marți, 24 august 2010

Ea este cea mai frumoasa femeie din lume

Reprezentanta Mexicului, Jimena Navarrete, in varsta de 22 de ani, a fost incoronata noua Miss Universe, astazi, in Las Vegas. Este chiar foarte frumoasa si, la prima vedere, mi se pare ca seamana un picut cu Oana Paveluc, reprezentata Romaniei care, din pacate, nu s-a calificat in primele 15 locuri.


Podiumul a fost completat, in ordine, de Miss Jamaica - Yendi Phillipps, Miss Australia - Jesinta Campbell, Miss Ucraina - Anna Poslavska si Miss Filipine - Venus Raj.

Originara din Guadalajara, noua regina a frumusetii, manechin profesionist de la varsta de 15 ani, a declarat ca doreste sa studieze gastronomia. In urmatorul an, Jimena Navarrete va trebui insa sa isi consacre tot timpul, in calitate de Miss Universe, altor cauze, precum lupta impotriva maladiei SIDA si a cancerului mamar. Printre altele, Jimena Navarrete a primit o bursa de studii de un an in cadrul New York Film Academy.

Este pentru a doua oara cand o reprezentanta a Mexicului castiga titlul de Miss Universe, dupa victoria Lupitei Jones, in 1991. Jimena Navarrete ii succede reprezentantei Venezuelei, Stefania Fernandez, care a fost desemnata Miss Universe 2009, la varsta de 19 ani.

Tarile care au obtinut cele mai multe titluri Miss Universe sunt Statele Unite ale Americii (sapte victorii), Venezuela (sase victorii) si Porto Rico (cinci victorii).
Ema, Brasov spunea...

Chiar ca seamana cu Oana noastra.

Ana-Maria spunea...

Foarte frumoasa.

ina bixade spunea...

Nu stiu ce criterii au astia cind aleg cea mai frumoasa gagica din lume. Mie nu mi se pare ca e vreo frumusete aparte ci una obisnuita, in plus, are picioarele groase si nasul cam lung:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search