joi, 23 decembrie 2010

Viata asa cum e ea

De cele mai multe ori, viata te suprinde si treci prin experiente la care nu te-ai fi asteptat, pe unele nu ti le doreai, iar cele la care visai sa se finalizeze ca-n filmele cu happy end se termina exact pe dos. Uneori chiar nu ai ce face, nu te poti opune destinului. Poti doar concluziona, blazat, "Asta-i viata!".
Indiferent cat de mult te-ai da peste cap, dincolo de eforturile supraomenesti pe care le-ai face, (aproape) niciodata nu se intampla asa cum ai fi sperat si ai doua variante: te poti retrage sau poti lupta in continuare pentru acel ceva la care visezi.
Eu una cred ca exista ceva/cineva care ordoneaza totul si nu lasa nimic la voia intamplarii. Niciodata nu cunosti un om din greseala si nici un pas de-al tau nu este facut aiurea, fara nici un rost. Chiar daca anumite momente ale vietii noastre par imposibil de depasit si de fiecare data ne punem intrebarea "de ce tocmai mie mi se intampla?", aflam mai tarziu, uneori prea tarziu, ca a fost si un motiv la mijloc.
Avem de ales intre a trata evenimentele neplacute cu optimism si sa gandim ca cineva acolo sus ne iubeste si ne lasa sa suferim pentru ca mai tarziu sa ne bucuram si mai mult decat o faceam in prezent, sau putem lua totul in tragic si sa ne erijam in niste blestemati ai soartei.
Cred ca fiecare dintre noi a bifat ambele variante, la un moment dat, insa, din pacate, numai unii sunt suficient de norocosi sa gaseasca pestisorul de aur in mlastina in care au fost aruncati de destin.
M-am luat cu vorba, cand de fapt, vroiam sa va spun ca in seara asta mi-am mai inseninat un pic existenta cu un film foarte dragut, "Life as we know", cu iubita mea, Katherine Heigl, si al sau partener din film, Josh Duhamel, pe care, din pacate, nu l-am mai vazut pana acum:)
N-am de gand sa va dezvalui prea multe, mai nimic, de fapt! Va arat doar trailerul si va astept cu cronici pe plus sau pe minus, dupa vizionare :)



Ema, Brasov spunea...

Nu stiu cine te-a suparat, dar eu iti urez SARBATORI FERICITE!!!
Ramai vesela si optimista, asa cum ai fost si pana acum!
Pupici!!!
:)

byanca spunea...

l-am vazut si eu vineri si mi-a placut foarte mult . merita vazut!

Zuzele spunea...

Multumesc, Ema! O sa incerc sa le fac fericite! Cu mult drag iti urez si eu numai bine si muuulta fericire!
Te pup dulce!

Vasile spunea...

Craciun Fericit!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search