luni, 1 noiembrie 2010

Petru Mircea: "Ti-e fricuta?"

Astazi, monstrul cu chip de calugar, Petru Mircea, fostul sot al mult regretatei Madalina Manole, a fost urmarit de niste paparazzi. Observand acest lucru, Petru Mircea, care era insotit de blonda cu care se afiseaza din ce in ce mai des de la o vreme, s-a dus la geamul masinii celor doi paparazzi si le-a zis: "Ce vreti ma de la mine? Ce, ti-e fricuta?". :)))) Va rog sa ma credeti ca m-a amuzat teribil libidinosul asta barbos. Auzi, ti-e fricuta? :)))
18:07 / by / 7 Comments

7 comentarii:

yoana spunea...

se pare ca ce vorbeam noi dupa moartea madalinei in legatura cu acest no-name in cautare de faima si bani e adevarat..

Anonim spunea...

Un descreierat!

anca spunea...

Ar fi bun un studiu de caz aici...are o manie sa foloseasca diminutive...eu cred ca e sadic. Ma intreb,cum reuseste sa stea in casa aceea? Madalina a avut o traiectorie buna a vietii, cum naiba s-a putut termina atat de urat?

Zuzele spunea...

Yoana: da, se pare ca ce discutam se adevereste
Anonim: Intr-adevar
Anca: sa stii ca si noi ne-am gandit daca ori e vreo vorba de-a lui de la Botosani sau daca este sadic. Mai repede mergem pe a doua varianta.

Anonim spunea...

"Draguta mea, si acum o sa sa bei tu o gurita din zeama asta roz si eu o sa te tin de caputz atunci cand iti vine rau si-o sa vezi ce frumusel o sa fie in lumisoara de dincolo!"

Anca spunea...

Individul asta imi da fiori de groaza... cum poate sa pretinda ca a iubit-o cand i-a gasit asa de repede o inlocuitoare? Incep sa cred ca Madalina, pe fondul depresiei post-natale a aflat ca "domnul" o insala. S-o fi gandit ca e batrana, grasa, ca nu o mai vrea nimeni si... asta a fost.
Nici pe blonda aia nu o inteleg. Am citit ca e si ea mama. Cum poate sa doarma, sa traiasca in casa muncita si gandita de Madalina? Cum de o duc nervii si sufletul sa doarma in asternuturile alea si sa se iubeasca cu acest om?
Parca aud o discutie intre acesti indivizi: "Draguto, ala e locsorul unde s-a omorat proasta aia in casa careia traim noi acum..." Cum ii rabda Dumnezeu pe oamenii astia?

ade spunea...

din nou problema ta cu Madalina Manole....

Post Top Ad