luni, 28 martie 2011

Tu esti fidela unui singur parfum?

Citeam pe undeva ca Amalia Nastase foloseste acelasi parfum de patru ani, Kelly Caleche de la Hermes. Eu nu pot fi fidela unui singur parfum, nici macar doua anotimpuri la rand, daramite ani, indiferent cat de mult imi place. Sunt rare ocaziile in care mi-am cumparat acelasi parfum de doua ori la rand, asa cum este cazul Angel de la Thierry Mugler sau Midnight Poison de la Dior. In rest, simt nevoia sa le schimb, sa miros a ceva iarna si a altceva vara:)


Mai nou, m-am reindragostit de Chanel Chance, dar si mai mult ador Chanel Cristalle Eau Verte pe care il consider absolut divin in momentul de fata si foarte potrivit pentru vara. Are note de magnolie, iasomie si citrice, flori albe, lamaie si bergamota. Nu ma dau in vant dupa parfumurile usurele, prefer Opium, Dior Addict, Alien, insa Chanel-ul asta m-a cucerit definitiv!

Voua ce parfumuri va plac si cat de des le schimbati?

Georgiana spunea...

Si eu le schimb in functie de anotimp, stare, mereu am in casa minim 3 :D Dar eu alternez si gelurile de dus, si cremele, si rujurile. Nimic nu pot sa folosesc 3 zile la rand :))

fashion doctor spunea...

nu schimb Angel cu nimic!pot sa am mai multe parfumuri odata,dar Angel e mereu prezent.apropo,crema de corp Angel e superba,zici ca ai facut baie in parfumul asta si nu dispare mirosul.o saptamana frumoasa!

Zuzele spunea...

@ Yellow Jade, care sunt preferatele tale?:)

@ Modniza, si mie imi place Angel! Ce alte parfumuri mai preferi? Saptamana frumoasa si tie!

Zuza O spunea...

Eu am de vreo 4 ani, in permanenta Armani Cide. Bine, mai am si alte parfumuri, dar asta e de baza

Pinkie spunea...

Eu folosesc de ani buni Very Irresistible Sensual de la Givenchy...foarte rar ma abat cate o zi de la el...vara mi se pare cam greu si port ceva mai fructat cum ar fi Be Delicious :*

Camelia spunea...

Nu, nu exista fidelitate in relatia mea cu parfumurile, dar ma intorc mereu la Very Iresistible de la Givenchy - vechea si eterna mea iubire. Acum oscilez intre Omnia Crystalline de la Blvgari si Flowerbomb de la Viktor&Rolf.

Georgiana spunea...

Armani Code, Chopard Infiniment, Ange ou Demon sunt preferatele mele so far :D pup!

fashion doctor spunea...

imi mai place flower bomb V&R, poison dior, magnetism escada, black xs PRabane, nina ricci cu fundita,...in general dulci si lemnoase.imi mai place PI -Givenchy [barbatesc].mersi,pup

byanca spunea...

As putea sa folosesc toata viata Chanel -Mademoiselle.

MonicaG spunea...

Parfumurile mele preferate: Noa Cacharel (l-am cumparat de 3 ori), Diamonds Armani (il folosesc numai seara),J'adore Christian Dior (as putea sa traiesc numai cu el, atat de mult imi place).Acum imi doresc f tare Givenchy Very Irresistible, sper sa intre in posesia mea cat mai curand :D

Loredana spunea...

L'instant de Guerlain :).E primul parfum"important",aveam vreo 15 ani si am strans bani cateva luni bune sa mi-l cumpar.
A fost dragoste "la prima mirosire"si a ramas la fel,desi intre timp am tot calcat stramb.
Imi mai plac la nebunie si Chloè-Chloè,Acqua di Parma Colonia Assoluta(barbatesc).
In categoria "cheap, yet smells good"as mentiona parfumurile scose de Surorile Ashley si Mary-Kate Olsen.Se gasesc pe net la cativa euro si miros bestial.Am in prezent 3 parfumuri de la ele:"L.A style" "Hamptons style" si "South Beach Chic".Sunt perfecte pentru zi.

Zuzele spunea...

Loredana, m-ai facut curioasa cu parfumurile gemenelor Olsen. Daca voi avea ocazia, le voi mirosi negresit!
Si mie imi place L'instant de Guerlain. L-am iubit mult acum vreo 7-8 ani, nu concepeam sa ma dau cu alt parfum, insa intre timp m-am razgandit :) Imi place si acum, dar nu la fel de mult ca in trecut.
Apropo de parfumurile barbatesti, mie imi plac mult Ultraviolet de la Paco Rabanne. Higher de la Dior si Chanel Allure Sport de la Chanel.

Katyna spunea...

Eu ma reintorc cu drag, cand si cand, la Coco Chanel Mademoiselle. Mi se pare ca nu te poti satura de aroma aia...dar totusi simt ca "stau in loc" daca n-am alternative.
Din fericire am cel putin 9 alternative in momentul de fata :D.
O alta veche iubire este Gucci Rush.
Am folosit in trecut si Opium de la YSL (cel barbatesc) si m-a fascinat ...cred ca il voi cumpara din nou.
Acum sunt teribil de curioasa si de acest Chanel Cristalle.

Cristiana Mitroi spunea...

Eu am 12 parfumuri pe care daca le as vinde as face bani buni. Luate numai de afara, n am incredere in nimic de la noi, dupa experiente aiurea aici cu ele. Dar, sunt parfumuri pe care le folosesc de mai bine de 10 ani, parfumul meu favorit fiind Calvin Klein-Eternity pe care il am inca de cand s a lansat, de 4 ori l am cumparat pana acum. Si mai am, KENZO Jungle Elephant - cumparat de 3 ori dupa ce terminam unul. Apoi, Jean Patou - JOY, senzational...si Chanel Mademoiselle, cumparat de 3-4 ori. Dar toate sunt numai la 100 ml si numai apa de parfum. Conteaza. Recent am achizitionat parfumul celebru de care m a zapacit la cap intr o emisiune Morar - il foloseste Oana Roman...Narciso Rodrigues - For Her, Pink- dar desi e placut, nu mi vine bine mie deloc. Si l am dat, asa de repede cum l am luat. Si da, cred in fidelitatea fata de un parfum, 2, 3...:)pup Zuzo G

Zuzele spunea...

Cristiano, te invidiez!:P
Vrei sa mirosi a Oana Roman sa inteleg :))
Eu am testat parfumul preferat al Amaliei Nastase si am avut proasta inspiratie sa-l miros dupa Opium si atat de floral si usurel era incat nu l-am mai simtit:))
pup si eu

Cristiana Mitroi spunea...

Da fata deci m am uitat la emisiunea lui Morar si m a zapacit ca miroase aia de pica acolo si eram curioasa ce pana mea miroase parfumul ala ma si gandeam ca o sa fac victime cu el...si e un fas ca si ea, de altfel :)
Am uitat sa mentionez de alt parfum pe care il ador Givenchy Pi men...numai de barbati nu e, un pic dulceag si super...sexos asa :))

Zuzele spunea...

pai fata, tu te crezi Oana Roman sa faci victime?:)))))

Cristiana Mitroi spunea...

Da...:)) fata m a luat si pe mine valul ai dreptate :)) daca ar schimba parfumul ar face naiba si ea victime pe durata nedeterminata si reale, nu cum se lauda ea cu iubitii ei imaginari. Lesinati dupa ea, evident! :))))

Diana spunea...

Eu de vreo 4-5 ani folosesc Hot Couture de la Givenchy și chiar nu l-aș schimba. Sunt destul de fidelă produselor cosmetice, doar un cataclism mă face să schimb mărcile. :lol:

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search