sâmbătă, 9 octombrie 2010

Update poze din Hyde Park si Natural History Museum





Cum va spuneam, ieri am fost in Hyde Park si Kensington Gardens- ma rog, sunt cam acelasi lucru- si, atentie!!!, parcul se intinde pe mai mult de 100 de hectare. Apropo, daca romanii au o obsesie pentru beton si asfalt, englezii o au pentru vegetatie, iarba, cat mai multa iarba, gazon verde cat vezi cu ochii, foarte bine intretinut, inclusiv la periferie. Orice centimentru patrat este acoperit cu gazon, nu exista spatii neingrijite si nici asfalt inutil turnat in locuri care pot oferi oxigen. Ma intrebam, oare de cate resurse materiale si umane si, mai ales, vointa este nevoie pentru intretinerea sutelor de hectare de parcuri? Iarba pare plantata cu rigla si tunsa idem, nici un fir mai scurt sau mai lung. Desi cosurile de gunoi sunt foarte rare, nu exista gunoaie pe strazi, nimeni nu arunca un ambalaj de guma pe jos sau un chistoc. Oamenii sunt foarte politicosi, mereu cu zambetul pe buze, foarte naturali si binedispusi. Par ca s-au imbracat cu ce le-a iesit dimineata in fata ochilor, insa, cu toate astea, arata bine, foarte bine. Ele, cel putin, sunt foarte cochete, sexy, dar nu vulgare. Cum va spuneam, au o pasiune pentru fustele scurte, insa le sta foarte bine. Nu sunt impopotonate, insa ..dichisite. Nici nu cred ca sunt obsedate dupa branduri, insa isi potrivesc foarte bine hainutele.
In parc, dupa cum bine stiti, se doarme pe banca, la soare, sau chiar in iarba, se citeste, se motaie pur si simplu la soare si te simti atat de liber, de in largul tau, nimeni nu are treaba cu nimeni si fiecare face ceea ce simte.
Mi-a placut foarte mult la Natural History Museum acolo unde sunt expuse ramasite de dinozauri, au creat dinozauri in marime naturala care se misca si urla, intocmai ca unii adevarati :) Ti se cam face un pic pielea gaina ca parca te teleporteaza in timp mediul acela. Corinoaso, numai la tine m-am gandit cand ma plimbam prin muzeu ca tu esti fan dinozauri si toate chestiunile astea antice si de demult, ca si mine :d
















Daniel spunea...

ai vazut cum arata un oras inainte de a-ti face un blog, iar acum te lauzi ca vezi londra...mare oras mai este si asta, soro ! dar ce sa ceri de la proprietara unui blog pentru handicapati !? Si London, nu Londra, am uitat ca esti englezoaica, nu ai respect nici pentru limba romana, care oricum e chinuita saraca de tipi ca Vanghelie...numai un taran ce merge cu vaca pe ulita, ramane asa mirat cand vede londra sau london.

Zuzele spunea...

Da, Daniel,un taran care merge cu vaca pe ulita vede Londra/London acum si se bucura foarte tare ca a avut aceasta ocazie! Si daaa, London suna mult mai bine ca Londra si daca asta inseamna ca nu am respect pt limba romana, fie ca tine, nu am. Si chiar este un mare oras, dar un idiot ca tine nu poate sa inteleaga asta! Fii tu mirat de satul in care traiesti ca eu sunt mirata de London! Bye bye

Corina spunea...

Zuzo, nea Daniel asta nu si-a baut cafeaua de dimineata si nici sex n-a mai facut de mult. Fereste-te de indivizi ai caror hormoni nu stau la locul lor!
Super tari pozele din London! Si eu m-am gandit la tine, sa te bucuri si sa fii fericita acolo!!! :-)) Am citit tot ce-ai scris si calatoresc si eu cu gandul! :-)
Te pup si plimbari placute in continuare!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search