marți, 7 septembrie 2010

Are opt copii, dar si un trup de invidiat

Nu stiu cati dintre voi stiu cine este Kate Gosselin, dar cred ca mai multi sunt cei care stiu reality-show-ul "Jon and Kate Plus 8". Eroina din imagini este fericita mamica a 8 copii, nascuti in doua reprize: o data 2, o data 6 !!! Si daca un copil este o scuza pentru multe femei supraponderale de a-si pastra colacii pe burta sapte ani dupa ce nasc, mamica de 35 de ani arata cat se poate de bine.


In mai 2004 au venit pe lume sextuplii  Alexis, Hannah, Leah, Aaden, Collin si Joel, insa Kate si Jon le mai aveau pe gemenele Cara si Mady. Dupa nastere, femeia a fost nevoita, nicicum de fite, sa treaca printr-o operatie estetica menita sa o scape de excesul de piele, iar telenovela abia atunci a inceput. Atunci cand medicul Lawrence Glassman s-a oferit sa o opereze gratis, lui Kate nici nu-i trecea prin cap ca sotul sau se va cupla mai tarziu cu fiica de 22 de ani a doctorului. In 2009, Kate si Jon au divortat!



















Desi este o mama singura a 8 copii si mai si munceste pentru a-i intretine, Kate nu uita de sport si atunci cand are putin timp liber alege sa faca jogging sau sa mearga la sala. Daca Jon s-a dus la fund, lui Kate ii merge din ce in ce mai bine. A participat la "Dancing with the stars", iar cum filmeaza pentru reality-show-ul "Kate Plus 8 without Jon".
Ce copii frumosi!!!!


Cata spunea...

hehe in sfarsit Kate, urmaresc showul tot timpul, chiar si in reluare, o admir si invidiez pt curaj si pt cata iubire primeste de la acesti copii minunati :)

Anonim spunea...

Vaai,cand am fost la mare am putut urmari emisiunea asta,dar acum n-am discovery living.Habar n-aveam ca a inselat-o.Ce .. idiot nesatul!

Alexandra spunea...

Kate arata intr-adevar bine dupa o abdominoplastie si mai mult botox:

http://www.usmagazine.com/healthylifestyle/news/kate-gosselin-flaunts-bikini-body-2009315

http://www.celebitchy.com/106022/kate_gosselin_blows_thousands_of_dollars_on_botox_budget_weaves/

Zuzele spunea...

Da, Alexandra, a facut abdominoplastie, dar femeia nu s-a culcat pe o ureche. Face mult sport, iar bratele si picioarele alea nu sunt facute din bisturiu, ci lucrate la sala. Se vede cu ochiul liber!

Anonim spunea...

Kate are mai multe operatii estetice si se specula ca si ea l-a inselat pe Jon, cu bodyguard-ul ei, in acelasi timp cand el o insela pe ea. Are o multime de fani aici, dar e o persoana care starneste multe controverse. Sunt si foarte multi care nu o plac deloc. La Dancing with the Stars nu s-a descurcat foarte bine. A ramas pentru cateva episoade pentru ca a votat-o segmentul de public care -i urmareste emisiunea. Si-a castigat numele de "diva" printre colegii de acolo si partenerul de dans nu a placut-o deloc. Au aparut zvonuri ca el a cerut sa-i fie schimbata partnera pentru ca Kate era prea "difficult."
Mie mi se pare o persoana falsa. Nu-mi place deloc. Isi exploateaza copiii pentru celebritate.

Corinelle spunea...

Mai anonim, tie iti par copiii aia exploatati ori maltratati? Ai impresia ca avea cum sa isi intretina copiii in alt mod... avand in vedere ca ea a renuntat la slujba pt a creste copiii?

Anonim spunea...

Chiar arata ca si cum ar face sport si cred ca sa duci o sarcina cu 6 copii iti trebuie ceva muschi, mai ales la spate. Altfel te tavaleste pe jos :))

dalyda spunea...

iubesc emisiunea,ma uit in fiecare zi la ea...copilasii sunt niste schimpi:X acum fara Jon parca e mai frumoasa emisiunea:D

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search