sâmbătă, 4 septembrie 2010

Amintiri parfumate cu Cristiana Copos


sursa: Gardianul anului de gratie 2009




Surprins in repetate randuri alaturi de o domnisoara despre care se presupune ca ar fi amanta lui, imaginea de familist a lui George Copos pare tintuita in piuneze. Cristiana, sotia de 28 de ani a bossului de la Rapid, a inchis ochii la asa-zisele aventuri amoroase ale sotului sau, insa nu pare deloc resemnata. Doamna Copos a gasit o metoda inedita de a-si tine barbatul aproape si si-a cumparat celebrul parfum “N-aimez que moi” (n.r. Sa nu ma iubesti decat pe mine).

In 1916, razboiul facea ravagii pe toate planurile, iar tinere femei suspinau ani intregi dupa sotii lor plecati pe front. Traiau zi de zi cu spaima ca nu se vor mai intoarce sau, si mai rau, ca le vor insela sau parasi. Pentru a evita acest lucru, femeile strecurau in buzunarul soldatilor o batista pe care o parfumau cu esenta de “N-aimez que moi” (n.r., Sa nu ma iubesti decat pe mine). 



Astfel, barbatii isi puteau aduce aminte de sotiile lasate acasa doar mirosind batista parfumata, iar tinerele transmiteau un mesaj cat se poate de clar celor de care se desparteau mai multi ani. Parfumul respectiv se mai gaseste si astazi in magazine, casa Caron fiind unicul distribuitor in lume. Extrem de apreciat acum 90 de azi, esenta este la fel de cautata si astazi, mai ales de femeile nesigure in amor care vor sa-si mustreze partenerii intr-un mod mai elegant si delicat intocmai ca o boare de parfum scump. Interesata de acest produs celebru s-a aratat si Cristiana, sotia patronului echipei Rapid, George Copos. 
 
Prin presa s-a vehiculat intens slabiciunea milionarului pentru femei frumoase si nu de putine ori paparazzii l-au surprins in compania diverselor domnisoare avide dupa bani si putere. Chiar daca sotul ei aparea pe prima pagina alaturi de o tanara sau alta, Cristiana nu si-a spalat niciodata rufele in public si a preferat sa taca in loc sa-si besteleasca partenerul prin ziare. Acest lucru nu inseamna, desigur, ca femeia nu este extrem de afectata de problemele prin care trece familia ei, iar dupa ultima escapada fotografiata a lui George Copos, Cristiana a declarat: “Nu doresc nimanui sa treaca prin asemenea momente. Este mai mult decat pot duce!”. 

Sotie credincioasa si o doamna diplomata si manierata, Cristiana Copos nu a lasat sa se inteleaga vreodata ca intre ea si George ar exista probleme. Mai mult chiar, in public, s-a indoit de infidelitatea partenerului sau, preferand sa sufere in tacere. Ca o coincidenta sau nu, la lansarea de ieri, singurul parfum care i-a atras atentia doamnei Copos a fost si cel al carui mesaj se potriveste perfect cu situatia sa actuala. “Sa nu ma iubesti decat pe mine!”, ii va transmite Cristiana afaceristului iubaret, prin intermediul sticlutei de parfum care va sta de-acum pe noptiera.

Mihaela Geoana, atrasa de «Anarhistul»

 

O alta doamna din lumea buna a onorat invitatia la evenimentul Caron, la fel de pasionata si ea de esentele scumpe. Daca doamna Copos a ales parfumul cu un mesaj care face trimitere la sotul ei, Mihaela Geoana s-a aratat interesata de “Anarhistul”, o mireasma destinata barbatilor. Imediat ce a aflat numele esentei care i-au gadilat papilele olfactive, Mihaela a izbucnit in ras, amintindu-si porecla politica a sotului sau, “Prostanacul”, in contradictie totala cu parfumul pe care avea de gand sa i-l faca ea cadou.
Ema, Brasov spunea...

M-au facut sa rad randurile despre parfumul "Anarhistul" si mi-au dat o idee: ar fi interesant ca un producator in acest domeniu sa lanseze pe piata parfumuri care fac aluzie la vedetele actuale. Sugestii: "Pupincuristul" si "Sefu'pe mine cui ma lasi" - exemple destule de la politicieni, "Incrucisatorul" (vezi Base), "I like choklit" (vezi Noemi and Co.), "Frige gratarul" - parfum cu esenta de friptura de ceafa de porc pentru Nikita si asa mai departe...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search