duminică, 28 noiembrie 2010

1.618 de la 3Chenes, crema divina

Va spuneam aici ca 1.618 reprezinta proportia divina, raportul dintre dimensiunile ideale, sau numarul de aur care isi gaseste aplicabilitate in toate domeniile: matematica, arhitectura, pictura, dar mai ales in frumusete.Iata ca si in cosmetica este intalnit acest raport si cred ca 3Chenes este pionier in acest domeniu, gama "1.618" fiind prima care face referire la proportia divina, cheia echilibrului si armoniei. Mai multe detalii puteti citi AICI .

Am avut si eu sansa de a testa crema anti-imbatranire 1.618 de la 3Chenes care promite reinnorire celulara, regenerare, protectie impotriva radicalilor liberi, datorita compusilor: canepa, susan, jojoba ( efect antiage ), KOLLAREN® ( fermitate / reinnoire celulara ), siliciu ( antiradicali liberi / restructurant ), nalba, anason ( hidratare ).
Mi-a luat cam o luna sa ma conving de efectele acestei potiuni miraculoase si sa constat ca "lauda de sine chiar miroase a bine" in acest caz, iar cele scrise pe prospectul produsului nu sunt deloc exagerate. Mi s-a intamplat sa merg la pomul laudat cu sacul si sa cumpar produse scumpe care nu si-au dovedit eficacitatea, ba chiar au avut si efecte adverse in cazul meu. Am mai scris despre produse considerate "de lux" si care nu-si indeplineau promisiunile din reclame.
Detalii mai jos!


Crema de la 3Chenes mi-a inspirat incredere, desi marturisesc sincer ca nu auzisem despre acest brand inainte de a primi crema 1.618. Ambalajul este unul simplu, dar oarecum futurist, fara ca producatorii sa faca risipa de culori, alb si visiniu fiind singurele care infrumuseteaza ambalajul bine sigilat si care atentioneaza ca valabilitatea produsului este de 12 luni de la deschiderea cutiei.
La prima testare, mi s-a parut ca miroase a struguri, dar si usor medicamentos, a farmacie. Acest lucru imi place pentru ca eu cred ca parfumurile puternice nu au ce cauta intr-o crema. Este usor rozalie, dar foarte discret, si cremoasa, ceea ce initial ti-ar putea da impresia ca este grasa. Nimic mai gresit! Este deosebit de hidratanta, insa, culmea, nu lasa pielea grasa.

Nu am mai intalnit o crema care sa hidrateze pielea atat de bine si totusi, la cateva minute de la aplicare, pielea sa fie atat de fina si deloc lucioasa sau unsuroasa. Pot spune ca este si o excelenta baza pentru machiaj, fondul de ten se intinde perfect, iar efectul final pare desprins din reclame:)
Multe femei aflate in cautarea cremei de fata perfecte ar fi tentate sa o ocoleasca pentru ca, spun ele, "nu am nevoie de o crema antirid, sunt prea tanara pentru asta". Mi s-a intamplat si mie sa aud asta atunci cand am recomandat prietenelor (toate peste 25, la un pas de pragul de 30 de ani) aceasta crema. Eu cred ca lumea in care traim, praful si poluarea care ne inconjoara, mancarea plina de aditivi si conservanti care ne hraneste isi pune amprenta asupra tenului nostru, mult mai devreme decat pe vremea bunicilor noastre.

Cred ca trebuie sa duci din timp o lupta impotriva ridurilor si a tenului imbatranit si sa amani pe cat posibil aparitia primelor riduri. Multe dintre voi lasa pe mai tarziu acest lucru, iar cand, intr-o buna zi, observa aparitia ridurilor din jurul ochilor, intra in panica si ingroasa randurile celor care platesc bani grei pentru o injectie cu botox sau un lifting chirurgical.
Nu ar fi mai bine sa lasi aceste variante pentru muult mai tarziu?
Nu crezi ca ar fi mai bine sa accepti ca nu mai ai 18 ani si, chiar daca ai 28, ar trebui sa folosesti o crema anti-imbatranire? La o adica, ce rau ti-ar putea face? Decat sa pompeze ingrediente benefice pentru piele si sa o ajute sa se refaca si sa ramana tanara pentru cat mai mult timp, ce rau ti-ar putea face? Nici unul, daca ma intrebati pe mine!

Asadar, mie nu-mi pasa daca unele femei lasa lupta anti-imbatranire pentru mai tarziu si vreau sa iau masuri din timp. La urma urmei, pentru a avea o piele mereu tanara si sanatoasa, prevenirea este cheia succesului!
Folosind crema 1.618 in ultima luna, ma bucur sa constat ca am luat decizia corecta!
Tenul meu este mult mai luminos, pielea este elastica, iar mini "laba gastei" care se formase in jurul ochilor, aproape ca a disparut fara urma. Din cauza ca am ochii deschisi la culoare, am tendinta sa-i inchid la lumina, fie ea naturala sau artificiala. Vara, mai ales, este dezastru si daca nu port ochelari de soare, ma bronzez cu urme in jurul ochilor, chiar mergand pe strada. Tocmai aceasta "gimnastica" neadecvata a pielii din jurul ochilor a facut ca ea sa se creponeze un pic si m-am speriat cand am observat prima data ca si pentru mine au trecut anii si este cazul sa iau masuri.

Am considerat ca darul primit de la Mihaela a fost un semn bun si, cum cred, ca nimic nu este intamplator, a fost o ocazie sa descopar crema divina care mi-a bucurat pielea in aceasta toamna.
Cu siguranta o voi cumpara pentru ca sunt curioasa cum se descurca si vara cand pielea este agresata de soare, iar apa sarata a marii o usuca. Avand in vedere ca in relatie cu frigul de afara a iesit invingatoare, tind sa-i dau castig si in raport cu soarele puternic.
Ah, si sa nu uit sa va spun ca m-a ajutat foarte mult si dupa sedintele mele prelungite de extragere a punctelor negre si a obsesiei mele care, nu de putine ori, mi-a facut rani despre care credeam ca se vor vindeca in multe zile. Am constatat cu stupoare ca a doua zi dupa ce am aplicat 1.618 de la 3Chenes, nu numai ca am putut iesi relaxata din casa, fara fond de ten, si pielea nu avea urmele de piscaturi care, in mod normal, rezistau cu incapatanare cateva zile, dar si ranile urate provocate de cosurile pe care le-am spart fara mila, erau aproape vindecate, dupa numai o noapte in care a actionat crema.
Daca as fi auzit chestia asta intr-o reclama, poate ca m-as fi strambat neincrezatoare si poate ca daca as fi citit aceste randuri pe blogul cuiva, as fi crezut ca sunt vorbe aiurea spuse din dorinta de a peria firma care a oferit gratuit crema. Pentru ca, nu-i asa, multi arunca vorbe mincinoase prin reviste, din obligatie!
Eu nu am procedat niciodata asa si, atunci cand nu am fost multumita de un serviciu sau un produs, am spus acest lucru, chit ca l-am primit gratuit. Nu cred ca este corect sa-i indrumi pe altii pe cai gresite si sa sfatuiesti o femeie sa investeasca 2 milioane intr-o crema pe care tu ai primit-o gratuit, daca ea nu ti-a facut bine si doar din dorinta de a te achita de o obligatie.
Cu mana pe inima va spun ca, in topul cremelor mele de fata preferate, si mai scumpe, si mai ieftine, pe care le-am testat de-a lungul anilor -si nu au fost putine, credeti-ma!-, locul 1 il acord cremei 1.618 de la 3Chenes!
Poate ca peste o luna, un an, doi sau trei, voi descoperi una si mai buna si, cu siguranta va voi spune asta, insa deocamdata, 1.618 este exact potiunea de care are nevoie tenul meu acum, fix combinatia care imi face bine acum si care ma ajuta sa fac fata apropierii pragului de 30 de ani care m-a speriat dintotdeauna!

Daca vrei sa stii exact ce contine crema, iata toate ingredientele (in engleza):

aqua ; malva sylvestris water ; propylene glycol ; silanetriol; sesamum indicum oil ; cannabis sativa oil ; isopropyl myristate ; pimpinella anisum extract; glycine soja extract ; steareth-10 ; cetearyl alcohol ; cetyl palmitate ; glyceryl stearate ; glycerin ; simmondsia chinensis oil ; phenoxyethanol / chloroxylenol / caprylyl glycol ; dimethicone ; sorbitol ; propylene glycol / bha / propyl gallate / citric acid ; sodium hydroxyde ; carbomer ; dextran / tripeptide-1 ; calcium pantothenate ; sodium hyaluronate ; fragrance; disodium edta ; potassium sorbate ; sodium benzoate ; ci 45100 ; benzyl salicylate ; hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde ; linalool ; alpha-isomethyl ionone.


Ca o idee, crema are in compozitie canepa (uleiul din canepa este foarte bogat in Omega3 car eare caracter anti-inflamator si ajuta pielea sa-si pastreze elasticitatea), ulei de susan (protejeaza impotriva agresiunilor externe si intarzie procesul de imbatranire), anason (stimuleaza productia de colagen), nalba (efect antirid), ulei de jojoba (efecte demonstrate atat in cazul tenului gras si acneic caruia ii regleaza sebumul si ajuta la cicatrizarea ranilor, dar si a tenului uscat pe care il hidrateaza corespunzator), Kollaren (rol in cresterea fermitatii pielii), acid citric (estompeaza ridurile), acid glicolic despre care am mai scris aici.

Ridurile sunt frumoase, dar doar la Shar pei!:)
TheCreatrix spunea...

asta imi aminteste de un film in care o tipa zicea "vindem crema antirid fetelor de 20 de ani!"

din păcate ridurile sunt normale, imbatranirea este un proces normal si in afara de ingrijirea normala, nu prea ai ce sa faci şi nu e sfarsitul lumii daca imbatranesti.

şi pun si o poza ca mine, mai vedeti si voio cine va citeste.

asta cu tenul m-a facut sa fiu un pic mandra.

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30522803&l=4eac6ba7d2&id=1007780310

Zuzele spunea...

Esti o frumoasa, Andreea!:)
Da, imbatranirea este normala, insa nu toata lumea o accepta, nu toate femeile se impaca cu ideea ca la 50 de ani este normal sa ai riduri si multe fug la bisturiu.
O ingrijire corecta a pielii cred ca poate amana cat mai mult aceste efecte si, daca poti sa ai cat mai mult timp o piele intinsa si luminoasa, de ce sa nu faci?:)

TheCreatrix spunea...

un alt blog profi despre problemele astea


http://mirandaspune.wordpress.com/

Uka spunea...

As vrea sa-mi cumpar si eu aceasta crema. Ai idee unde o pot gasi?

Zuzele spunea...

Uka, se gaseste in farmacii! Stiu sigur ca la Sensiblu gasesti:)

Uka spunea...

Multumesc pt. raspuns, am sa dau fuguta sa-mi cumpar. Urmaresc blogul zilnic si mi-am salvat parul de cand am citit despre produsele profesionale. Nu mai pun nimic pe parul meu in afara de Joico, Tigi, Uleiuri de par profesionale si sunt foarte incantata de cum arata si se simte a mea podoaba! pupici!

Anonim spunea...

Cat e pretul cremei?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search