duminică, 10 octombrie 2010

Cred ca l-am vazut pe Mickey Rourke!

Nu vreau sa par una din aia care spune prin ziare "am baut cafea la NY cu Madonna" sau "am iesit la shopping cu Beyonce", chestiuni de genul care nu pot fi verificate, insaaaaaaaaaaaa cred ca l-am vazut pe Mickey Rourke in Trafalgar Square. 
Am trecut unul pe langa celalalt si m-am uitat luuuung si, desi avea ochelari de soare si mergea oarecum cu capul in jos, semana izbitor cu el. Tragea un troller micut dupa el si parea ca se indreapta intr-o destinatie precisa. 
Nu am fost singura care s-a intors sa se uite mai bine la el, alti cativa trecatori isi dadeau coate, insa era destul de aglomerat acolo, ma grabeam si n-am mai apucat sa-i fac poze. 
Am gasit pe net informatii ca ii place foarte mult la Londra si candva prin 2005 spunea ca vrea sa se mute aici, ba chiar a si fost arestat de cateva ori pentru petreceri nebunesti in cluburile londoneze.
Anonim spunea...

oau, asta da stire....

Corina spunea...

Vaaai, my love Mickey !!! Asta e pe lista mea de "barbati misto". Imi place la nebunie. Oare sa fi fost el...? Eu m-as fi dus la el sa-i iau un interviu :-)))) De ce nu te-ai dus la el??! Trebuia sa-i zici "Mickey, sunt eu, nu ma stii? Zuza G!"
Hai pupici.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search