luni, 1 noiembrie 2010

Monica Tatoiu:„Dacă intram într-o încăpere, mă culcam cu cine nimeream!”

Cu o lejeritate vecină cu inconştienţa, Monica Tatoiu rememorează cu plăcere amintiri nu tocmai onorabile, din tinereţile sale zbuciumate. Într-un interviu acordat revistei „Tango”, femeia de afaceri mărturiseşte că, pe vremea când era doar o puştoaică, era mare amatoare de aventuri, astfel că nu reuşea să-şi înfrâneze pofta de viaţă altfel decât făcând sex cu mulţi bărbaţi. Tatoiu povesteşte despre ea însăşi că era „rea de muscă” şi că obişnuia să ajungă în aşternut „cu cine nimerea”, motiv pentru care tatăl său a decis că ar fi mai bine ca ea să se căsătorească. Monica Tatoiu mai recunoaşte şi faptul că îi plac băutura şi tutunul de calitate şi că a plecat, cu ani în urmă, în Statele Unite, ducând cu ea un geamantan plin de alcool.

Monica Tatoiu şi-a dezlegat limba aşa cum nu a făcut-o niciodată până acum, povestind într-un interviu lucruri cu care nici o femeie nu s-ar lăuda. „Tatăl meu a crezut că prin căsătorie o să mă potolesc. Dar eu sunt genul de persoană veşnic tânără şi neliniştită, cum zice serialul! Eu am fost „rea de muscă”! Dar rea, rea! Dacă intram într-o încăpere – şi eram fata doctorului Radivoiovici dintr-un oraş de provincie – mă culcam cu cine nimeream! Iar mama era crescută la maici, zicea că trebuie să te căsătoreşti fată mare, tata era crescut la ţară, rigid în privinţa moralei fetelor, nu era de acord nici cu fustele scurte...   

Însă eu, la 16 ani, am descoperit plăcerea de a interacţiona cu băieţii şi de a face ce vrei din ei. Că o fată de 16 ani croşetează cum vrea ea un băiat de vârsta ei! Iar eu, când am descoperit chestia asta, am devenit tot ceea ce mama şi tata nu voiau să devin. Învăţam, eram o elevă de nota 10, dar mergeam la discotecă, am făcut sex la 18 ani...”, povesteşte cu nonşalanţă Monica Tatoiu într-un interviu acordat revistei „Tango” ce urmează să apară zilele acestea pe piaţă. Continuarea, aici.


Din cauza apucăturilor sale libertine, tatăl ei a îndemnat-o să se mărite, îşi continuă povestea femeia de afaceri de azi. „Tata, în limitarea lui, a crezut că dacă o să mă mărit o să mă cuminţesc. 

Şi mi-a băgat asta în cap, îmi zicea că n-o să mă mai ia nimeni dacă mai aştept. Şi i-am zis, ok, îl iau pe-ăsta! Era deştept, bogat, cu 10 ani mai mare...Dar tata mi-a zis: nu te ia el pe tine! Că aveam un renume groaznic, eram zuza-nebuna. Mă duceam la o petrecere şi dacă îmi plăcea unul, gata... Fără protejare, că pe vremea aia nu era SIDA!”. N-a fost însă cu noroc pentru Monica Tatoiu, căci a divorţat de bărbatul respectiv după doar trei luni şi a mai trecut printr-o căsnicie de un an şi jumătate, până să-l întâlnească pe soţul ei actual, cu care are şi un copil. 

„Eu beam foarte multă vodcă şi whisky pe vremea aia”

Monica mai povesteşte, apoi, cum a plecat în America, cu o bursă Fullbright, fără să ştie că era însărcinată. În plus, spune că nu renunţa la pahar şi la ţigară, cu preţul de a-şi pune viaţa în pericol. „Eu beam foarte multă vodcă şi whisky pe vremea aia. Nu sunt alcoolică, dar recunosc că îmi plac alcoolul şi ţigara bună, n-aş renunţa la ele, nici dacă vine cineva şi-mi spune că mor! Şi m-am dus la doctor pentru că nu mai puteam să beau vodcă şi aveam greţuri. Mi-am făcut un control total, să vadă dacă-s gravidă. 
Şi mi-a zis doctorul respectiv – nu spun numele, persoană cunoscută, ginecolog renumit în Bucureşti: Nu sunteţi gravidă, sunteţi stresată că plecaţi. Aşa că eu m-am gândit că îmi revin, şi mi-am luat un geamantan de alcool cu mine, că ştiam că era scump în America. Şi, la două săptămâni după ce am ajuns, am început să vomit şi m-am dus la doctor, iar acel doctor mi-a spus: sunteţi gravidă în 14 săptămâni!”. Între timp, Monica şi-a găsit stabilitatea lângă Victor Tatoiu, cu care are un fiu în vârstă de 16 ani, Alexandru. 

Sursa: Puterea
Zuza O spunea...

Facea "clic" ca-n Morometii :))). Doamne fereste! Nu credeam asa ceva despre Tatoiu.....

Anonim spunea...

mey femeia asta nu are toate tiglele pe casa, mie poricum nu-mi placea de ea dar declaratiile astea m-au lasat paf! Asta-i dusa de-acasa sigur ca sa declare asa ceva!

Ana-Maria spunea...

Mi se pare deplasat sa faci astfel de declaratii...
Mai bine duci in mormant cu tine trecutul daca e atat de scandalos. :|

adela sirghie spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
nico spunea...

dupa cum ar spune Mircea Badea, traim in "tara curvelor virgine".
eu o admir pe femeia asta pentru curajul de a povesti ce a povestit.
ea stie ca nu a fost inteleapta in tinerete, dar asta nu o impiedica sa fie inteleapta la batranete.
si pana la urma, ce e asa de scnadalos???? ca ii place alcoolul si sexul?
cui nu?
dar cine are puterea sa recunoasca?

adela sirghie spunea...

Mie imi place sinceritatea ei si faptul ca poate sa isi asume public, la aceasta varsta, toate nebuniile tineretii.
Pe de alta parte, eu cred ca si femeile au dreptul la o viata aventuroasa(in cazul in care isi doresc asa ceva), nu numai barbatii. Daca madam Tatoiu era barbat, afirmatiile ei nu ar fi produs deloc rumoare, ar fi fost ceva obisnuit, normal, chiar apreciat, admirat si incurajat de intreaga noastra societate. Va aduceti aminte cand marele tenisman Ilie Nastase, intr-un interviu "inainta" elegant un numar de vreo mie de femei? Toata lumea spunea WOW, ce tare e Ilie, ce armasar., ce rasa pura de roman, ce erou national la tavaleli! Bravo lui, bineee Ilieee! (etc)
Dar Tatoiu, fiind femeie, i se impun limite gen: pudoare, numar de amanti limitat si trecut la strict secret, seriozitate si asumarea conditiei de mama si de sacrificiu(etc si aici)
Eu cred ca Tatoiu, dupa ce a scapat de cancer, nu mai are absoluti nicio inhibitie si nici ca ii mai pasa de prea multe lucruri. Si da, si eu cred ca e putin sarita de pe fix, dar aici nu vorbesc de o persoana, ci de o idee.

Zuza O spunea...

Nico si Adela: Departe de mine de a fi o persoana de moda veche, dar sa stiti ca mie nu mi-ar placea sa citesc despre mama mea asa ceva.... Madam Tatoiu are, totusi, un baiat de 15-16 ani

Anonim spunea...

Adela, de acord.
mentalitatea romaneasca inca inclina in favoarea barbatilor, ne place sau nu sa recunoastem.
locuind in UK de ceva ani, citesc in reviste articole, interviuri cu femei care-si povestesc viata (genul Tatoiu e ceva foarte des intalnit printre britanice), emblema de usuratec(a), atunci cand e pusa, pai e pusa persoanei fara legatura cu sexul ei.
mi-aduc aminte articolele de aici despre Londra.
uite ceva care scapa unui turist.

Vasile spunea...

madam Tatoiu devine dintr-o Doamna,era sefa(cu distributia pe romania) de la renumita firma suedeza Oriflame,o tzatza de Ferentari.Si culmea, nimeni nu a obligat-o sa faca astfel de marturisiri.De fapt ce zice ea?Ca la 16 ani a descoperit ca e nimfomana.Pai cate nimfomane sunt in Bucuresti ....pot sa faca un club select.S-a prostit la batranete,astfel de "memorii" se fac publice,de regula, dupa .....ce dai coltul.Dar daca s-a dat in stamba Iurie Darie cu nevasta ea nu putea sa ramana mai prejos.Despre cancerul ei ,din alte surse(discutabile) cica nu a avut cancer.Iar metoda ei cu miere ,propolis,laptisor, e de rasul curcilor-a ajuns reclama la vanzatorii de miere.

Anonim spunea...

No poi f bine! e o curva desteapta! ca m-am saturat sa aud si sa vad numa curve proaste si distruse...las sa mai fie si una desteapta cu diplome si reusite in viata. Daca , (virgula) calitatea unei femei e data de numarul de barbati cu care a fost, asta ar insemna ca ea nu e un om de calitate? eu nu cred.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search