vineri, 20 august 2010

Ce face Antonia cu doar cateva zile inainte sa nasca:)

DCTiron spunea...

E adorabilă! Dar.. nu e puţin prea neagră? :D

Unknown spunea...

Wow cat de bine arata chiar si insarcinata!

Deedee spunea...

Antonya e una din putinele vedete fara figuri. Arata bine, canta bine, gandeste "bine". Nota 10 pentru ea.

Zuzele spunea...

Daaaaaaaaaa, mie imi place mult de ea!!! Este foarte draguta si simpatica si frumoasa si fara figuri si haioasa si...deloc romanca!:)

Anda Zelenca spunea...

Doaamne ce bine arata! :) E absolut superba.

Ana-Maria spunea...

" deloc romanca!:) " si tu ce esti daca bati apropouri din astea ? Englezoaica sau nemtoaica ?

Ana-Maria spunea...

Thoamneee...cum rezista unele sa fie ca ciorile la piele ?! Nu e putin neplacut cand le luceste pielea de la primul strop de sudoare ? :))

Zuzele spunea...

Ana-Maria, in primul rand nu am batut apropouri, am spus pe fata ce aveam de spus! Sper ca poti sa faci diferenta! Iar exemplul dat de tine prin acest comentariu, ilustreaza perfect ce am vrut sa spun prin "deloc romanca". Felicitari! Tu esti foarte romanca! ;)

Anonim spunea...

Deloc romanca, nu e cea mai buna formulare. In fiecare natie sunt oameni care fac cinste sau aduc rusine, asa ca nu e frumos sa bagi toate romancele in aceeasi oala. Daca ea ne face cinste prin felul de a se comporta, de ce trebuie sa spui tu ca nu e ''deloc romanca''. Parintii ei sunt romani, ea a fost nascuta aici, si educata de niste romani. Nu uitati ca aveti si voi niste articole, in care va descrieti adolescenta, si zilele de la stadion, unde mergeati machiate si cu fuste scurte. Romancelor! :)

iulia spunea...

:)))) bine zis zuzo:)))..doamne cat le roade invidia pe unele..las-o ana maria pe antonia sa-i luceasca pielea de la sudoare si nu te mai preocupa atata de ea,incearca sa dormi la noapte..lasa grijile deoparte :)))

Ana-Maria spunea...

Arata senzational!
PS. Ana Maria de mai sus nu sunt eu! :D

Zuzele spunea...

Offfffff, ce-am zis si ce s-a inteles! Pai eu n-am zis nici o secunda ca n-as fi romanca! Of Of

Ana-Maria spunea...

Eu m-am referit la modul general, sunt altele care se fac mai tiganci ca ea si le lucesc pielea si mai si...dar na, scuzati-ma daca m-am luat de idolul vostru !

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search