luni, 7 februarie 2011

Arata fenomenal la 77 de ani sau este o mare pacaleala?

Imaginea actritei Joan Rivers imbracata in pantaloni scurti din piele, la 77 de ani, a facut senzatie, dar i-a si dus pe multi cu gandul ca la mijloc sunt trucuri de televiziune. Doamna isi arata, intr-o reclama, picioarele perfect sculptate, bustul proeminet si pielea ferma, insa exista voci care sustin ca trupul apartine unui model si cumva - nu stiu cum- i-a fost atasat capul lui Joan.
Actrita este recunoscuta pentru nenumaratele interventii estetice, dar parca ar fi prea de tot sa arate chiar atat de bine la 77 de ani!

Sabina spunea...

Pielea ma pune pe ganduri. Ori a descoperit elixirul tineretii, ori... No way in hell: pielea isi pierde fermitatea, elasticitatea etc. Nu cred ca este posibil sa arate astfel la 70 de ani, oricat de masata, hidratata, operata, relaxata, odihnita samd o fi ea. Photoshop.

world of leea spunea...

:)))) foarte tare!
in ziua de azi nu ma mai mira nimic in domeniu de televiziune, la cat de avansata este tehnologia efectelor speciale...
oricum faza asta parca este prea exagerata, cine ar putea crede o faza de genul acesta?!

Pinkie spunea...

Nici eu nu cred ca este ea!

Butterfly spunea...

Sa zicem ca ar fi ea, si ca ar arata perfect, pe mine m-a speriat ingrozitor fata aia de cyborg, cum sa te operezi in halul ala?

Chicandchip spunea...

O urmaresc destul de des pe E! si e mereu imbracata pana in gat si pare mai solida decat in filmulet. Oare daca ar arata ca in clip nu si-ar etala mai des corpul? macar bustul sau picioarele....

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search