miercuri, 22 decembrie 2010

Elixir 7.9

Ca sa va lamuresc, 7 reprezinta plantele active care stau la baza elixirului, iar 9 sunt brevetele anti-imbatranire obtinute de Yves Rocher pentru acest serum absolut minunat. Il folosesc de o saptamana si imi place la nebunie, pornind de la ambalajul foarte cochet si elegant (elixirul se aplica cu pipeta, intocmai ca o potiune magica ce nu trebuie risipita) si pana la textura serumului si, bineinteles, efectele miraculoase demonstrate pe pielea mea.

Cele 7 plante active ce stau la baza Elixirului 7.9 sunt: oligozidele din mar, guma de salcam, Inositolul din orez verde, galactozidele din Tara, polizoidele de aloe vera, magiferina de aphloia si betaina din sfecla.


Ce promite:
  • +77% coeziune celulara, relansarea regenerarii celulare
  • +46% colagen si acid hialuronic
  • +22% oxigenare celulara
  • +45% consolidarea sustinerii jonctiunii dermo-epidermice
  • +63% productia celulelor noi
  • +93% protectie impotriva radicalilor liberi
  • +88% protectie impotriva stresului din mediul inconjurator
Daca se tine de cuvant?

Nu ma pricep la cifre si nici nu stiu in ce masura procentele alea au actionat asupra tenului meu, dar pot spune ca pielea este foarte luminoasa, curata, hidratata, cu un nivel de sebum normal, nici grasa, nici uscata, foarte elastica si cu aspect satinat. Pielea este vizibil revitalizata si imi place ca se absoarbe imediat, iar monstruletii care m-au chinuit saptamana trecuta au disparut ca prin minune, fara a lasa in urma nici macar un semn. Ranile s-au cicatrizat foarte bine si nici n-a mai aparut nimic pe fata mea.
Este si o excelenta baza pentru machiaj. Initial mi-am facut probleme, crezand ca daca intra foarte rapid in piele si nu ramane absolut nici o pelicula grasa, fondul de ten nu se va intinde uniform. Ei bine, rezultatul este minunat!

Daca as investi 99 ron intr-un astfel de produs? CU SIGURANTA ! 

Ah, si sa nu mai spun ca zilele trecute l-a incercat si o prietena de-a mea si a fost foarte incantata. A folosit seara, dupa demachiere, cateva picaturi din elixir, iar dimineata s-a trezit foarte multumita de felul in care arata pielea ei.
Vasile spunea...

intrebare de baraj:ce varsta ai?
aspectul nr 2 este ca efectele promise apar dupa cel putin o luna de utilizare.Si asta e valabil pt orice produs natural care influenteaza metabolismul.Daca nu ma crezi citeste manualul de anatomie si fiziologia omului(nu cel din liceu,altul mai detaliat)

Zuzele spunea...

Vasile, 28, multumesc! Multi inainte si tie!:)
Ai folosit si tu Elixirul sau cum de esti asa sigur de ceea ce spui?:)

Anonim spunea...

Zuzelor, se gaseste deja in magazin?
merci, Elena

Zuzele spunea...

Elena, cred ca da! Sincera sa fiu, nu stiu, dar ma interesez si te anunt!:)

Anonim spunea...

zuzico, pana cum ti-am urmat sfaturile si nu am fost dezamagita. Am cumparat micelara de la Ivatherm si sunt foarte fericita si cred ca o sa-mi cumpar si elixirul asta despre care tu vorbesti atat de frumos, mai ales ca am trecut de 30 de ani si tenul meu simte nevoia de revigorare
multumesc, te pupa Crina

Zuzele spunea...

Raspuns de la Yves Rocher:

Elixir 7.9 se adreseaza oricarei varste si, utilizat sub crema anti-rid de zi/noapte, cu doar o singura picatura, dubleaza eficacitatea acesteia.
Se gaseste in magazinele Yves Rocher, la pretul de 99 lei (Flacon cu pipeta 15 ml).

Anonim spunea...

Am 22 de ani vreau sa stiu daca e buna aceasta crema pentru mn...vreau sa spun ca am cva riduri de expresie...si tenul foarte uscat..

Unknown spunea...

True ! Incercati si cremele de zi si noapte SERUM VEGETAL BRILLIANCE

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search