duminică, 27 martie 2011

Cum vine asta?????

Manuela Harabor pentru revista OK! : "Prioriatea mea nu e o altă căsnicie. Mă ocup de fiul meu acum. Nu mai am disponibilitatea de-a renunţa la ceva pentru a face loc unui bărbat în viaţa mea, cum am procedat în trecut. Sunt superîndrăgostită de fiul meu, nu ştiu cum aş putea să mă mai îndrăgostesc de alt bărbat. Iubirea pentru Andrei îmi taie respiraţia! Simt aşa de cinci ani, de când nu mai am nicio relaţie amoroasă!"

Ion Uţă, tatal lui Teo Trandafir pentru Click!: "De Teo mă leagă o iubire anormală, sălbatică! Noi doi avem o relaţie foarte strânsă, sunt confidentul ei, chiar dacă nu ne vedem prea des, nu stăm bot în bot".
 
si mai sunt si pozele astea foarte ciudate, cu mama pipaita de fiu!
 
Oare oamenii astia sunt sanatosi la cap? Ori tind sa cred ca nu realizeaza ce spun. Inteleg iubirea dintre parinte si copil, dar exprimata in halul asta???

Corina spunea...

Sincer, ce a zis tatal lui Teo nu mi se pare iesit din comun, sigur propozitia e luata dintr-un context si de aceea se intelege asa. Din pacate nu pot spune acelasi lucru despre ce a zis Manuela Harabor, mi se pare cam...ciudat!!? Si pozele in care fiul isi pipaie mama...No comm!!

Zuzele spunea...

Corina, eu cred ca m-as prapadi de ras sau as lua-o la fuga daca mi-ar zice tata ca il leaga de mine o iubire anormala, salbatica :))

ela spunea...

Nu va mai ganditi la prostii. :) E normal ca parinte sa-ti iubesti copiii.

In cazul Manuelei Harabor, fiul ei are nevoie de atentie speciala. Baiatul ei are probleme mari, nu se poate descurac de unul singur - ea spune care are autism, dar din pacate nu-i numai atat.

Iar legat de ultimele poze -avea J-Lo un videoclip cu Ben Afflek in care arata cum revistele de scandal creeaza povesti din nimic. Cred ca-i vorba de ceva de acelasi gen.

Anonim spunea...

Aveam o parere buna despre ea...Ana

Rox spunea...

manuela harabor este o femeie credincioasa si f puternica. sa nu uitam ca fiul ei este autist si ca tatal baiatului, dan chisu, s-a retras din peisaj de cum au inceput problemele...
cred ca a vrut sa spuna ca fiul ei ii acapareaza existenta si ca efectiv nu ii mai trebuie alt barbat in viata. copilul ei a avut un autism grav, de-a lungul anilor, surprinzator, si-a ameliorat starea..
chestiile astea le stiu pt ca am citit odata un inrterviu emotionant cu ea. printre altele spunea ca cel mai fericit moment din viata a fost cand fiul ei, adolescent a reusit s-o intampine spunandu-i 3 cuvinte pt ca pana atunci nu vorbise...
mi se pare ca e afirmatie care trebuie pusa in context si nu judecata aiurea...

Anonim spunea...

ar trebui sa stiti ca manuela are baiatul bolnav de autism.traieste doar pentru el si necesita supraveghere permanenta.

AlexantzA spunea...

Pozele acelea m-au socat inca de prima data cand le-ai pus pe blog! Nu mi se pare normal..
Despre primul caz nu stiu mai nimic, dar despre ce a spus tatal lui Teo..pot doar spune ca e ciudat! Foarte ciudat..."iubire salbatica" :|

AlexantzA spunea...

*pe site
Scuze, obisnuinta :)

Zicolorata spunea...

Cand ai un aparat foto f performant cum sunt absolut convinsa ca au papparazi pur si simplu fac cateva poze pe secuda si prind absolut toate cadrele. Asa incat, un gest care a durat numai o fractiune de secunda, astfel fotografiat pare ca si cand este o pipaiala in regula. Poate fiul si-a tras mama in brate sa o sarute pur si simplu, nu vi s-a intamplat niciodata sa vrea sa va sarute sotul/iubitul pe obraz si chiar atunci sa intoarceti capul? Iar poate mana pe san nu a ramas acolo pt pipaiala, erau in mers, dupa cum se vede, a dat sa o imbratiseze si poate pur si simplu a trecut cu mana prin zona. Si tocmai atunci a fost imortalizata fotografia. O astfel de poza e cam la fel cu propozitiile scoase din context; sunt convinsa ca daca ar fi fost sub forma de filmulet, scena ar fi fost mult mai neinteresanta decat pare sub forma de poze.

Anonim spunea...

Nu mi se pare nimic anormal in nici una din cele trei situatii. Manuela nu isi iubeste fiul doar pentru ca este bolnav. Ei au ajuns la un asa inalt nivel de intelegere si apropiere ca nu se vor dezamagi in veci unul pe altul si pur si simplu ea nu mai are nevoie de nici un alt barbat in viata ei dar nu pentru ca fiul ei ii ofera ce i-ar putea oferi un alt barbat ci pentru ca viata a invatat-o ca sunt lucruri de 1 mil de ori mai importante decat o simpla relatie cu un barbat. Daca va gasi barbatul cu care va simti ca dpdv spiritual poate evolua atunci se va indragosti, daca nu ii va fi suficient ce are acum.
Tatal lui Teo e un om care nu se teme de cuvinte si care isi iubeste fica foarte mult si atat. Iar cea de-a treia poza nu are nimic erotic. Erotismul e in ochii celor ce o privesc nu a celor ce sunt protagonistii scenei. Un adolescent/tanar are un anumit mod de a-si proteja mama pentru ca simte ca e suficient de mare la varsta asta sa o faca si din pacate lumea vede in asta un gest sexual anormal cand nu este asa nici pe departe. Filmele si toate nenorocirile pe care le vedem si auzim ne fac sa vedem in orice gest mai intai ce poate fi anormal. sa va dau un exemplu. Daca sunteti pe strada fetelor si dintr-o data vine un barbat in viteza spre voi si va ia pe sus primul gand e ca vrea sa va fure poseta sau sa va faca ceva rau pentru ca societatea in care traim ne-a facut sa fim mereu in garda. Dar poate imediat ce gandul asta va trece prin minte observati ca de fapt barbatul care v-a luat pe sus a reusit sa va salveze din calea unei masini care venea exact catre voi. Traim intr-o lume care ne-a invatat sa fim exagerat de circumspecti, e normal, e instinctul nostru de aparare, dar uneori hai sa incercam sa vedem ca exista si oameni buni, curati cu intentii absolut nobile. Va pup.

Amalia spunea...

Apropo de subiectul asta iti recomand un film genial:Savage Grace.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search