marți, 19 octombrie 2010

Pantene Pro-V Brunette Intensive Treatment

Nu puteam sa ajung la Londra si sa nu-mi cumpar cel putin un produs cosmetic:), desi am suficiente, poate chiar prea multe. Cum sa intru intr-o farmacie sau un magazin de beauty, Boots, in cazul lor, si sa nu stau muuulte minute analizand cosmeticele aranjate frumos pe rafturi, mai ales ca am gasit foarte multe produse care inca nu au aparut la noi.
Nu am gasit Sephora in toata Londra -sau cel putin in centrul pe care l-am strabatut in cele mai mici cotloane-, dar in schimb au Boots, atat farmacii, cat si Beauty Store cu parfumuri, farduri si tot ce ne place noua, fetelor.


Daca la noi, cosmeticele Boots sunt asezate undeva discret, pe un raft in Sensiblu, in Londra sunt de fala si sunt de doua ori mai ieftine, ba chiar aveau si promotie, la trei produse alese, pe cel mai ieftin il primeai gratis. Mi-am cumparat si eu o crema pentru corp din gama Sanctuary Spa Covent Garden de la Boots cu 5 lire pentru ca la noi costa dublu (50 lei). Imi place la nebunie cum miroase, are in compozitie Ginger, Jojoba si vitamina B5, lasa o piele catifelata si excelent parfumata. Mie imi pare ca miroase a portocala, dar este un parfum discret, fresh, nicidecum unul dulce si ametitor.

Altceva vroiam sa va spun, insa! Pantene avea foarte multe sortimente care nu se gasesc in magazinele din Romania, iar mie mi-a atras atentia gama Brunette, sampon, balsam si tratament intensiv, toate intr-un ambalaj ca din cicolata:) Mi-am cumparat tratamentul care are si el o culoare maronie si foarte placut parfumata care se mentine mult timp in par. Era la mare reducere si am platit 2 lire (10 lei) pentru un tub de 300 ml. Aseara am folosit samponul meu de la Joico Silk Result , iar mai apoi am aplicat o cantitate, deloc generoasa, de tratament Pantene. Dupa 5 minute am clatit bine cu apa calduta, iar rezultatul a fost instantaneu: un par parfumat si foarte moale, dar mai ales stralucitor. L-am pieptanat si l-am uscat normal, fara a-l coafa, insa arata ca si cand tocmai as fi iesit de la salon:) Este foarte, foarte stralucitor, de parca as fi pufait un spray intreg pentru stralucire!

M-a cuprins imediat un sentiment de tristete la gandul ca, la un moment dat, se va termina si nu mai am de unde sa mi-l cumpar! Mai am o speranta pentru ca iubitul meu mai sta acolo doua saptamani si sper ca va reusi sa se descurce printre rafturile ticsite de cosmetice din beauty shop pentru a-mi mai cumpara macar vreo doua tuburi! Daca ar mai fi avut loc in bagaje -stiu deja ca nu are:(((- l-as fi pus sa imi cumpere 20!
PS: daca a vazut cineva la noi gama Brunette, il/o rog sa-mi spuna si mie!!!!
Felicia spunea...

Sephora nu are magazine in UK.
Asemanator cu Pantene brunette,este John Frieda brunette,f.bune. produse.

Zuzele spunea...

Multzu, Felicia!:*

Camelia spunea...

Il mai poti lua si de pe ebay.co.uk. L-am vazut undeva la aproape 5 lire (cu transport) dar tubul de 150 ml.

Zuzele spunea...

Da, Camelia, am vazut si eu pe diverse site-uri! Nu stiu de ce este mai scump decat in magazin. Oricum, mi-a promis concubinu ca imi mai cumpara el cateva tuburi, macar 2:)
Ms de pont!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search