vineri, 22 octombrie 2010

Balerinii-bijuterie

In peregrinarile mele pe Oxford Street, am intrat la River Island unde erau (inca) reduceri, insa cu foarte mare noroc mai gaseai masuri mici, la haine sau pantofi. Erau foarte multe perechi de balerini si din piele, si din cauciuc, si din panza cu 5 lire (250 mii), numai ca n-am reusit sa gasesc un 36, dar i-am lasat insarcinare concubinului sa mai treaca pe acolo in caz ca mai primesc marfa:). In ultima mea seara acolo, am zarit un 36 ascuns sub un morman de haine, dar aveau o margelusha lipsa, asa ca am renuntat. Astazi, Corina ma anunta ca a gasit un site foarte misto cu hainute, accesorii si incaltaminte, unde am gasit si perechea mea de balerini din silicon (ma rog, un cauciuc foarte moale care se mula pe picior) dupa care am alergat o saptamana la Londra. Si daca acolo costa 5 lire, pe site costa 140 lei, asa ca ma mai gandesc daca fac comanda sau nu. Din cate am vazut, au haine dragute. Poate va place si voua ceva!

PS: cititoarea noastra, Monica, ne-a sfatuit sa nu cumparam de pe site-ul de mai sus pentru ca produsele sunt, de fapt, comandate de pe www.amiclubwear.com si vandute mai departe in Romania, cu un pret triplu. Am verificat si eu si, intradevar, am gasit niste pantofi cu 23.99 dolari, pe cand Chicada.ro ii vinde cu 170 lei., iar o pereche de cizme de cauciuc, de la 12.99 $, pe Chicada ajung la 145 RON. Iata si dovada:




Zuza O spunea...

Ce diferenta enorma de pret!Pai daca iti iei 3-4 perechi de pe site este echivalentul unui bilet pana la Londra!! Te duci si ti-i iei direct de acolo. Sau poate salariile si puterea de cumparare din Romania sunt mult mai mari decat cele din Marea Britanie si nu stiam eu?!

Zuzele spunea...

Da, pai hai sa-ti spun o faza. M-am intalnit acolo cu o tipa care venise si ea in vizita la iubitul ei, coleg cu concubinul si intr-o zi am mers impreuna prin magazine. Am vazut magazinul Next si ea imi spune ca este o haina foarte draguta din noua colectie, insa daca in Romania costa 5.5 milioane, la Londra sigur e mai scumpa asa ca nu intra. La insistentele mele, am intrat in magazin si ce crezi? Haina costa 65 lire (adica un picut peste 3 milioane)! Normal ca si-a cumparat-o de acolo si chiar la asta se gandea, ca dintr-un foc a facut economie de 2 milioane, bani pe care i-a scazut din pretul biletului de avion, 160 euro. Asa ca, sa-ti cumperi haine din strainatate nu este o fitza, ci o necesitate! Sa te imbraci de la noi este fitza cu adevarat!

Monica - Pisica albastra spunea...

nu te pacali, Zuza!! site-ul nu e misto deloc!!!
toate produsele de acolo sunt de pe amiclubwear.com cu adaos comercial de peste 100%!!!!
nici macar nu sunt pe stoc, pozele sunt furate de pe amiclubwear iar apoi ea le comanda de acolo.
din pacate balerinii pe care ii doresti nu mai sunt disponibili pe site-ul sursa (am verificat) dar poate la primavara vor fi din nou :)
e bine sa investighezi intotdeauna sursa hainelor si incaltamintei pe care o cumperi online, mai ales de pe siteurile romanesti. sunt multe pustoiace flamande de bani care ruleaza mici escrocherii de-astea. e simplu: iti faci un blog/site, copiezi niste poze si apoi astepti sa vina banii. macar daca comisioanele practicate ar fi mai discrete, dar nu-s...

Zuzele spunea...

Monica, multumesc pentru pont! M-am gandit eu ca pozele sunt furate pentru ca se vede foarte clar ca provin dintr-un catalog profi, insa preturile mi s-au parut mari. Ah, si m-a mai mirat faptul ca nu sunt trecute brandurile. Pentru nici un produs nu este specificata firma, insa eu am recunoscut balerinii pentru ca ii urmaream de cateva zile bune. Eu credeam ca ele cumpara hainele de la reduceri si le vand mai departe la pret intreg, dar e foarte plauzibila varianta ta pentru ca prietenei mele i-au spus ca dureaza 2 saptamani sa-i trimita botinele. Ma si miram de ce atat de mult timp, mai ales ca sediul este in Bucuresti si nici nu cred ca au o avalansa de clienti. De fapt, ei faceau comanda mai departe si dublau pretul. N-am nimic cu ei, sa-si faca afacerea cum vor, dar vorba ta, macar daca si comisionul lor era unul de bun simt...

Felicia spunea...

eu merg o data pe an in Spania sa-i cumpar copilului si mie haine.Poate lumea zice ca este un moft,dar nu.
EU NU IMI PERMIT SA CUMPAR HAINE DIN ROMANIA!
Din pacate este un adevar.

raisa spunea...

deci e o gluma nu????????????????deci acest site este copia perfecta a situ-lui urbanog te rog zuzo sa cauti urbanog absolut tot este copiat modele si altele pe acel site o pereche de balerini costa intre 10 si 15 dolari deci asa ceva nu am mai vazut vai de capul meuuuu
http://www.urbanog.com/

Andreea spunea...

OK, intr-un fel aveti dreptate...dar voi v-ati gandit cat va costa transportul din america? Amiclubwear este un magazin online american! nu european ca asos, sau boohoo si pretul transportului este in consecinta mai mare. Fetele fac 30-40 de bani profit la o pereche de papuci si li se intampla sa li se comande si omul sa se razgandeasca si ele raman cu papucii si banii dati:) asa ca nu mai sariti nici voi ca hienele!

Andreea spunea...

A, si da dureaza 2 saptamani pana mai strang si ele mai multe comenzi ca doar n-or face comanda in usa pt o pereche de papuci dohhh!plus ca dureaza puna ajung deci...din nou nu vb in necunostinta de cauza si mai ales cu atata indarjire

raisa spunea...

andreea draga politica la amiclubwear este urmatoare cu cat ai comanda mai mare cu cat taxele de shipping sunt mai mici deci preturile practicate sunt tot exagerate

Andreea spunea...

De lei vroiam sa zic, nu bani. Cunosc o astfel de fata de la care am cumparat si eu. Raisa, nimeni nu face nimic gratis! daca ti se par exagerate preturile de ce nu faci singura comanda? A si mai stii ca se plateste si vama?
Nu stiu de unde ai cumparat tu dar eu am cumparat de la o fata care nu avea preturi mai mari de 160 lei. Preturile porneau de la sub 100 si ajungeau la suma de mai sus. Sunt mari, pentru raportul pret calitate, dar din nou nimeni nu-si bate capul pentru un castig de 3 dolari pe pereche!

raisa spunea...

fiecare face cum doreste iti comanzi singur sau comanzi prin intermediari dar tot mai bine iesi daca iti comanzi singur iti spun din propria experienta dar fiecare e liber sa procedeze cum doreste.

ina bixade spunea...

Balerinii-bijuterie din plastic:) mi-au placut mult cind i-am vazut prima oara acum un an si ceva. Sint si comozi atita timp cit nu parcurgi in ei distante prea lungi. Eu retin ca am dat pe ei in jur de 100$ si sint BCBGMaxAzria. Te pup! Pun 2 poze cu ei:)
http://www.flickr.com/photos/21211825@N03/3327459074/sizes/z/

http://www.flickr.com/photos/21211825@N03/3327459074/sizes/z/

Zuzele spunea...

Inaaaa, ce surpriza placuta! :) 100 dolari???? Wow..si cand te gandesti ca la Londra sunt 5 lire...bine, la reduceri, ca in rest erau 30 lire sau cam asa ceva. Offf, il trimit in fiecare zi pe al meu concubin inca ramas acolo sa verifice daca nu cumva exista un 36 prin magazine (ca am identificat 2 unde se gaseau balerinii) si a gasit, la un moment dat, unii albi, insa cu o pietricica lipsa :((((
Mai are 2 saptamani de stat acolo si tot trag speranta ca imi va gasi si mie o pereche :)

Anonim spunea...

Am comandat si eu de pe site-ul acesta..stiind de site-urile de la care provin. Problema e ca daca comand eu mai multe perehci, mi le opreste in vama iar pretul pe pereche cu tot cu transport si taxe vamale ajunge mult mai mare. Been there done that.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search