luni, 13 septembrie 2010

Carmen Harra: Probele lui Petru Mircea sunt o manipulare ieftina!

Desi am spus ca nu mai permit acestui individ sa-mi murdareasca blogul, scriindu-i numele aici, nu ma pot abtine sa nu postez un articol din ziarul Ring in care parapsihologul Carmen Harra l-a citit perfect. Nu stiu de ce, dar simt ca trebuie sa multumesc ziarului Ring ca nu s-a lasat pacalit de miorlaiala teatrala a vaduvului si de accesele de om nebun pe care le are cuibarit pe Happylica lu' Maruta, la Happy Hour. Cred ca nici un loc n-ar fi fost la fel de potrivit pentru teatrul lui de 2 lei! Asadar, ce spune Harra:



„Nu se întâmplă nimic în înregistrarea cu Mădălina. Face cu mâna şi e tristă. Ce înseamnă asta, că se duce şi se sinucide?! Cine a tras concluzia asta? Este o manipulare ieftină, un atac la inteligenţa poporului român. Dacă în filmare rostea un mesaj de adio, cu motivul şi precizarea faptului că urma să se sinucidă, atunci da, credeam! În ciuda probelor prezentate de Petru, pe mine nu mă convinge nimeni că aceasta a fost o sinucidere planificată. Petru prezintă toate probele acestea pentru că îi e cumplit de frică. (...) Spiritul Mădălinei nu se poate odihni, pentru că vede tot ce se întâmplă şi nu are pace”, a declarat dr Harra în exclusivitate pentru „ring”.

„Îşi urmărea mimica, îşi studia reacţiile”
Parapsihologul are şi o explicaţie pentru secvenţa video cu Mădălina: „Ea se filma mereu în oglindă, de mulţi ani, îi plăcea să facă asta, dar nu cu intenţii negative, ci ca să-şi urmărească mimica, să-şi studieze reacţia, felul cum arată. Avea foarte multe îndoieli despre ea şi încerca să ajungă la perfecţiune în imaginea ei. O relaţie de iubire te face să arăţi bine, însă pe ea relaţia cu Petru a tras-o în jos, a făcut-o să se îndoiască de felul în care arată, de talentul ei, de potenţialul ei. În acele imagini, Mădălina nu mi s-a părut speriată, ci doar tristă, poate era într-un moment de supărare”, a mai adăugat Carmen Harra.

„Dacă nu era ticluită, scrisoarea apărea imediat”
Şi în cazul „testamentului sentimental”, dr Harra are o mulţime de întrebări: „De ce sunt două feluri de scris, de ce a durat atât de mult să apară acest jurnal? Ceva nu are sens. (...) Mie, femeia care mi-a furat casa din România mi-a imitat atât de bine semnătura, încât a trebuit să plătesc mii de dolari la toţi grafologii din lume ca să dovedesc falsul. Mi-a luat doi ani şi jumătate! Cu tehnica actuală se pot face tot felul de imitaţii, e incredibil. Dacă nu era ticluită, scrisoarea apărea imediat, era proba lui Petru pe care o scotea imediat”.

„Şi-a anticipat moartea”
Despre informaţiile din jurnalul Mădălinei, parapsihologul consideră că acestea sunt doar însemnări: „A fost avertizată (probabil de către astrologii pe care i-a consultat) şi şi-a anticipat moartea, deşi nu ştia exact cum se va întâmpla. Rândurile scrise sunt spuse de cineva, nu sunt din capul ei. Eu nu cred în blesteme care se traduc prin energie malefică. (...) Mădălina mergea la astrologi, care
i-au făcut o hartă astrală. Avea Neptun retrograd, care arată un interes fascinant faţă de ocult, paranormal, comunicarea cu lumea de dincolo. Cine îi putea decodifica astrograma îi putea spune ce se va întâmpla cu relaţia ei. Păcat că în iunie 2008 Mădălina nu m-a întrebat şi despre relaţia ei cu Petru, pentru că i-aş fi spus să nu se încurce cu el, că n-au nimic compatibil şi totul se va finaliza cu
un dezastru”.

„A tratat-o la fel cum face acum cu părinţii ei”
„Pe mine, Petru nu mă păcăleşte, pentru că eu văd dincolo aparenţe. Îl văd cât e de disperat. În esenţă, moral, e foarte vinovat. De ce s-a rupt Mădălina chiar şi de propriii ei părinţi după căsătoria cu Petru? De ce a izolat-o? Ce a motivat sinuciderea? Căsnicia ideală unde totul era superb?! Petru îşi dă seama că a greşit şi conştiinţa lui e foarte încărcată. Cum îi tratează părinţii, aşa a tratat-o şi pe
ea! Acum se bate cu pumnul în piept că a iubit-o? Mădălina a mai fost foarte deprimată când a murit Şerban Georgescu. De atunci i se tot spunea că e blestemată şi nu s-a sinucis. Dar a făcut-o când şi-a
găsit aşa-zisul bărbat al vieţii ei, avea căsnicia ideală, un copil şi totul era cum îşi dorise?! Nu are niciun sens! Statisticile mondiale arată că riscul de sinucidere scade foarte mult la persoanele peste 40 de ani. Adevărul n-a ieşit încă la iveală”, spune dr Harra.

„Petru e un mitocan!”
Cu toate că ar trebui să fiu neutră, nu pot să nu simpatizez cu părinţii Mădălinei când văd că băiatul acesta (Petru – n.r.) e şi mitocan. El tot timpul a minimalizat-o, a umilit-o, chiar şi punând-o să spele vasele după mama lui. Degeaba îţi iei un soţ care îţi spune zilnic „Nu mai eşti bună de nimic, dar te iubesc!”. Pe fondul unei depresii, din punct de vedere emoţional, mental, a împins-o în abis, a trimis-o pe lumea cealaltă. Nu trebuie să iau un pistol şi să te împuşc, pot să te omor altfel. Nu trebuie neapărat să vreau să te omor, dar să am o energie atât de negativă care îţi face rău. Şi Petru are o tulburare. La o evaluare mai atentă, nu e un om cu picioarele pe pământ, nu e un spirit evoluat. El are numărul unu, e un începător, nu crede în nimic, nu crede în spiritualitate, iar viaţa i-a dat o karmă groaznică. Dacă el crede că de acum existenţa lui va fi uşoară şi îşi va reface viaţa, se înşală. El va fi hăituit, nu va avea pace”, adaugă Harra.

„Chiar dacă Petru a adus aceste probe, istoria nu se termină aici, pentru că totul este o înscenare care a prins pe moment. Să fi fost procuror, îi puneam din prima secundă ca suspecţi pe Petru şi pe mama lui.”
Dr Carmen Harra

„Petru se teme că ar putea fi judecat şi că i va întâmpla ceva rău, dar nu va păţi nimic. Intenţia unora e să-l scoată basma curată.”, Dr Carmen Harra
Anonim spunea...

harra nu e femeia care a spus ca "madalina a fost trasa pe scari de petru si soacra ei care i-au turnat otrava pe gat?"


ce credibilitate are?

(creatrix)

Mary spunea...

mai..nu stiu...idea e ca..deja s-a exagerat cu povestea asta...i-au tarat numele Madalinei in cel mai mare noroi..nu asa se fac lucrurile...au gresit si parintii si sotul ei...au iesit la tv..sa-si spele rufele in public..penibil...pacat de ea..era o femeie frumoasa si talentata..ei au reusit sa scoata cele mai urate caracteristici ale ei..rusine sa le fie..

Adelina spunea...

Sincer cred ca ai o problema serioasa daca stai sa asculti la Carmen Harra.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search