joi, 30 decembrie 2010

Huidu, suntem alaturi de tine!

De dimineata cand am deschis televizorul am ramas socata de stirea ca Serban Huidu se afla in coma dupa ce aseara a suferit un grav accident de schi in statiunea austriaca Insbruck. Nu putem spune decat ca suntem alaturi de tine, Serban, sa te faci bine si sa revii cat mai repede la carcoteli. Iti uram refacere rapida si La multi ani!

PS: Toate televiziunile au ca prima stire accidentul lui Huidu, mai putin Antena 3, unde lucreaza persoane precum Mihai Gadea sau Mircea Badea, cu care carcotasul se afla intr-un razboi mediatic binecunoscut. Sfat pentru antenisti: nu mai fiti orgoliosi chiar si in aceste momente. Plus ca o astfel de stire cu o vedeta de rangul lui Huidu aduce muuuuuulta audienta!

Later edit: vad ca s-au prins si antenistii de importanta stirii si au deschis jurnalul de la ora 14 cu ea.
Mirela Niculai spunea...

a fost incredibila stirea; cu toate astea sunt curioasa daca in cazul unui om necunoscut s-ar fii implicat la fel de mult toate autoritatile..

Oana spunea...

Curios... eu chiar de la Antena 3 am aflat aseara, in timpul emisiunii lui Gandea.. Cei de la Realitatea inca nu dadusera stirea (cei de la Prima nu spusesera nimic-nimic!)

Zuzele spunea...

@Mirela: Cine stie...
@Oana: recunosc faptul ca nu am vazut aseara Sinteza zilei

raluca spunea...

antena 3 a fost prima televiziune care a anuntat aceasta stire

Paul spunea...

Sa mai spuna cineva ca Dumnezeu face numai bine, ca mult se mai ia de oameni si ii chinuie, mai bine ar sta in banca Lui. Nu pot sa cred ca Cel de Sus are inima sa bage un om nevinovat intr-o asemenea stare de coma !

Oana spunea...

Revin cu dovada celor pe care le-am scris mai sus:
http://www.ghidulbacaului.ro/serban-huidu-in-coma-dupa-ce-a-suferit-un-grav-accident-de-schi-in-statiunea-austriaca-innsbruck/

http://inregistrari.antena3.ro/view-Vorbe_grele_cu_Victor_Ciutacu-30.html

Serghei Mizil si Victor Ciutacu au comentat stirea in direct, in cadrul emisiunii "Vorbe grele". La Sinteza zilei, fiind emisiune inregistrata, stirea a aparut pe banda.
Ii admir mult pe Mihai Gadea si pe Victor Ciutacu si chiar nu cred ca ar aveamotive sa il invidieze pe Serban Huidu. Bine ca se recupereaza!

Anca Buzea spunea...

Eu nu deschid niciodata televizorul... asa ca va citesc pe voi :D si am ramas socata cand am citit.
Este o incercare foarte grea pentru familia Huidu, sa speram ca va fi totul bine in final si ca isi va reveni. Cunosc o persoana care a avut o revenire fantastica din exact aceeasi situatie, insa recuperarea a durat cativa ani de zile.. :(

Ema, Brasov spunea...

@Mirela: NU
@Zuzele: cred ca asa-zisul razboi mediatic e FAKE. Pentru reclama: ne certam, ne injuram, imitam. Totul este o PARODIE, la fel ca emisiunile pomenite.
Oricum, Huidule fii tare!!! Te asteptam sa revii langa familie si langa Gainusa. Sanatos, bineinteles!
:)

Felicia spunea...

Imi pare rau sa'ti spun dar te inseli, cei de la Antena 3 au anuntat de acest accident chiar la ora 8 dimineata cand sunt primele stiri!

divudeotel spunea...

Sa mai spuna cineva ca Dumnezeu face numai bine, ca mult se mai ia de oameni si ii chinuie, mai bine ar sta in banca Lui. Nu pot sa cred ca Cel de Sus are inima sa bage un om nevinovat intr-o asemenea stare de coma !


Am fost si mam uitat.Dumnezeu chiar sta in banca lui

Anonim spunea...

Eu cred ca nu e vina Lui Dumnezeu asa ca ar fi cazul sa incetezi cu asemenea comentarii .. fiecare si-o face cu mana lui ! Acum tot ce se intampla ..se intampla din cauza Lui? ce sa zic..abtine-te !

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search