miercuri, 8 septembrie 2010

FUDGE sau parul cu stralucire de oglinda, atingere de casmir si miros de caramel

In afara de piele bronzata, parfumuri si creme de orice fel, o alta obsesie a mea este parul si implicit, produse pentru ingrijirea parului. Nici nu mai tin minte cu cate feluri de sampoane, masti, spray-uri, creme, balsamuri, pomezi si alte cele mi-am tratat podoaba capilara. Sa nu imi mai aduc aminte de perioada in care imi cadea foarte rau si plangeam la gandul ca voi ramane cheala. Atunci am folosit cate in luna si-n stele, de la vitamine si pana la fiole cu serumuri miraculoase, tratamente de farmacie, dar si naturiste, si cumparate si plamadite de subsemnata. V-am mai spus ca solutia a fost tinctura de ardei iute, care m-a ajutat sa-mi pastrez parul. Mai cade cate un fir, dar nu un manunchi, ca inainte.
Detalii mai jos!

Insa, daca ai mult par nu inseamna ca este, neaparat, si frumos. Am vazut femei cu o padure de par, insa tocit la varfuri si ars ca o matura, fara luciu. Femei cu par lung si foarte lung, dar care il poarta strans in coada de cal. Nu am inteles niciodata la ce bun sa-ti lasi un par pana la calcaie daca nu te bucuri de el mai deloc, daca il tii prins intr-o coada urata sau in coc. In acelasi timp, vad in jurul meu femei cu parul pana la ureche, dar curat si stralucitor. Nici nu trebuie sa fie des pentru a fi frumos. Trebuie sa fie ingrijit si sa fie tuns intr-o forma care il avantajeaza.
Pot spune ca nu am avut probleme cu tunsoarea si aproape tot timpul am avut parul intr-o forma potrivita, ba chiar foarte frumoasa si la moda pe vremea cand ma tundeam singura. Nu trecea nici macar o zi fara sa nu fiu intrebata, unde m-am tuns:))
Ma vopsesc de mai mult de zece ani si parul meu a avut toate culorile din lume, inclusiv roz. Am avut toate tonurile de blond, insistand pe argintiu, roscat vulpe sau visina putreda, aluna, saten inchis, deschis sau ciocolatiu,  negru sau negru albastrui, roz sau blond cu suvite roz. Aproape ca nu imi vine sa cred cum de mai am par in cap la cat l-am chinuit. Acum este saten inchis si deocamdata simt ca asta mi se potriveste.
In schimb, am o problema cu samponul si balsamul. Am un par foarte pretentios care nu accepta orice, care poate fi matasos ca blana unei pisici cu Pedigree sau aspru ca al unui sobolan care a folosit Foltene.

De o buna vreme, am renuntat la sampoanele de supermarket. Elseve, preferatul meu care imi facea parul moale si stralucitor, ma ajuta sa-l pierd intr-un timp rapid. La fel si Pantene. De Shauma nu mai spun. Nivea si Gliss sunt la baie. Acceptabil este Head&Shoulders, dar am citit niste chestiuni foarte neplacute despre el si ezit sa-l mai folosesc.

Am trecut pe profesionale si naturiste. M-a dezamagit Kerastase Soleil- sampon, balsam si un spray care, chipurile, protejeaza parul de radiatii. Initial mi-a placut, insa dupa o perioada a inceput sa imi cada parul. La fel am patit si cu Keune, dar parca nu intr-un ritm alarmant ca si in cazul Kerastase.
Joico Silk Result imi place mult, insa nu-mi face parul de pisica asa cum imi place mie:) Este moale si lucios, insa efectul nu se pastreaza pentru mult timp si daca imi prind parul, acesta ia forma clamei de par, ceea ce inseamna ca nu este de pisica. V-am zis ca am multi pitici :))
Nu mai insir dezamagirile si nici produsele care mi-au placut doar putin pentru ca introducerea este si asa foarte mare si e cazul sa ajung unde vroiam sa ajung de fapt.

In urma cu ceva timp, draga noastra prietena Ema din Brasov  mi-a oferit un premiu foarte, foarte, foarte dragut datorita comentariilor facute la ea pe blog. M-a bucurat mult gestul ei si nu va inchipuiti cu ce entuziasm am primit cadoul de la ea: sampon, balsam si un tratament pentru parul uscat de la FUDGE.
M-am bucurat de parca as fi castigat 7 milioane de euro la Loto si abia asteptam sa ajung acasa sa le testez. Nu auzisem niciodata de produsele astea, dar acum simt ca parul meu a trait degeaba pana acum fara ele :))
Sunt cele mai bune produse pe care le-am folosit vreodata!!! 
Stiti ce scrie pe ele? "hydrating drink for thirsty hair" Ei bine, chiar asa si sunt!
Spuma densa ca o smantana groasa miroase ca o crema de zahar ars abia scoasa din cuptor, iar vanilia si caramelul persista in par mult timp dupa aceea. Iubitul meu, care este cel mai mare critic in viata al sampoanelor, se spala numai cu el de cand l-a vazut in baie si avea chiar ideea indrazneata de a mi-l lua cu el peste hotare:)) Nu i-a mers, bineinteles!:P
Chiar si dupa prima samponare, parul scartzaie de curatanie si nu este incalcit, ramanand la alegerea ta daca mai aplici sau nu balsamul. Eu prefer tacamul complet pentru ca am devenit dependenta de rezultat, iar asta s-ar datora Guaranei din compozitie. Nici nu mai este nevoie sa-l coafez, sa-l indrept cu placa sau cu peria pentru ca este intins, drept, elastic, moale si isi pastreaza forma chiar si dupa un somn agitat :)
Sa nu mai spun de stralucire, exact ca in reclame, si cineva a facut o gluma spunand ca poate sa-si faca freza uitandu-se in parul meu:) Asa da compliment! M-am simtit foarte bine primindu-l!
Samponul pe care il folosesc se cheama exact Fudge Shooth Shot, balsamul- Fudge Colour Lock, iar pufaitorul- Fudge 1 Shot + Light Treatment Spray for dry Hair.

O descriere amanuntita gasiti AICI 

Prietena noastra Ema lucreaza cu aceste produse la salonul sau din Brasov si tare norocoase sunt clientele sale pentru ca au ocazia sa se rasfete cu minunile astea. Prin Bucuresti am vazut ca se prefera Kerastase, Goldwell, Joico, Londa, Tigi si mai stiu eu ce alte firme. Daca stie cineva un salon in Bucurest in care se lucreaza cu Fudge, sa ne dea de stire.
Pana atunci, norocoasele din Brasov pot merge la Ema Stil, pe strada Jupiter nr. 11 

PS: nu stiu de unde se pot cumpara produsele, insa am gasit pe net ca unic distribuitor in Romania este firma Beauty Box cu sediul pe Calea Rahovei. De altfel, si pe produsele pe care le-am primit eu era lipita o hartie cu datele de contact ale Beauty Box, adica
Persoana de contact: Moraru Raluca
Email:
Telefon: 031.740.08.45;
Mobil: 0730.199.912
Fax: 031.740.08.46;

Ema, Brasov spunea...

Pupici :)

Claudia spunea...

bine bine, si de unde le putem cumpara si noi (eventual si niste preturi...) ?

Zuzele spunea...

Cred ca Ema ne poate ajuta in cazul asta! Chiar vreau sa stiu si eu de unde imi mai pot cumpara!
Pana una alta, am gasit pe net urmatoarele preturi, dar pentru cantitati industriale, pentru saloane, dar imi pare convenabil pretul:

Fudge Torture Tonic Shampoo 1000ml 70,0lei
Fudge Torture Tonic Conditioner 1000ml 70,0lei

Fudge Smooth Shot Conditioner 1000ml 70,0lei

Fudge Body Builder Shampoo 1000ml 70,0lei

Fudge Body Builder Conditioner 1000ml 70,0lei

Fudge Colour Lock Conditioner 1000ml 80,0lei

Fudge Dynamite Treatment 1Litre 150,0lei

Fudge Daily Mint Conditioner 1000ml 70,0lei

Fudge Daily Mint Conditioner 300ml 47,0lei

Fudge Daily Mint Shampoo 300ml 47,0lei

Fudge Daily Mint Set (300ml Daily Mint Shampoo, 300ml Daily Mint Conditioner, 50g Shaper Mint si breloc) 80,0lei

Fudge Shaper Lite 75g +gentuta 47,0lei

Fudge Reform 100g 47,0lei

Se pot comanda de aici: petshopboys_worlds@yahoo.com

Zuzele spunea...

Am mai gasit ca Brandurile FUDGE,D:FUSE,SKEYNDOR sunt distribuite exclusiv în România de către firma BEAUTY BOX SRL

contact:


Numele companiei:
Beautybox

Persoana de contact:
Sorin Craciun

Adresa:
calea rahovei,266-268, corp 61, etaj 3, camera 28

Localitate:
Bucuresti

Judet:
Bucuresti

Telefon:
031.740.08.45

Fax:
031.740.08.46

Website:
http://www.beautybox.ro

Iulia spunea...

WOW! Superb par! Felicitaaaari!

Ema, Brasov spunea...

Buna fetelor!
Produsele Fudge le gasit in Bucuresti direct la distribuitor Persoana de contact: Moraru Raluca
Email:
Telefon: 031.740.08.45;
Mobil: 0730.199.912
Fax: 031.740.08.46.
sau in
lantul saloanelor GETT's din Bucuresti (http://www.saloane.ro/salon.php?doc=423&pag=0&titlu=GETT%27S-Salons) - au tot felul de oferte promovate pe Facebook si in reviste de specialitate ESTETICA.
O zi super!

Anonim spunea...

Poza care insoteste articolul este una luata de pe net sau esti tu? Te intreb deoarece am textura parului asemanatoare cu cea din poza si informatia m-ar ajuta la alegerea produselor.Mersi,Andreea

Zuzele spunea...

NU, nu este parul meu, din pacate! Al meu este mai scurt si saten inchis, insa la fel de stralucitor, mai ales atunci cand il indrept cu peria:)
Andreea, si eu am parul tot la fel si Fudge imi mai mai mult decat bine:) Le poti incerca cu incredere. Eu nu am folosit decat produsele despre care am scris, insa mai au si masti si tot felul de spray-uri cu vitamine. Cu siguranta voi incerca si altele!
Multa bafta si sa nu ma injurati daca nu va place ceva! Le cumpar eu daca nu vi se potrivesc :)

Irene spunea...

dak ti-a faqt un par superb k cel din poza .. ma inclin ! si e pe lista mea de must-have :D:*

Zuzele spunea...

Irene, parul are stralucire de oglinda, atingere de casmir si miros de vanilie/caramel :)

SoSheSays spunea...

Mersi mult pentru acest review! De mult ma tenta Fudge!

Anonim spunea...

Pot comanda produse Fudge si am gasit niste seturi dragute:
Sampon+balsam 500ml fiecare Colour lock,Daily mint,Smooth shot,Torture tonic,Body builder-100lei.Mai sunt si alte produse Fudge,diferite gramaje.E-mailul meu este eliza_cojocaru@yahoo.com

Anonim spunea...

:) suuuuper suuuuper postul
fetelor. Am acelasi probleme cu parul si in ultimul timp am inceput sa folosesc elvese si nu stiam de ce a inceput sa imi cada parul mai mult ca de obicei, asa ca numai bine adaug si eu produsele Fudge lista de must have.
Btw, un distribuitor pentru Cluj stie careva?

Zuzele spunea...

Eliza, cred ca poti comanda de oriunde! Nu cred ca este o problema sa-ti trimita produsele la Cluj:) Incearca si pe la cateva saloane de acolo, macar unul trebuie sa lucreze cu Fudge :)

Anonim spunea...

fetelor, seturile se gasesc pe fragrance direct.co.uk cu 75ron, si nu numai: au cosmetice, parfumuri, etc. eu personal am cumparat si am fost multumita de calitatea produselor. livrarea este un chilipir, adica val.produsului+2lire/produs. ajung in 7 zile la posta de care apartii. sunt originale!

Zuzele spunea...

Anonim, multumim tare mult pentru pont! Am intrat si eu si am vazut cate gift set-uri minunate au! Te pupam!

Katyna spunea...

Si mie imi place sa experimentez cand e vorba de produse bune pentru par. Suna tare tare bine ce ai descris aici, iar piticii tai sigur sunt rude cu ai mei.

Zuzele spunea...

:)))) Katyna, trebuie sa facem cumva sa ne imprietenim piticii:))

Anonim spunea...

BUNA...PRODUSE FUDGE SE GASESC LA SALOANELE GETT'S DIN BUCURESTI(iNcITY RESIDENCE CAL.DUDESTI 188,BD.DACIA 153-155,MALL VITAN,AFI PALACE COTROCENI,HOTEL RADISSON,HOTEL MARRIOTT) RESPECTIV IULIUS MALL-CLUJ.LE GASITI LA PRETURI FOARTE BUNE:APROXIMATIV 54 LEI SAMPON /49 LEI CONDITIONER.EU FOLOSESC TRATAMENT FUDGE(DYNAMITE)-SUNT SUPER MULTUMITA...MERGETI LA ORICARE DINTRE SALOANE SI VA VOR DA O CARTE DE VIZITA CU ADRESELE DE MAI SUS!AU SI SET URI FOARTE CONVENAILE,PT TOATE TIPURILE DE PAR.

Anonim spunea...

BUNA ZIUA!

VA MULTUMIM PENTRU INTERESUL ACORDAT PRODUSELOR DISTRIBUITE DE FIRMA NOASTRA.
MULTUMIM DE ASEMENEA SI COLABORATORULUI NOSTRU EMA STIL DIN BRASOV.
PENTRU ORICE FEL DE DETALII FOLOSITI DATELE DE CONTACT DE MAI SUS RESPECTIV
RALUCA MOCANU
Telefon: 031.740.08.45;
Mobil: 0730.199.912
Fax: 031.740.08.46.
E-MAIL:SALES@BEAUTYBOX.RO SAU PENTRU BRASOV WALTHER@BEAUTYBOX.RO.


BEAUTYBOX STAFF

Vasile_no_5 spunea...

fudge are si sampoane pt barbati,(care sa nu miroasa a vanilie si caramel)?

Zuzele spunea...

Vasile, nu cred ca au pentru barbati! Ma interesez si iti spun, momentan nu stiu!
Dar ce e rau in mirosul de caramel?:)
Oricum, nu ramane foarte mult in par si nu cred ca o femeie ar fi nemultumita daca parul tau ar mirosi a caramel :)
Prietenul meu foloseste samponul meu si este extrem de multumit!
Ah, daca nu vrei caramel si vanilie, exista Fudge Daily Mint, sampon mentolat, foarte fresh... Cred ca asta ti-ar conveni mai mult:)

Anonim spunea...

buna vasile,

cei de la fudge nu au un sampon special pt barbati dar au daily mint,e mentolat si oricum e folosit mai mult de barbati.de asemenea mai au de la daily mint h&b (hair and body).ti l recomand,e si mai practic:sampon si gel de dus intr un singur produs.

giselle spunea...

buna multmim pt sfaturi esti draguta aici vad o poza cu un par roscat superb este poza ta? poti dezvalui secretul la aceea nuanta multumesc!

Raluca spunea...

Buna zuzelor!Buna Ema!In Iasi unde as putea gasi FUDGE?In ce salon?

Anonim spunea...

Produsele pot fi comandate de pe acest site. http://ro.strawberrynet.com/haircare/fudge/ Mai sunt multe altele acolo, eu mereu fac cumparaturi de pe acest site iar livrarea este GRATUITA!! Spor!

Unknown spunea...

multumit pentru review !!nici eu nu sunt multumita cu sampoanele folosite!!stie cineva in iasi un salon unde se folosesc?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search