miercuri, 18 august 2010

Jennifer Aniston se spala pe fata cu sapun Neutrogena









Nici nu stiu daca la noi in farmacii exista sapunul asta, insa va informez ca secretul pielii frumoase a lui Jennifer este Neutrogena Transparent Facial Bar. Actrita spune ca il foloseste de cand era adolescenta si ca in fiecare dimineata isi spala fata cu sapunul asta, iar mai apoi aplica o cantitate generoasa din serumul si crema de zi Dr Hauschka. Mda, ma miram eu ca se spala cu sapun si apoi da cu crema Elmiplant.

Cred ca secretul pielii frumoase sunt cosmeticele de la Dr Hauschka - foarte scumpe- si nu sapunul de 2 dolari. Oricum, merita incercat! Eu una mi-l voi cumpara daca il gasesc prin farmacii. Despre serumul si crema Dr Hauschka nu stiu ce sa zic pentru ca n-am buget de asa ceva, insa gasesc prin dulap un serum cu vitamina C de la Skeen + si o crema de fata foarte buna de la Sothys sau una de la Juvena.
ColourMePretty spunea...

Acum cativa ani exista sigur,eu l-am cumparat impreuna cu o crema antiacneica si un gel pentru spalat. Li se facea reclama in Salut!,sau cum se numea revista aceea pentru adolescenti.Miroseau cam ciudat,dar chiar erau bune.

Zuzele spunea...

Hmmm E bine atunci! Eu m-am uitat pe site la Help Net si am vazut ca au o gramada de produse Neutrogena, dar parca sapun n-am vazut. Chiar o sa intreb maine!

Laura spunea...

Ai gasit pana la urma?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search