilor la fel...

nici nu le comdamn, atâta au putut ele la vremea respectiva si in acel moment, ăla era maximumul.

persoanele care se nasc in asemenea familii şi au atât de puţine supape de ieşire, nu cred ca trebuie condamnate.

pup zuzele.

Zuzele spunea...

Te pupam si noi, Creatrix! muuahh

Tavi spunea...

Ce femeie scarboasa, siliconata si cioara in adevaratul sens al cuvantului ! Bleaah !

Tavi spunea...

Ati vazut-o in baloanele goale in poza si ati spus rusinata : "E-n tzatzele goaleeee, hai sa o punem, totusi..." Uau, dar apreciata mai e sau mai bine zis, bal(c)oanele ei...LOOOL !!! Creatrix, dupa tenul ei e cam tiganca, prea "romanca" nu prea mi s-a parut vreodata ! Nicoleta, du-te-napoi in India, acolo poti sta in tzatzele goale cat vrei !

Robert spunea...

Este dansa diva, cum e Mircea Badea astronaut !

Tavi spunea...

Sa sufli-n tatele Nicoletei Luciu, dar vezi sa nu spargi o vena la o glanda mamara cu silicon ... gandeste-te tu cand sa te opresti, ca ea nu are deloc limite dar vezi sa nu le spargi !

vali spunea...

mincati kkt de foame ..vb de lumesi voi.. cred ca de invidie ..dar ..citeodata ..va uitatisi voi in oglinda dimineatza sa vedeti cine sunteti.? ce a-tifacut in viatza voastra de pina acum.? ce dreac tor vb de unu si de altul..? vai pl voastra..bravo lor ei si lor si de cine kktmincati acolo.
altceva ce stiti..de aia o ducem bine noi in romania...de grija lu altul.
aa ..si apropo.eu unul ...daca so sanii nicoletei luciu sunt silicoane..inseama ca sunteti varza ..nici nu deosebiti un sin natural de un implant.asa ca dava la kkt

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search