luni, 7 februarie 2011

Julia Roberts, la shopping cu rafioara de Obor

M-a amuzat foarte tare stirea ca Julia Roberts a fost suprinsa la cumparaturi cu o sacosa de rafie pe umar, dar nu mai tare decat imaginea englezoaicelor fitoase pe care le-am vazut pe Oxford Street cu rafia pe antebrat! Cred ca stie toata lumea despre ce sacosa de rafie vorbesc! Daca ati fost cel putin o data in viata in Gara de Nord, ati fi vazut cel putin un student primind ciorbita de la mami in sacosa de rafie. Rafioara este la mare cinste si in piete, caci taranul isi aduce zarzavaturile la taraba fix in sacosa de fite a duduiolor de la Hollywood. Diferenta ar fi ca la noi costa 5 lei, iar la ele aproape 2000 de euro.
Da, costa o avere pentru ca rafioara lor poarta semnatura Louis Vuitton, iar ale noastre sunt "made in Obor" sau chiar Dragonul Rosu ca acolo sunt si mai ieftine de 5 lei :))
"Frumusica" a fost pozata la shopping cu o ditamai rafioara pe umar, iar Adina Buzatu a explicat pentru Libertatea ca minunatul accesoriu de care eu fug ca dracu' de tamaie costa 1700 de euro:
"Gentile din rafie sunt ultima fita in America. In plus, in perioada aceasta de criza, marile branduri isi iau marfa ieftina pe care isi pun sigla, iar cumparatorul plateste, prin urmare, numele firmei. Pretul unei astfel de genti este intre 1.500-1.700 de euro. Acestea sunt confectionate din materiale ecologice, iar vedetele de la Hollywood sunt adeptele tendintelor eco, renuntand la extravagantele genti din piele”.
Kelly Osboune este si ea in tendinte si a iesit la cheltuit banii lui tati tot cu rafia pe mana!

Ok, renunt la geanta din piele, dar cu rafia pe umar sau antebrat, in functie de dimensiunea ei :)), nu voi umbla niciodata, nici in aceasta viata, nici in urmatoarea! 
Madelline spunea...

In sfarsit vom avea si noi bani de o geanta de mii de euro. Visam demult la un astfel de accesoriu. :)))

P.S. Are si bunica-mea cateva in culori variate, ca sa le asorteze garderobei.

byanca spunea...

subscriu si eu ....cand eram mai mica si veneam de la bunici de la tara si imi facea bunica "bagaj" in genti de rafie imi era asa rusine , nu ca as fi eu vreo fitoasa pur si simplu mi se par hidoase .

Zuzele spunea...

Byanca, eu cand eram studenta si stateam in camin, imi trimitea mama din cand in cand pachet si o atentionam dinainte sa nu cumva sa ma umileasca cu o rafie :)) Preventiv, plecam la microbuz cu cate o sacosa dupa mine, in caz ca se intampla sa vad rafia, sa o pot camufla :)))

anca spunea...

vedeti? asa cum radem noi de ei, asa rad si altii de noi ca le purtam sau chiar le mancam gunoaiele, pentru ca si in sectorul alimentar e plin de lucruri inferioare ambalate "superior".

Universitatea Craiova spunea...

omg.nu-mi vine sa cred=))))))))))))))

Zuza o spunea...

Lăsa-mă si cu Adina Buzatu!!! O ingalata si Jumatate. Va povestesc eu intr-un post un pic mai in colo...

Anonim spunea...

Pfai... nu ai simt estetic deloc :D
Am si eu sacosele de rafie, dar cu desene animate pe ele (deci sunt camuflate, nu se pune). Tot mancare de la parinti primeam si eu in ele...

Bianca spunea...

Haha/./..ce faza cu rafia!!!:)
Oare nu am putea sa exportam cateva duzini la 10 E bucata?:))

andreea spunea...

exista magazinase de cartier in UK gen magazinele de pe Lipscani de acum 10 ani cu o tona de rahaturi ieftine care vand genti de genul asta acum. si sunt foarte ieftine, probabil o lira sau pe-acolo. asa ca nu-s toate Louis Vuitton ceea ce vezi prin Anglia, haha..

andrea spunea...

ah, si Kelly Osbourne castiga destui bani si singurica, nu are nevoie de banii lu' tata.

A.M. spunea...

=))
nu credeam ca va exista o moda de acest gen. sigur de la noi s-au inspirat :D

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search