duminică, 20 martie 2011

Beyonce a primit 5 milioane $ de la L'Oreal sa...o dea in bara

Vopseaua de par "Feria" de la L'Oreal a fost gandita ca o alternativa la saloanele scumpe unde nu toata lumea isi permite sa-si vopseasca parul. Prin urmare, Beyonce a primit 4.7 milioane de dolari pentru a promova tocmai acest mesaj: daca nu ai bani de fitze, cumpara Feria si vei avea parul stralucitor si culoarea minunata pe care ai obtine-o la salon!

Numai ca blonda a dat-o in bara si intr-un interviu acordat unei reviste a facut exact pe dos. A sfatuit femeile sa nu se vopseasca niciodata singure: "My best rule for any hair type, do not do your own colour. No matter what the texture of your hair is, it needs care: shampoo, conditioner and a good leave-in conditioner".
Contractul pe 5 ani cu L'Oreal o obliga pe Beyonce sa-si mentina parul intr-o stare excelenta si sa anunte compania inainte de a face o schimbare majora a imaginii sale. Pentru atatea milioane, cantareata nu trebuie sa munceasca decat 10 zile pe an pentru reclame, sedinte foto, intalniri, iar in cazul in care L'Oreal prea sa prelungeasca aceasta perioada, nu mai mult cu 2 zile, va trebui sa-i plateasca in plus cate 12.500 lire pentru fiecare zi in plus.

Ema, Brasov spunea...

Beyonce e Beyonce: )
A incercat cineva aceasta vopsea?

Zuzele spunea...

Eu nu:)

Iepuras spunea...

Eh...fata macar a fost sincera si si-a spus parerea. Oricum persoanele care nu au bani sa mearga la salon tot acasa o sa se vopseasca, indiferent ce ar zice ea.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search