luni, 13 septembrie 2010

Alta dependenta de tocuri

Kim Kardashian a gandit ca Londra poate fi vizitata cel mai bine in tocuri de 20 de centimentri. S-a pozat si in celebra cabina telefonica rosie, si cu unul dintre gardienii calare si, asa cum ii sta bine unei dive, la shopping. La urma urmei, ce poate fi atat de frumos la Londra incat sa merite sa pierzi timpul altfel decat in magazine...
Cum or mai tine-o picioarele?


DCTiron spunea...

Vă daţi seama ce mult a văzut din Londra: Harrods şi Oxford Street .
Mi se face silă când văd astfel de personaje care au bani şi nu ştiu ce să facă de atâta prostie!

Zuzele spunea...

Dana, ai dreptate! Atat te tembele sunt saracele...auzi tu, si-a pus tocuri si s-a pozat in cabina roz/rosie...si cica a vazut londra x(
Pai eu o sa plec la sfarsitul lunii si am ditamai lista cu obiective de bifat, cu muzee, parcuri, pub-uri celebre, Stonehenge (dar asta e un pic mai departe:P) si muuuulte altele. Nu am nici un mall pe lista, desi cred ca o sa-mi clatesc ochii un pic si pe acolo, dar in nici un caz n-o sa-mi pun tocurile cele mai inalte pentru a face asta!

DCTiron spunea...

fain fain, să ai o vacanţă minunată! Londra e absolut superbă! Să-mi aduci şi mie nişte chipsuri cu oţet pentru că m-am îndrăgostit de ele şi nu găsesc nicăieri :(

Zuzele spunea...

O sa-ti aduc, dar da-mi detalii! :)

Florin spunea...

Ai auzit si tu de Londra in sfarsit ?!

Nu cred ca stii si in ce parte a lumii se afla...eu unul am construit big-ben-ul din cubulete si piramida la 5 ani, apoi la 12 ani l-am construit din carton cu toate detaliile si desenat cu ceas cu tot. Nu cred ca una ca tine care sta pe blog cu poze cu celulita si haine aiurea puse pe vedete, stie ce este Londra si unde se afla !

Zuzele spunea...

Florinele, se vede ce cult esti! :))

alina balerina spunea...

Alooo, tu ala pasionat de big-ben, pai ce cauti pe site-ul asta daca esti asa umblat prin lume? zuzele macar scriu aici ca este blogul lor, dar tu de ce intri aici sa vezi poze cu celulita si vedete prost imbracate, desteptu' lu' peste prajit! Ce prost esti!

Florin spunea...

aveam si eu chef de caterinca !

Florin spunea...

stii ce-mi placi ? vine omul sa glumeasca si sa faca o caterinca si imediat il faci prost; inseamna ca si pe vecinul tau si pe postasul care-ti livreaza corespondenta tot prost il faci...ma lasi cu snobismele astea ?

Zuzele spunea...

FFlorinele, cred ca esti si un pic paranoic...

DCTiron spunea...

Nu ştiu dacă o să îţi placă chipsurile, eu una mănânc de toate soiurile. Chipsurile acelea cu oţet sunt puţin de tot acre şi au o aromă uşoară de oţet, ambalajul arăta ca cel de la Lays la noi, din păcate nu reţin numele firmei, eram prea disperată să desfac punga ca să mă mai uit şi la denumire.

Anonim spunea...

Walkers.salt&vinegar

Superficial Doll spunea...

desi citesc cu placere blogul asta de obicei, tin sa-mi exprim nemultumirea fata de postarea asta. intr-un fel aveti dreptate la faza cu banii si asa, sincera sa fiu, nu cred ca vreuna dintre voi(sau noi), daca si-ar permite sa fie Kim Kardashian, sau hai nu chiar ea, dar sa aiba statutul ei, n-ar face exact cum face ea. ar trebui sa va ganditi si la faptul ca are foarte multe proiecte (care poate omului de rand i se par stupide, dar nah) si n-are timp sa viziteze prea multe. hai totusi sa fim seriosi, cine in ziua de azi, are nevoie de plimbat prin muzee daca are bani. nu-s snoaba chiar deloc, mie una mi-ar placea sa am sansa sa vizitez toate locurile frumoase de pe pamant (si oh doamne sunt atatea), dar daca as avea sansa sa fiu ca si Kim, n-as spune nu. sa fim totusi realisti si obiectivi, nu doar subiectivi din cauza faptului ca vezi doamne aia are bani si noi n-avem. va pup si bafta cu blogul!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search