duminică, 20 martie 2011

I'am a FUDGE-aholic!


Am scris AICI cat de mult imi plac produsele FUDGE! Cel putin, cele pe care le-am incercat eu, adica sampon Smooth Shot, balsam Colour Lock si tratament spray 1 Shot. Si daca eu credeam ca sunt cel mai mare fan FUDGE ever, iubitul meu m-a contrazis pentru ca inca de la prima folosire, s-a indragostit iremediabil de samponul Smooth Shot, despre care spune ca este singurul care ii racoreste scalpul si care nu ii provoaca mancarimi. De la restul pe care le-a folosit -si a folosit multe ca doar locuieste cu mine:)- i se ingrasa imediat parul si inca de a doua zi il manca ingrozitor pielea capului.
Multi dintre voi nu auzisera de FUDGE si m-ati intrebat cat costa, unde, cum puteti cumpara produse FUDGE. Am mai incercat sa va ajut cu ceva informatii, insa in afara de cateva site-uri care vand aceste produse, nu stiu de unde le-ati putea cumpara. Daca nu ma insel, la salonul Gett's Color Bar din AFI Cotroceni au asa ceva.
Insa vestea buna este alta: puteti castiga un balsam FUDGE, la alegere, in urma unui concurs organizat de EMA la ea pe blog! Concursul este deschis pana pe 9 aprilie si va puteti inscrie AICI!

Gasiti Fudge aici - click pe banner pentru a intra in magazinul online beautyspell.ro!

BeautySpell.ro
Ema, Brasov spunea...

Produsele Fudge le-am descoperit recent (aproape un an) cand un reprezentant de la Bucuresti le-a prezentat catorva saloane din Brasov.

Nu sunt cunoscute deoarece in Europa nu sunt foarte promovate de reprezentanta Fudge din Anglia (produsele sunt facute in Australia). Culmea e ca am trait tot timpul cu impresia ca sunt facute in Anglia :)

Ce as avea sa reprosez producatorului este faptul ca nu sigileaza recipientii(ca de altfel multe alte produse profesionale - chiar mai scumpe). Apoi, slaba promovare - un PR inexistent. Am scris un mesaj chiar acum 2 zile si astept un raspuns.

Retailer-ului din Bucuresti i-as recomanda mai multa atentie la angajatii care lucreaza la compartimentul de distributie!!!

Ce mi-a placut: daca de alte brand-uri, mult mai celebre, am avut reactii negative de la clienti, cu aceste produse NU s-a intamplat asa ceva.

Pupici!

Zuzele spunea...

Pai mai multa promovare le-am facut noi, cele care am testat produsele si mai ales tu care ai demarat campania asta! Ar trebui sa te puna PR pe tine ca ai facut super treaba pana acum!:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search