vineri, 20 august 2010

Ce face bisturiul din om

DCTiron spunea...

N-am nimic cu ea, dar ce mama naibii şi-a făcut la buzele alea? O desfigurează cu totul!!!

ayandari spunea...

buey ma uit ca tampa si nu imi vine sa cred.Melteanca aia cu 10 nuante de blond e Dragusanu??Da cat s-a lucrat la ea de arata azi asa?

Zuzele spunea...

Da, cu 10 nuante de blond si 200 de kile in plus! Nu am gasit poza sa o pun pe de-a-ntregu sa vezi cum arata la corp !:P

Anonim spunea...

Si care e problema voastra daca avea 200 de kile in plus? e un pacat sa slabesti? Doamne cat de rele sunteti! A slabit, si-a facut nsite operatii si a avut un chirurg bun. Ea avea structura osoasa buna, si trasaturi frumoase si atunci. Nici un doctor nu te poate face frumoasa daca nu esti. Ea e machiata urat in prima poza, si ii sunt crescute radacinile. Luati in considerare si de cat timp e inregistrarea aceea si ce obiceiuri aveau romancele (ma refer la cele obisnuite) in materie de machiaj. Voi faceti cum faceti si dati o tenta periorativa oricarul lucru care nu va place, sau persoane de care nu va place. Si nu sunt fan Bianca D deloc. Daca va legati de un om, leagati-va de comportamentul lui! a slabit femeia si s-a operat. Cu ce a gresit din acest punct de vedere?

Unknown spunea...

Vai am vazut pe site-ul Cancanului o poza cu ea absolut bleax!

Bibliotecarul spunea...

Aia e Bianca fosta a lui Bote? Mama, uite ca se poate Photoshop si pe viu :)))

Unknown spunea...

Anonim, esti pe langa subiect, sincer...

Anonim spunea...

Chatee sau cum te-o chema, vad ca dai comm la fiecare articol, get a life! nu mai sta toata ziua pe bloguri ca nu te ajuta cu nimic!

Unknown spunea...

Stai tu dragule linistit sau linistita ca am o viata ;).
Nu te mai preocupa tu de viata altora ;).
Hai te pup! ;)

Lupu' spunea...

@Anonim, si tu ce faci aici, pe blog, dai acatiste?

cat de stupid sa fii sa spui cuiva nu mai comenta pe bloguri, get a life, cand tu faci acelasi lucru, Comentezi pe bloguri?!

anonim, get a brain!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search