luni, 1 noiembrie 2010

Nu (mai) treceti pe rosu, va rog!!!

Cu totii avem impresia ca suntem intangibili, ca noua nu ni se poate intampla nimic si ca traim intr-o bula invizibila care ne protejeaza de tot ce-i rau in jur. Stiu, si eu cred asta si tu, dar nu-i deloc asa! Credem ca putem fenta masinile din trafic atunci cand traversam prin locuri interzise, credem ca putem fugi pana pe partea cealalta chiar daca semaforul ne interzice asta si avem impresia ca suntem cei mai buni soferi. Nu-i chiar asa si oricand ne poate lovi ceasul rau, Doamne fereste!
Tocmai am asistat la o treaba foarte, foarte, dar foarte traumatizanta si cu greu pot scrie pentru ca imi tremura mainile. Un om tocmai a ajuns sub rotile tramvaiului in care ma aflam (41) pentru ca a trecut pe rosu! Nu stiu daca traieste sau daca asa i-a fost sfarsitul pentru ca am tras doar cu coada ochiului si a fost suficient incat sa mi se inmoaie picioarele si sa ma umfle plansul, chiar daca nu-l cunosteam. Nu vreau sa fiu paranoica si nici sa credeti ca atrag piaza rea, dar aveti grija pentru ca, intr-un moment de neatentie, fiecare dintre noi poate sfarsi urat!
yoana spunea...

mai traumatizant e sa treci pe langa moarte trecand regulamentar strada..mi s-a intamplat asta vara in intersectia de la 41..sper sa nu ajungem sa ne fie frica sa mai circulam pe trotuar.

Mirela spunea...

sunt oameni care nu constientizeaza ca exista niste reguli de circulatie si ca d-aia sunt reguli sa se respecte...pentru ca se grabesc cine stie unde, isi risca viata si nici macar nu mai realizeaza ca s-au grabit degeaba.....acum cateva saptamani am vazut un accident similar: o femeie a fost omorata de tramvai ca trecuse prin loc nepermis si este foarte traumatizant sa vezi asa ceva...cel putin ptr mine :) Trebuie sa constientizam sa respectam niste reguli, ca d-aia sunt reguli

Zuzele spunea...

Da, e foarte traumatizant:(
Eu stau in fiecare zi cu stres pentru ca aici in intersectie la Moghiros e dezastru!!! Vin masini din toate directiile si mosii fug pe rosu, trec prin fata tramvaiului, claxoane, nebunii ! Doamneee! In fiecare zi stau cu stres sa nu vad pe careva mort in fata mea pentru ca sunt inconstienti batranii astia! Pleaca de la piata cu sacose grele si, dupa ce ca abia merg, mai trec si pe rosu!
Doamne fereste de asa ceva pentru ca, vorba ta Mirela, mai ramai si tu sau soferul traumatizat!

Anonim spunea...

vai tu draga ce sensibila esti.si chiar crezi ca cineva o sa fie mai atent pt k scrii tu un articol pe blog pe tema asta?lame.

Ana spunea...

multumesc mult mult:)

Zuzele spunea...

No no no, noi iti multumim ca esti atat de frumoasa in fiecare zi si ne inspiri! Muuahhh!!!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search