vineri, 8 octombrie 2010

LONDRA partea a treia

In a treia mea zi in Londra am vizitat Kensington Gardens, un parc sbsolut, dar absolut superb care se intinde pe muuulte hectare, acoperit de un gazon impecabil, de un verde ireal pe care se joaca nederanjate de nimeni veverite, parc traversat de un lac pe care se odihnesc in voie rate si lebede, presarat de fantani artezienesi flori multicolore. In viata mea nu am vazut atat de multe veverite, cele mai multe prietenoase care se aventureaza pana la a te musca de degete, spre amuzamentul tau desigur, si nu alergand de frica in zece zari :))
<!--more-->
In continuarea gradinilor se intinde Hyde Park. Aici se afla o fantana arteziana superba construita in memoria printesei Diana, un monument arhitectural de-ti taie rasuflarea inchinat printului Albert, statuia lui Peter Pan.
In promenada mea prin parc am nimerit in mijlocul unei aglomeratii pestrite inarmata cu aparate de pozat, camere de filmat, agitatie mare, ziaristi...Credeam ca am dat peste Lady Gaga sau ceva :) dar era de fapt inaugurarea lui Eurostar 320, un tren de mare viteza care ajunge la Paris in numai 2 ore.

Apoi am mers la Natural History Museum, o constructie colosala care adaposteste ramasite ale dinozaurilor, schelete de cateva zeci sau sute de milioane de ani, reale sau replici in marime naturala, diverse animale impaiate, cred eu... unele reale, altele doar din plus :)
De la muzeu am aterizat din nou prin centru, la Picadilly Circus,magazine, aglomeratie, Soho cu multi XXX pusi in geamurile pline de neoane, China Town si cam atat...






Pupici
Revin cu poza later ca acum merge netu prost si trebuie sa fug :) 
Zuza O spunea...

Zuzi, sa inteleg ca vizitezi la greu de esti mereu pe fuga!! Cu dragostea cum stai pe acolo? :P

Corina spunea...

"...si cam atat" ??! Adica nu-i de ajuns? Astept poze mai multe!
Chiar asa, cu dragostea cum stai? :-P

zuza G spunea...

:)) Daaaaa, picioarele mele plang saracele :)) bine ca mi-am luat shoshoni comozi :)) Cu dragostea, cum ma stii! nici o schimbare :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search