luni, 1 noiembrie 2010

Petru Mircea: "Ti-e fricuta?"

Astazi, monstrul cu chip de calugar, Petru Mircea, fostul sot al mult regretatei Madalina Manole, a fost urmarit de niste paparazzi. Observand acest lucru, Petru Mircea, care era insotit de blonda cu care se afiseaza din ce in ce mai des de la o vreme, s-a dus la geamul masinii celor doi paparazzi si le-a zis: "Ce vreti ma de la mine? Ce, ti-e fricuta?". :)))) Va rog sa ma credeti ca m-a amuzat teribil libidinosul asta barbos. Auzi, ti-e fricuta? :)))
yoana spunea...

se pare ca ce vorbeam noi dupa moartea madalinei in legatura cu acest no-name in cautare de faima si bani e adevarat..

Anonim spunea...

Un descreierat!

anca spunea...

Ar fi bun un studiu de caz aici...are o manie sa foloseasca diminutive...eu cred ca e sadic. Ma intreb,cum reuseste sa stea in casa aceea? Madalina a avut o traiectorie buna a vietii, cum naiba s-a putut termina atat de urat?

Zuzele spunea...

Yoana: da, se pare ca ce discutam se adevereste
Anonim: Intr-adevar
Anca: sa stii ca si noi ne-am gandit daca ori e vreo vorba de-a lui de la Botosani sau daca este sadic. Mai repede mergem pe a doua varianta.

Anonim spunea...

"Draguta mea, si acum o sa sa bei tu o gurita din zeama asta roz si eu o sa te tin de caputz atunci cand iti vine rau si-o sa vezi ce frumusel o sa fie in lumisoara de dincolo!"

Anca spunea...

Individul asta imi da fiori de groaza... cum poate sa pretinda ca a iubit-o cand i-a gasit asa de repede o inlocuitoare? Incep sa cred ca Madalina, pe fondul depresiei post-natale a aflat ca "domnul" o insala. S-o fi gandit ca e batrana, grasa, ca nu o mai vrea nimeni si... asta a fost.
Nici pe blonda aia nu o inteleg. Am citit ca e si ea mama. Cum poate sa doarma, sa traiasca in casa muncita si gandita de Madalina? Cum de o duc nervii si sufletul sa doarma in asternuturile alea si sa se iubeasca cu acest om?
Parca aud o discutie intre acesti indivizi: "Draguto, ala e locsorul unde s-a omorat proasta aia in casa careia traim noi acum..." Cum ii rabda Dumnezeu pe oamenii astia?

ade spunea...

din nou problema ta cu Madalina Manole....

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search