miercuri, 1 septembrie 2010

Tu iti duci parul la SPA?

Tuturor ne place sa ne rasfatam la SPA. Nimic nu este mai grozav decat un masaj cu uleiuri fine si aromate facut de doua maini dibace, ne place foarte tare senzatia de relaxare care ne inunda dupa o vizita la salonul de infrumusetare. Pielea noastra urla de fericire prin toti porii dupa ce a fost imbaiata, alintata si cremuita cu potiuni miraculoase ce o fac fina si stralucind de sanatate. Mainile noastre sunt si ele frumoase dupa o manichiura-tratament SPA, unghiile noastre sunt minunate dupa ce au fost tratate cu uleiuri si creme parfumate. Dar parul, parul nostru nu are dreptul la un asemenea rasfat?
Ei bine, aflati ca s-a deschis primul Club Hair SPA din Bucuresti- Sunshine Club Luxury SPA !

Detalii in continuare!


Pe langa micile placeri si rasfaturi pe care le acordati corpului, si sufletul are nevoie de o atentie aparte! El are nevoie sa-i acordati acea stare de bien-etre, de liniste si buna dispozitie. Noul concept Sunshine Club Hair SPA: ritualuri si tratamente personalizate pentru un par sanatos si ferm, ultimele tendinte internationale de culoare, tunsoare si styling pentru sezonul toamna-iarna 2010. 

Am aflat ca, in urma unei sedinte, parul va fi analizat cu ajutorul unui aparat sofisticat. Vom afla cat de gras, deshidratat, uscat, sensibil este el si vom primi sfaturi pentru o ingrijire adecvata. Samponul, balsamul, vopseaua de par, mastile nu trebuie alese la intamplare, nici un functie de pret, nici de parfumul produselor sau frumusetea ambalajului. Nici macar la sfaturile prietenelor. Fiecare produs pe care il folosim pentru parul nostru trebuie sa fie potrivit pentru noi, iar acest aparat de la salonul Sunshine ne poate spune acest lucru. Produsele pe care le folosesc sunt toate profesionale, de la Goldwell sau Joico -folosite inclusiv de moi :) si despre care nu pot sa spun decat ca parul meu radia de fericire atunci cand le foloseam. Momentan folosesc sampon si balsam Joico Silk Result, insa in curand trec pe Fugde despre care o sa scriu la momentul respectiv. Sunt produse noi pentru mine, insa le voi folosi cu incredere pentru ca sunt recomandate de Ema- cea mai tare specialista in ale parului din Brasov :)


Eu inca nu am beneficiat de acest rasfat- dar voi merge zilele acestea- , insa la Sunshine am avut parte de un tratament facial si o manichiura SPA absolut minunateeeeee!!!!

Fetele de acolo sunt foarte dragute, amabile, zambitoare. Salonul este...ca acasa, foarte curat, luxos si parfumat, iar atmosfera este una calda si pozitiva. Ca sa nu mai spun de patroana de acolo care este o dulceata de femeie. Au si produse profesionale de vanzare, atat pentru piele, cat si pentru par sau unghii.
La tratamentul facial aproape ca am adormit. Atat de fin a lucrat domnisoara de acolo, iar de produsele pe care le-a folosit, nu mai spun. 
A urmat ca la carte toti pasii, ba chiar a si depasit programul destinat mie cu vreo jumatate de ora:) Am plecat de acolo cu o piele fina, curata si radiind de sanatate, fara nici macar o urma pe fata, desi a lucrat intens la punctele mele negre :) La alte saloane, am avut surprize foarte neplacute si mi s-a intamplat sa mi se umfle pielea si sa am bubite rosii pe fata chiar si o saptamana. Mi-era si teama sa merg pentru ca am fost intr-o vineri, iar sambata urma sa merg la nunta si ma temeam ca nu cumva sa apar ca abia intepata de albine :) Nu s-a intamplat asa si totul a fost mai mult decat perfect!
Ca sa nu mai spun de manichiura care si ea a fost de vis. Mai mult de o ora a bibilit domnisoara manichiurista la mainile mele. Abia ma atingea cu niste miscari foarte fine, m-a uns cu nu stiu cate uleiuri, scruburi, creme, lotiuni. 

Mi-a facut masaje peste masaje, masca pentru maini cu o crema frumos mirositoare care mi-a lasat pielea ca o catifea. Cuticulele au fost si ele ingrijite ca la carte cu uleiuri si creme speciale, abia daca am simtit cand a lucrat la taierea si ajustarea unghiilor, a colturilor si mi-a aplicat vreo 5 chestiuni pe unghii: lac intaritor, oja pe care am ales-o eu dintr-o multime de culori- aveau OPI si Peggy Sage, iar produsele pe care le-a folosit pentru maini au fost Alessandro. Nu a facut nici un fel de economie la ele si a aplicat cantitati generoase. Dupa 2 straturi de oja a aplicat Top Coat de la OPI, apoi un spray fixator, apoi inca unul pentru uscare rapida, apoi un ulei pentru cuticule ...  Si mereu era cu zambetul pe buze si foarte incantata de ceea ce face. Am plecat incarcata pozitiv de acolo, exact asa cum trebuie sa pleci de la SPA :)

Recomand oricui salonul SUNSHINE care se afla pe Soseaua Nordului nr. 94, undeva prin spatele parcului Herastrau, destul de usor de gasit, in zona teraselor de fite, insa pe partea cealalta.
Detalii, preturi, poze, servicii, adresa, contact, gasiti pe site-ul salonului deschis inca din 2001, http://www.sunshineclub.ro/

Anca spunea...

si eu am fost la salonul asta de langa Herastrau si , la fel ca si tie, mi-a placut foarte mult. O fata draguta, Flori, mi-a facut tratament la fata si m-a dat cu multe creme, mi-a vorbit frumos si m-a facut sa revin. Desi preturile sunt un picut mai mari, merita fiecare leu!!!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search