vineri, 21 ianuarie 2011

Se intensifica ivathermarea:)

Putin mai devreme m-a vizitat la serviciu preaminunata Iulia de la Ivatherm, o domnisoara foarte draguta si pozitiva, cu un zambet molipsitor si o bunadispozitie transmisibila:)
Chiar daca a sosit la Casa Presei la finalul programului, cand mai toti colegii mei se grabeau sa inceapa week-endul, care incotro, mi-a facut mare placere intalnirea cu ea si mi-ar fi placut sa palavragim, langa "semineu", mult si bine:)
Cu ajutorul ei, se anunta un weekend Ivatherm pentru mine si mai mult de atat pentru ca mi-a adus crema de maini IVAHIDRA+, Lotiunea Micelara- dragostea mea, si gelul spumant IVAPUR pentru piele sensibila, mixta sau grasa. O prietena mi-a mai daruit si ea crema hidratanta IVAMAT, tot de la Ivatherm, si tocmai ce-am descoperit inca un tub de Resveratrox Forte Anti-cellulite, tot de la Ivatherm, prin dulap:)
Asa ca pielea mea va respira Ivatherm o perioada buna de acum incolo si va fi supusa unui tratament si mai intensiv de ivathermare:)
Revin cu impresii despre IVAHIDRA+, IVAPUR si IVAMAT pentru ca despre micelara si resveratrox am povestit deja AICI, AICI, AICI sau AICI


Monica - Pisica albastra spunea...

si eu dau tarcoale de o saptamana pe la rafturile cu Ivatherm din farmacii :)))
imi trebuie o crema noua de fata si oscilez intre Ivatherm pentru ten gras cu tendinta acneica si Normaderm-ul lui Vichy.

mi-ar fi placut sa incerc macar o mostra, din pacate insa in cele aproape 10 farmacii in care am intrat mi s-a spus ca nu au mostre pentru Ivatherm. e tare pacat!
spune-i asta te rog Iuliei daca mai ai ocazia.
ne e greu sa cumparam o crema pe "nevazute" si netestate...mai ales cand avem tenul sensibil.
mie mi-e frica sa risc, caci consecintele sunt de regula dezastruoase...

Zuzele spunea...

Daaaaaaaaaaaaaaaa, i-am spus de multe ori de mostre!!!! Stiam eu ca nu sunt singura care gandesc asa! Nu multe sunt femeile care cumpara pe netestate! Adica degeaba o laud eu si spun ca e minunata, ca poate pielii tale nu i se potriveste si dupa aia ma injuri ca ai dat 500 mii aiurea :)
N-am nici eu crema aia pentru ten cu tendinta acneica pentru ca ti-as fi imprumutat-o cu drag pentru testare!
Ar mai fi o varianta: mergi la farmacie cu o cutiuta goala de crema si cere o cantitate mica din cutia tester pentru folosire acasa. Se mai practita asta! Trebuie sa incerci. Vezi la HelpNet-ul de la piata. Sunt niste farmaciste dragute care nu cred ca te refuza :)

Monica - Pisica albastra spunea...

hi-hi!! ce tare ar fi sa ma duc cu borcanelul! insa de dragul pielii mele o sa incerc. multumesc pentru pont!

PS: deci se pare ca Ivatherm chiar are o problema cu distributia de mostre..la un moment dat suspectam farmacistele ca le fac "disparute", insa daca nu sunt singura care a sesizat cred ca e o problema reala.

PS2: am incredere in bloggurile de beauty pe care le urmaresc si sunt multe care le recomanda produsele. sunt sigura ca sunt foarte bune. insa tenul meu e atat de capricios ca nu stiu niciodata cum si la ce reactioneaza si ma umplu de bubite sau de coji :(((

MihaeRa spunea...

Deci, nu sunt singura care gandeste ca mai intai tb. testata o crema..
Si eu vreau mostre de la tot ce au ivatherm pe piata!!!!!
Anyone there from Ivatherm??? Echooo!

@Zuzele, o idee super cu cutiuta..
Tb. sa fac si eu un tur la farmaciile din centru..

Zuzele spunea...

De data asta, nu fura farmacistele mostrele:) Ivatherm chiar nu are asa ceva :( Eu le-am propus asta, dar nu stiu in ce masura vor tine cont de ofurile noastre:)

@ m.t.- e normal sa dea crema pentru testare acasa, ca doar nu te apuci in farmacie sa te demachiezi si sa te cremuiesti acolo in picioarele oamenilor:) Nu zice nimeni ca trebuie sa-ti umpli o cutie, dar pentru cateva folosiri, este normal si corect sa ne dea acasa. La Sephora si nu numai se practica asta, daca nu au mostre, iti pun ei putina crema sau fond de ten sau ce vrei tu sa testezi in niste cutiute micute pe care AR TREBUI SA LE AIBA EI, insa nu intotdeauna se indura sa scoata din sertare. Daca nu, iti pun in cutiuta ta:) Bafta!

world of leea spunea...

Buna! La recomandarea ta am cumparat si eu solutia miceliara de la ivatherm si pot sa spun sa sunt multumita! Curata foarte bine si este foarte blanda cu ochii mei sensibili, doar ca dupa ce sterg toate urmele de machiaj, simt nevoia sa ma spal pe fata cu un gel demachiant, pentru ca am o senzatie ciudata pe fata, ca o pelicula uscacioasa. Is it just me?

Zuzele spunea...

Leea, ma bucur ca iti place! Eu nu m-am spalat niciodata dupa demachierea cu micelara, iar atunci cand ma spal pe fata, la dus, mai dau o data cu micelara la final :) Asa ma simt eu curata si ferita de impuritati!:) Incearca sa lasi lotiunea sa actioneze 10 minute, fara sa te speli cu gel si vezi cum se simte. La mine e ok, dar poate pielea ta e mai sensibila..
Sau, aplica crema de fata imediat dupa ce demachiezi. Iti mai recomand o boare de apa termala dupa demachiere:) Te vei simti muuuult mai bine:)

world of leea spunea...

O sa incerc faza cu apa termala! Ms de tip! ;)

Zuzele spunea...

Cu mare placere! Sa-mi spui daca a functionat si la tine:)

world of leea spunea...

am incercat faza cu apa termala, a functionat super!!! ms, ms!

Zuzele spunea...

Leea, ma bucur foarte mult! :*

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search