marți, 24 august 2010

Divorteaza Borcea! In sfarsit!

Spun "in sfarsit" pentru ca era un pas firesc pe care Cristi si Mihaela sa-l faca dupa ani de zile in care fiecare si-a trait viata separat de celalalt. El cu amantele, ea cu copiii si, probabil, cu amantii ca doar este o femeie foarte frumoasa care nu putea sa stea singura la nesfarsit, stiind ca sotul sau isi vede de viata lui. Si nu spun asta numai pentru ca am citit astazi in Gazeta Sporturilor, dar situatia din familia Borcea era cunoscuta de toata lumea. Unii spun ca pastreaza aparenta unei familii fericite de dragul copiilor, altii ca de dragul afacerilor si al averii de 90 milioane de euro pe care o au impreuna. Altfel nu s-ar explica de ce Mihaela nu a facut niciodata scandal cand despre sotul ei s-a scris ca are amante, ca a fost vazut cu X, cu Y, ca se iubeste cu Z.

Cristi nu a negat niciodata aceste zvonuri si sustine ca are cea mai intelegatoare nevasta din lume. Apropiatii cuplului spun insa ca sunt impreuna numai de ochii lumii si ca de ani de zile nu se mai comporta ca sot si sotie. Noi am relatat doua intamplari inca de anul trecut in care a fost implicat Borcea si amanta lui. Nu stiu daca este aceeasi femeie cu care se spune ca se va insura la anul, insa in vara lui 2009 era foarte indragostit de o bruneta. Iata aici povestea pe larg si aici !
Desi un oficial din fotbal care este prieten la catarama cu Borcea sustine ca seful dinamovistilor se va insura la anul cu iubita lui si ca Gigi Becali ii va fi nas, Borcea neaga toate aceste zvonuri si a declarat pentru Click: "Sunt foarte casatorit si asa voi ramane!"
Om trai si om vedea!
Poze cu amanta nu am, insa am cu sotia si pot spune ca este o femeie foarte frumoasa care i-a daruit trei copii superbi!
Asta era imediat dupa ce Mihaela a nascut gemenii Antonia si Angelo


Poza asta este ceva mai recenta: Patrick are 13 ani, iar gemenii au 7 ani


Cristi si Mihaela, pozand in familia fericita, anul trecut, la inaugurarea salonului de infrumusetare Michelle din Dorobanti

Update: comentarii de pe forumul Click:
  • E adevarat ca are o relatie de peste 2 ani cu asociata de la Hotelul Boavista din Timisoara, e bruneta, o cheama Andreea si relatia e cunoscuta si incurajata si de familia ei. 
  • Va spun din sursa sigura ca este adevarat 100%. Am aflat chiar de la un alt actionar dinamovist mai mic si mai negru (ooops!) de mai bine de trei ani de zile. Ce ma surprinde este ca abia acum s-a aflat... 
  • Vai de capul ei ! La cate batai mananca, si la cat o inseala Borcea... daca ai sti lumea adevarul din casa lor................... 
  • acum 12 ani , erau la mare , iar el i-a tras o palma de a bagat-o sub masa , chiar acolo in vazul tuturor , pe o terasa....ce crezi ca se intampla dupa ce inchid usile la ei acasa ? 
Corinas spunea...

Chiar foarte frumoasa nu e...Nu vreau sa fiur ea, dar chiar NU E :-)

Ema, Brasov spunea...

Cand ai de toate: bani, o sotie frumoasa, copii, sanatate - ce-ti mai lipseste? Un divort, bineinteles!

Rox spunea...

parca e purcea.

Alexandra Albu spunea...

buna! ai vrea sa facem schimb de bannere?

www.chezserebe.blogspot.com

Chibit spunea...

Ca n-a facut scandal, nu-i neaparat un lucru rau. Avem cateva exemple de scandaluri conjugale, care s-au mutat pe la TV si pe unde au mai avut ocazia. Nu prea face cinste nimanui un scandal public, le prieste numai astora care isi duc zilele din "canapit" la TV, unde-si spun toate ofurile, si cand le termina pe cele reale, mai pun si de la ei. Mai degraba intrebarea este "de ce nu a luat masuri", dar si asta e treaba ei, o fi avut motivele ei. Daca-i adevarat ce se zvoneste... Nu ne-am obisnuit cu domnii astia bine imbracati, plini de bani, care pozeaza in noii aristocrati, sa mai dea birjareste cu bata in balta intre doua flegme si trei injuraturi scarboase spuse cu toata gura?

Zuzele spunea...

Chibit, cand am zis scandal, m-am referit la divort :)Nici eu nu sunt de acord cu spalatul rufelor murdare in public, insa o masura decenta si onorabila pe care o putea lua era divortul. Ma rog, fiecare isi face viata asa cum crede ca este mai bine! Daca ea considera ca trebuie sa stea cuminte cand el se distreaza cu amantele, sa fie sanatoasa! Pe mine nu ma afecteaza cu nimic :)

Chibit spunea...

Nu m-am gandit, sorry :( M-am gandit la scandal mioritic, cu tot tacamul, cum ne-au obisnuit starurile autohtone (vecini, telespectatori samd). Acu' eu chiar ma gandesc ca astia nu-s oameni obisnuiti: sa-si ia catelu', purcelu', puradeii si sa-si vada de drum, e vorba de multi bani, si poate ca asta a facut-o sa tina gura inchisa si sa indure... Oricum, vb ta: nici eu nu-i plang pe d-alde ei...

Roxana M spunea...

N-am urmarit povestea, dar din surse sigure stiu ca si Borcea, si Mihaela fac parte din familii de tigani, unde nu sunt privite prea bine divorturile. Asta e si motivul pentru care Mihaela n-a divortat de atata timp, desi a indurat destule saraca femeie. In plus, el e genul de barbat care nu poate fi parasit decat daca vrea el ( in sensul ca o sa aiba grija ca "parasitoarea" sa regrete amarnic gestul ). Mihaela n-ar avea decat de castigat daca hotaraste el sa divorteze, dupa cate umilite a indurat. La un moment dat, Borcea a venit acasa cu o amanta de-a lui care ramasese insarcinata si Mihaela a trebuit s-o duca la doctorul ei. Nu e chiar genul de femeie pe care o admir si careia i-as lua apararea, dar trebuie sa stiti ca n-ar fi putut sa divorteze, desi isi doreste de mult. Alt exemplu este legat de tatal lui, care si-a batut nevasta de a bagat-o in spital pentru ca a indraznit sa se duca la nunta unei rude apropiate si nu s-a intors acasa la ora stabilita de el. Si exemplele pot continua.

Anonim spunea...

auzi roxana nu crezi ca ar fi mai bn sa taci .eu sunt neam cu ei si nu sunt din satra.....ai putin respect

Anonim spunea...

ii doresc succes ALINEI ( parca asa o chema ) noua sotie a lui borcea o sa aiva nevoieeeeeeee cu carul ;)))

Anonim spunea...

roxxx ar fi mult mai frumos sa-ti vezi de casa ta si de fata ta!!! este diferenta de la cer la pamant intre alina si mihaelaaaa...mihaela are clasa,este foarte desteapta si o femeie cu caracter spre deosebire de o femeie care a distrus o familie cu 3 copii..pacatul ei!!!!!!!!dar in viata totul se plateste mai devreme sau
mai tarziu ...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search