joi, 2 septembrie 2010

Revenire neinspirata a Andreei Antonescu

Mai nou se cheama Miss Ventura (!?!?), iar videoclipul pe care l-a scos dupa enshpe ani de chin este cel mai nesuferit pe care l-am vazut vreodata. Cu greu mi-am tinut nervii in frau pana la sfarsit si abia m-am abtinut sa nu-l inchid. Ca sa nu mai spun despre melodie, absolut neatragatoare - din punctul meu de vedere, zic- in care Andreea silabiseste cu greu o engleza de balta si o pitigaiala iritanta. Ca un plus ar fi silueta Andreei. Da, arata foarte bine, insa cam atat.... Trist!

Raluca Octavia spunea...

Am vazut si eu,de abia asteptam sa va vad cronicuta.
Pacat, a zis ca a studiat psihologia...de ce nu a stat ea frumos, sa se marite si sa faca un copil? Isi tragea si o afacere micuta, un salon,un Spa, o treaba,(hi,hi!)de asta de "vedeta", baga si consiliere psiho gratiuta si gata. Asa, vaaaai,cura dupa cura, slaba rau, si dupa,se va chinui pe la medici sa faca un copil.Se agita degeaba.Nu mai zic despre coafura,sau ce-o fi, cu bucle prinse in agrafe,intr-un cuvant, naspa.Si o lalaiala aiurita...oare ce public tinta are????!!!

P.S.Sa creasca fiica-mea,sa-si "tranteasca"Spa-ul si m-am scos.Ha,ha!

Anonim spunea...

mai bine canta "lasa-ma papa la mare" ca era mai bine :))

Sabina spunea...

Mie fata asta imi place mai mult decat A. Balan. Nu stiu cat de mult s-a "tunat", dar arata bine per ansamblu, cu cateva "rautati" din partea mea: nu-i sta bine blonda, si nu o "prinde" deloc rimelul negru, si nici gloss-ul sau rujul in nuante intense pentru ca nu are o gura foarte frumoasa (aduce cu Oana Turcu, a cioc de rata), pentru ca deja are privirea aceea patrunzatoare, de pasare de prada, pe care numai orientalele o au. In videoclipul asta mi se pare o alegere neinspirata costumul de baie, in care sanii ei arata ca o sunca presata, cred ca putea alege un alt costum de baie, fara cupe/ balene. In rest, melodia chiar mi se pare mai buna decat altele (desi dupa parerea mea, mai bine s-ar lasa de cantat, ca si cealalta Andree: fara "efecte" n-au fetele astea treaba cu muzica, iar vocea le serveste doar pentru vorbit amandurora, in egala masura). Oricum, nu cred ca traieste ea din muzica, dar pentru varsta ei, s-a maturizat destul de mult in ultimii ani, mi se pare o super fata, dar mi-e greu totusi sa o privesc ca pe o femeie, pentru copilaria asta a ei cu muzica... Cred ca i s-ar potrivi mai bine un alt domeniu de activitate, in care ar putea sa-si foloseasca mult mai bine imaginea (fizic arata foarte bine, dar si imaginea dpdv al unui PR), intelectul (nu-i proasta deloc), si are si foarte mult bun-simt.

Sper sa nu radeti de mine, dar chiar mi se pare mai buna mel asta decat precedentele... Daca ar lucra cu acelasi compozitor\ studiou de inregistrari/ sunetisti, ar mai avea o sansa, chiar daca ar face numa' playback.

Anonim spunea...

Buna fetelor..utilizez anonim..pt ca nu am avut timp sa-mi fac user dar promit ca o sa-l fac deoarece va urmaresc tot timpul...Da, despre Andreea...nu am cuvinte..nu-mi place, nu-mi plac acele botine asortate la acel "costum de baie"...plus multe altele.. nu am avut rabdare sa vad tot clip-ul cred ca nu am pierdut mare lucru, se putea mult mai bine...va pup..Mary

Zuzele spunea...

Mary baby, multumim ca ne vizitezi! Nu trebuie sa-ti faci user, doar sa-ti treci numele in casuta NUME/Adresa URL si completezi doar casuta cu numele, tunci cand faci comentarii. Nu mai este nevoie si de altceva!:)

Andra Melinte spunea...

Ce puii mei de videoclip e asta?!?!?! Una la mana ca te scoate din sarite cu fazele alea inainte-inapoi, plus, cum zicea si Mary ce e cu botinele alea "asortate" la costum de baie(nici ala n-are nici un haz)langa piscina....doi la mana, versurile alea scancite cu greu de catre intelectuala noastra n-au nici un fel de logica... Ce sa mai, e varza, nush ce-a fost in capul ei, credeam k e mai desteapte... sper sa compenseze cu ceva k lumea ptr esecul asta total. Va pup Zuzelor!

Superficial Doll spunea...

nu ma pot abtine trebuie cumva sa-mi exprim nemultumirea si sa scap de tensiunea acumulata de-a lungul "vizionarii" mirificului clip. videoclipul e CHEAP de la cap la coada, andreea arata ok.. putea si mai bine, iar versurile sunt de-a dreptul ..?!?! AIUREA. slava domnului insa, ca nu se presteaza la mimarea actului sexual (wanna-be dans) asa cum face fosta ei colega, domnisoara Balan in clipul ei cel nou. n-am prea multe de spus decat: annoying!!

ale spunea...

toate ''vedetele'' celebre sau mai putin celebre si-au scos muzica de genu asta de club banuiesc, abia astept sa se termine moda asta si sa revina muzica adevarata (sper sa nu treaca la un nivel ''superior'' si sa auzim in viitor doar roboti cantand.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search