marți, 8 februarie 2011

Cum îți poate schimba viața un copil?

















De când a venit pe lume Zuzelul David pot sa spun ca sunt cu adevărat fericita! Sau, mai bine spus, sunt mai fericita ca niciodată. Nici nu știți cât e de frumos sa te trezesti dimineața si sa vezi ca din pătut îți zambeste o fata luminata si nespus de dragalasa! De gangurelile lui nici nu mai vorbesc... Dacă plec o ora- doua de acasă, când mă întorc sunt intampinata de un tril de răsate si gangureli. Sincer, nici nu prea știu sa descriu in cuvinte sentimentele pe care le simt...
De asemenea, nasterea unui bebelus îți întărește foarte mult relația cu partenerul de viața. Parca îl iubesc mai mult cand mă gândesc ca dacă nu ar fi fost el minunea cu ochii caprui nu ar fi existat. Si am eu un feeling ca si el gândește la fel despre mine...
Dacă pana acum doua luni si jumatate oamenii din jurul meu zambeau din joi in Paste, acum casa noastră e plină de rasete. Ne bucurăm de cele mai simple lucruri, de fiecare grimasa, zâmbet sau mișcare a bebelusui David.
Una peste alta, momentan ne pregatim intens de botez care va avea loc pe 26 februarie. Am noroc ca ne aflam in perioada reducerilor si profit din plin de ele. Pai sa-mi cumpăr o rochie de matase de la Nissa redusă de la 10 milioane la 4 milioane e mare lucru, nu? :D
Promit sa va arat poze si sa va dau detalii. Pana atunci nu mai suflu nicio vorba despre organizarea botezului, deoarece am pregătit o sumedenie de surprize pentru invitați si nu vreau sa divulg nici măcar una.
Cu drag, Zuza O, mamica si sotie fericita !:)
A.M. spunea...

sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! e un dulce

Anda Zelenca spunea...

E superb bebelul. Sa va traiasca!:*

Sabina spunea...

Sa fiti sanatosi cu totii si sa va iubiti! Stiam eu ;)

Butterfly spunea...

Vai, ce frumos ai scris...ma bucur foarte mult pentru voi, pentru familia voastra, daca as stii ca aceste lucruri sunt valabile si pentru mine, maine m-as apuca sa fac si eu un copil :P.
E superb Zuzelul David, ce l-as mai smotoci eu putin :))
Apropo de botez, ai grija sa luati uleiul de la biserica, pt ca eu ca o nasa emotionata si cascata ce m-am aflat am uitat uleiul copilului la biserica si a doua zi i-am facut masaj cu ulei de corp:D.

Ruxandra spunea...

Ce ii place ingerasului la masaj... Ma bucur foarte mult pentru voi, sa va bucurati de el, sa fie sanatos si sa aiba noroc in viata!

Ema, Brasov spunea...

Un bebelus superb!!!
Sa creasca sanatos si sa va bucurati impreuna de viata!
Pupici dulci pe obrajorii aia bucalati :)))
:* :* :*

Zuzele spunea...

Va multumim frumos, iubitelor!

claudia spunea...

Intr-adevar, un copil aduce multe, multe zambete. Si culmea, chiar daca te tine treaza 2-3 nopti, tot iti vine sa zambesti cand il vezi dimineata razand :)! Sa iti traiasca si sa fie la fel de dulce !

fashion doctor spunea...

sa-ti traiasca copilasul,buburuza mica,sa fie sanatos!!!al meu ''bebelus'' are 23 de ani.te pup

Monica - Pisica albastra spunea...

ce adorabil e Zuzelul!!!!
si ce figura interesanta are!
aproape ca poti sa-l vezi cum va arata la 5 ani si apoi la 15...25...foarte bine conturate trasaturile!
e un frumos! (ptiu-ptiu) :))

sa va traiasca si sa fiti fericiti!!
m-ai facut sa-mi treaca toate supararile cu aceasta postare...asa frumos ai scris..si ma bucur ca ai revenit si mai ales ca ai revenit cu vesti bune si povesti frumoase :)

Alexandra Florentina spunea...

That is sooooo cute, mai ales cand scoate limbuta :D. Da semne ca ar avea personalitate puternica :D.
Sa va traiasca si sa va aduca bucurii multe si zambete in fiecare dimineata, pentru tot restul vietii >:D<

SoSheSays spunea...

Frumusel tare!!! :) Sa va traiasca!!!

Irina spunea...

Feliciiiitari, Oti!!! >:D< sa-ti traiaaasca baieteeelul! Este superb!! :*:*:*

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search