joi, 24 februarie 2011

Actorul Claudiu Bleont, cu chilotii in vine

Am fost plecata prea mult timp de pe planeta sau oamenii de la care ma asteptam cel mai putin au luat-o razna de-a binelea? Dupa ce Iurie Darie a pozat gol, alaturi de iubita Anca Pandrea, Claudiu Bleont si-a aratat penisul intr-o conferinta de presa. Daca vrei sa vedeti isprava, click AICI

Explicatie:

"Aşa am simţit să fac în acel moment. Am avut numeroase repetiţii cu piesa "Căutându-l pe Shakespeare prin Richard al III lea". Suntem 45de actori care jucăm în piesa aceasta, iar ultimele 3 zile de dinaintea acestui spectacol mi-au dat nişte trăiri aparte. Aceasta a fost una dintre ele şi nu mi-e deloc ruşine cu ce am făcut.
De ce atâta jenă? Aşa ne-a făcut Dumnezeu şi nu ar trebui să ne fie ruşine. Trebuie să se înţeleagă că nu sunt nici nebun şi nici disperat. A fost o stare de spirit a unui om de 52 de ani. Este gestul unui actor care ştie ce face şi îşi asumă absolut toate lucrurile. De 1 decembrie, de exemplu, am râgâit în direct la tv. Şi am spus aşa că de ce să-mi fie ruşine, doar românul mănâncă şi dea de 1 decembrie, după care râgâie!"

Carla spunea...

si ce draga n-ai mai vazut puta pana acum sau ce?

CUVINTE RATACITE spunea...

Imi place dezinvoltura lui :)) si "asa mica cum e ea, iti faci treaba cu ea??? " parca asa spunea....deci omul drept, nu se dadea mare gigolo! trebuie apreciata si modestia.

Zuzele spunea...

Carla, pe a lui Bleont, nu ! Tu?

Sabina spunea...

L-o fi provocat cineva cu ceva, ca din senin asa, nu cred ca-l apuca sa-si arate carnaciorul :)) Oricum ar fi, Bleont n-a fost niciodata excesiv de protocolar, si nici nu pune prea mare pret pe "conventional".

DeliasBeautyBlog spunea...

Un alt om care a dezamagit o tara intreaga!
Nu vreau sa par ipocrita,dar...mai exista oameni cu bun simt?
Si cineva ar trebui sa-i recomande o despadurire :))

Pinkie spunea...

da...am vazut si eu la TV!!! Este actorul meu preferat de la noi, dar inca nu imi dau seama daca sunt de acord sau nu cu ce a facut. Inca sunt socata:))

App..multumesc mult pentru invitatiile la concert, a fost foarte frumos!!!

unuzero spunea...

Eheeee .. nu a facut el degeaba acest gest ! Sa vedeti ce de spectatori vor fii la spectacolele urmatoare .
Pe de alta parte si-a exprimat omul parerea , facand gestul respectiv pt a atrage atentia.
Multi ar face "scheme" asemanatoare , dar nu au curajul ! ha ha ha

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search