joi, 18 noiembrie 2010

OPI puppy slippers

















Am primit un cadou foarte dragut de la OPI, un pachetel care contine o pereche de ciorapei grosi cu niste catelusi atasati - seamana cu Micky-  care plac foarte mult copilului din mine :) si un lac intaritor OPI care place si el divei-doritoare-de-unghii-rezistente din mine :)
Gift set-ul costa in jur de 100 lei, chiar pretul lacului OPI, si cred ca se poate cumpara din orice magazin/salon care comercializeaza produse OPI, Sephora sau direct magazinul Topline din bulevardul Regina Maria, nr. 14 (zona Unirii, capatul tramvaiului 32)
Katyna spunea...

Cat de haiosiii sunttt, parca l-as avea pe Bubu al meu catarat pe papuci. De unde oare se pot cumpara?

Zuzele spunea...

Katyna, cred ca se gasesc in toate magazinele unde se vand produse OPI, la Sephora sau chiar la sediul Topline. Costa in jur de 1 milion, adica exact pretul lacului intaritor, ciorapii sunt gratis :)

Carolina spunea...

Ciorapiori sunt foarte dragutzi da totusi ,1 milion un lac intaritor? In pretul acesta cred ca platesti si ciorapiorii:)

Zuzele spunea...

Carolina, pai asta este pretul tratamentului pentru unghii de la OPI :( Scump, dar foarte bun!

Anonim spunea...

hah, ce simpatici sunt.
uite, ca ziceai ca ai pierdut adresa blogului meu : http://becomingafashioneditor.blogspot.com/

pup!

Carolina spunea...

Daca Zuzele zic ca se merita..atunci sigur ii bun pentru ca voi sunteti expertele aici:) Eu sunt foarte de acord ca merita sa dai un ban in plus pe un produs care chiar merita.

Zuzele spunea...

Carolina, si mie mi se pare scump si nu stiu daca as investi 1 milion intr-un lac pentru unghii! Sincer! Mai am noroc cateodata si mai primesc cateva ceva dragut, dar altfel cred ca ar fi trebuit sa investesc averi in cosmetice :)

Zuzele spunea...

Multumesc, Simona!:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search