miercuri, 16 februarie 2011

Manichiura cu gel Jessica, o frumusete de lunga durata

La inceputul lui decembrie 2010 am participat la un minunat eveniment Jessica, de prezentare a noilor colectii de geluri colorate pentru manichiuri frumoase, de lunga durata. Nu mi-au placut niciodata unghiile false, gherutele acelea care se lipeau pe unghii - absolut hidoase-. Despre manichiura cu gel aveam o parere ceva mai buna, atata timp cat unghiile aveau o lungime rezonabila spre scurta.

Nu-mi plac unghiile lungi nici sa ma pici cu...gel!:)
Jessica m-a facut sa ma indragostesc de manichiura cu gel colorat care rezista mai mult de o luna, insa trebuie sa treci pe la salon pentru retusare la baza unghiei, avand in vedere ca aceasta creste si ramane necolorata. Eu am ales un rosu corai, iar domnisoara care s-a ocupat de mine mi-a facut o manichiura absolut impecabila pe care o admiram zilnic, de mai multe ori. Stateam la birou si ma trezeam uitandu-ma la unghii:) Cred ca niciodata nu au fost atat de frumoase ca in luna decembrie. Luciul si perfectiunea culorii au rezistat pana la inlaturarea gelului, adica pe la inceputul lui ianuarie.
Spre deosebire de gelul colorat de la OPI care se construieste mai dificil pentru ca trebuie sa se lipeasca pe unghie o...macheta si, cu ajutorul unui betigas se pune gel care se intareste ceva mai tarziu, la Jessica, gelul este sub forma unui lac de unghii normal si se aplica asemeni acestuia.

Intalnirea cu fetele de la Jessica a avut loc la mall Baneasa, langa salonul Getei Voinea, insasi marea hair-stilista beneficiind de o manichiura foarte draguta care a impresionat-o. Initial, Geta a parut neincrezatoare si neinteresata pentru ca avea deja la salon serviciul de manichiura cu gel OPI. Insa, dupa ce s-a lamurit ca este o diferenta foarte mare intre gele doua tipuri de gel, a promis ca va aduce si la ea la salon manichiura Jessica.
Intreg procedeul dureaza aproape o ora pentru ca include si procedeele clasice pregatitoare ale manichiurii - pilire, cuticule, etc. Cu o pila speciala se lucreaza si la suprafata unghiei pentru a prinde mai bine lacul-baza pentru gel.

Interesant este ca se poate folosi fara probleme acetona si gelul nici nu-si pierde luciul, nu este afectat sub nici o forma. Dupa vreo 2 saptamani eu ma plictisisem de culoare si am aplicat alta deasupra, iar apoi am inlaturat-o fara probleme cu acetona, gelul colorat ramanand intact. Mi-a placut foarte tare pentru ca puteam sa ma spal de maini de 200 de ori pe zi si manichiura ramanea impecabila :) Pentru prima data in viata mea, manichiura mea a rezistat mai mult de 2 zile, ba chiar o luna :))
Pretul este in jur de 1 milion, insa avand in vedere ca rezista o luna si ca in acest pret intra si pregatirea unghiei cu pilire, taiat/ingrijit cuticule, colturi si mai stiu eu ce, nu cred ca este o avere. Mai ales daca nu mai vreti sa aveti probleme legata de oja sarita, retusata si umblat cu lacurile in geanta pentru a le avea la indemana in caz de urgenta:)
PS: nu sunt prea reusite pozele mele si nici culoarea nu este cea pe care o aveam eu pe unghii, insa daca vreti sa va faceti o idee...

Update: pentru ca m-ati intrebat de preturi si de modul in care gelul afecteaza unghia, iata cateva informatii de la sursa:

Sistemul GELeration Soak-Off Gel Polish, noua tehnologie lansată la Hollywood, reprezintă un hibrid între gelurile şi lacurile de unghii, oferind o culoare fantastică, care rezistă între 3 si 4 saptamani şi se usucă în doar cateva secunde. GELeration Soak-Off Gel Polish este un produs usor de aplicat, care ofera unghiei naturale o finisare lipsită de imperfecţiuni şi se îndepartează în doar cateva minute prin aplicarea unei soluţii speciale.
Formula GELeration Soak-Off Gel Polish reprezintă un complex din răşini şi polimeri, ce conferă produsului o textură şi o stralucire de gel, iar unghiei naturale un plus de rezistenţă, fără a-i afecta sănătatea.
Tehnologia GELeration este deja în curs de patentare. Asemeni lacurilor Jessica, gelurile colorate GELeration sunt eco-friendly, nu contin Formaldehide, Toluen si DBP.
Inovatia GELeration Soak-Off Gel Polish

* Arată ca un lac şi are rezistenţa unui gel
* Tehnica simplă de aplicare
* Rezistă pe unghii între 3-4 săptămâni
* Rezistenţă la ciobire
* Nu se exfoliază
* Luciul arată exact ca în prima zi de aplicare
* Protejează unghia naturală şi previne ruperea ei
* Se usucă în cateva secunde, fără imperfectiuni


Preturi:
* 100 lei manichiura lac permanent simpla
* 120 lei manichiura french lac permanent
* 50 lei intretinere simpla
* 60 lei intretinere french

Mai multe detalii aici: http://exclusivcosmetics.wordpress.com/


Bianca spunea...

100 lei mi se pare exagerat de mult!!! Poate pentru preturile voastre de acolo e rezonabil dar pentru noi e enorm!!!
Unghiile false care spui ca nu iti plac se pun la noi cu preturi intre 30 si 40 lei (umplere) si 45-60 lei pus unghii pt prima oara. O maniuchiura la salon normal costa 25 lei.
Deci 100 lei e ENORM!!!
Si eu imi doresc asemenea lac de unghii dar atatia bani nu as da nici picurata cu ceara:))
Pupici

Antonela spunea...

Nu stiu ce sa zic,e prea mult.Nu as da nici eu atatia bani!Eu platesc 55 ron la umplere la salon si imi face tipa orice model doresc!Dar,cine isi permite....

Zuzele spunea...

Bianca, poate ca ai dreptate, dar pentru Bucuresti nu mi se pare mult! O prietena de-a mea a platit 180 de lei la un salon pentru ingrijirea unghiilor si constructie cu gel plus ca trebuie sa mergi si la intretinere la maxim 2 sapt, alti 600 mii!

Hanna spunea...

hey! eu nu am inteles ceva: timp de 1 luna nu este nevoie sa treci pe la salon pentru retusari sau daca le tii peste o luna? adica dc mai treci pe la salon timp de 1 luna, pretul de aproximativ 100 lei include si retusul sau pretul se referea doar la momentul 0 (adica al aplicari)? :)

eu am prietene care dau peste 100 lei pentru unghiile cu gel, dar si sub - parca vreo 80-85, dar merg la intretinere la cate 2 saptamani si acolo mai lasa parca 40 lei.

dar tot ele mi-au zis ca nu e asa sanatos.. pe mine ma tenteaza, dar mi-e frica de consecinte :D, asa ca prefer sa fiu cuminte ..

world of leea spunea...

cred ca aceasta tehnica vine sa acopere pe piata de manichiura o mare nevoie: nisa aceea de femei care nu sunt fan unghii de gel french, cu model pe inelar, eventual si 3 strass-uri, dar care totusi isi doresc o manichiura impecabila, pentru mai mult timp! pretul nu este pentru toata lumea si mi se pare normal: noile apartii si serviciile de calitate trebuie sa se evidentieze cumva!

SoSheSays spunea...

Wow, daca stiam ca vii si tu poate as fi venit si eu! am primit invitatia dar dat fiind ca nu aveam momentan cu cine sa ma duc am renuntat.

Zuzele spunea...

Beauty, pai hai sa vorbim de acum incolo cand mai sunt astfel de evenimente dragute si mergem impreuna :)

Irina P spunea...

Buna,

Am folosit si eu aceste geluri Jessica si intr-adevar m-au tinut 1 luna de zile pe unghii....dupa care unghiile mele aratau jalnic..
Mi le-au pilit rau sa imi dea gelul jos si acum stau cu tratamente sa le repar...
Deci mai bine nu...parerea mea...

Anonim spunea...

Se dau jos cu o solutie speciala, nu prin pilire.

Mie manichiurista mi-a spus ca nu se completeaza, ci se sterg si se fac de la 0 ....tu zici ca ti le completai?

unghii cu gel galati spunea...

costa ceva... :(

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search