vineri, 21 ianuarie 2011

Omorati-ma cu pietre, dar eu ii invidiez!

"Maine, se implinesc trei ani de cand viata mea s-a schimbat cu totul. Atunci, a venit ea, Oana, in emisiunea mea, si Dumnezeu a vrut sa ma aseze in fotoliul fericirii. Nimic din ceea ce as fi putut trai nu poate fi comparat cu ceea ce traiesc astazi. Va doresc tuturor sa traiti minunea! E posibil! Ei, Oanei, celei care mi-a dat atatea motive de a trai, ii spun azi ca ii ofer cadou toata viata mea.
La multi ani, iubirea mea! Multumesc!"- Cristi Brancu

world of leea spunea...

Eu zic asa: ca pe oamenii astia iubirea i-a imbatranit si i-a ingrasat!

Zodiacul zice ca: el e un peste mieros, care vede iubirea cu un ochi idilic, iar scorpioanaca din ea il tine bine legat prin sex de calitate! deci se potrivesc foarte bine!

Publicul zice ca: get a rooooom!!!

Zuzele spunea...

Da, faza cu ingrasatul si imbatranitul am observat-o si eu! S-au schimbat mult, fizic, si nu in bine. Si nu inteleg de ce ...Fericirea stiu ca te face din neom, om :) La ei e invers!

Anonim spunea...

De ce le'ai facut un clip? Dar nu inteleg faza cu zodiile, pe care a zis'o prima tuta! Oricum scarbosi amandoi

Zuzele spunea...

Ei, le-am facut clip :))) Era la el pe site clipul :P)

Anonim spunea...

Eu cred ca am inteles ce zice world of leea, probabil se refera la faptul ca acest domn, Cristi Brancu, de cand si-a intalnit marea iubire bate apropouri cu tenta sexuala din ce in ce mai des in emisiunile sale. Mie personal mi se face scarba cand il vad cum face in emisiune cand bate apropouri legate de ceea ce face el cu Oana in dormitor si povesteste fara nici un pic de jena!
Sunt atatea persoane care se iubesc , dar care nu fac publice unele chestii pt ca trebuie sa ramana in intimitate, parerea mea.
Eu mi-am schimbat total parerea despre showbiz de cand am aflat despre Malvina Cervenschi, banuiesc ca si voi stiti, ca doar va ocupati prin intermediul blogului cu lumea asta.E clar ca aparentele insala si in cazul lor si in cazul altora! O zi buna!

Zuzele spunea...

Anonim, ai dreptate prin ceea ce spui! Sa se inteleaga bine: eu invidiez povestea lor de dragoste si admir faptul ca se iubesc sincer, spre deosebire de multe alte cupluri celebre, mai mult sau mai putin false in sentimentele lor.
Apropourile sexuale si libidinismul lui Brancu nici mie nu-mi place si nici faptul ca mai are putine si face amor cu nevasta-sa prin emisiunile alea pe care le fac impreuna.
O zi buna si tie!

Ana spunea...

Apropo de apropouri sexuale, cel mai nou intrat in grup e Cabral. Frate, nu exista seara sa nu le spuna ceva invitatilor legat de sex, apropouri din cele mai gretoase.

Anonim spunea...

Trebuie sa ne dai si lamaie inainte de a vedea acest clip:))

byanca spunea...

mie personal mi se pareau persoane mai to mishto separat , oricum par un cuplu de inividiat , insa fara sa fiu rautacioasa deloc pt eu chiar urmaserc destul de des "agentul vip" mi se pare k ea a profitat muult sa se faca cunoscuta si aici intervine partea penibila pt k am impresia k tocmai aceasta mare iubire il impiedica pe el sa ii spuna cat e de penibila pe sticla adik sa fim seriosi femeia n-are nici o leaca d carisma . e o femeie frumusica si ar fi trebuit sa se concentreze pe alea ei nu sa il faca si pe el sa devina penibil . era mai romantic sa ii faca declaratii la tv daca ea statea in banca ei acasa sau vanzandu-si cremele asa cand iti baga zilnic intre ochi iubirea lor incepi sa devi sceptic .

Butterfly spunea...

Brancu asta zici ca nu a mai vazut femeie in viata lui pana la Oana, parerea mea este ca dragostea nu prea e reciproca, asa ca nu am ce sa invidiez, nu mi-ar placea sa ma iubeasca unul asa, si eu sa il iubesc dar nu prea, ar fi enervant :))

Anonim spunea...

imi place Brancu la nebunie ! morrr morrrrr frumos sa te iubeasca cineva asa!;))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search