miercuri, 23 martie 2011

Louboutin: Pantofii comozi sunt ca o relatie nefericita!

Christian Louboutin, gurul indragostitelor de pantofi din lumea intreaga, uraste ideea de confort atunci cand vine vorba de incaltaminte! Designerul pantofilor cu talpa rosie sustine ca femeile renunta la incaltarile frumoase pentru ca nu le considera comode, ceea ce, spune el, este foarte gresit.




"Urasc intregul concept de confort. Este ca si cum un cuplu ar spune "nu suntem indragostiti, dar avem o relatie confortabila". Abandonezi foarte multe idei cand te simti prea confortabil. "Confort" este unul dintre cele mai urate cuvinte. Imi imaginez o femeie nefericita, grasa, cu o sticla de bautura in brate. Este deprimant, dar isi accepta viata asa cum este pentru ca are in picioare o pereche de saboti comozi!", sustine Louboutin.

Designerul spune ca in centrul creatiilor sale nu este femeia, ci, din contra barbatul: "Munca mea nu trebuie sa fie pe placul femeilor, ci al barbatilor! Barbatii sunt ca taurii. Nu rezista unor pantofi cu talpa rosie!"

Dar cu siguranta rezista unei femei care se plange ca o dor picioarele si are degetele pline de bataturi, as completa eu!

"When a woman buys a pair of shoes, she never looks at the shoe. She stands up and looks in the mirror, she looks at the breast, the ass, from the front, from the side, blah blah blah.
'If she likes herself, then she considers the shoe".

"I'll do shoes for the lady who lunches, but it would be, like, a really nasty lunch, talking about men. But where I draw the line, what I absolutely WON'T do, is the lady who plays bridge in the afternoon."

"We have a phrase in French: "Le petit quelque chose qui fout tout par terre," which means: "The little thing that f**** everything up."'



Raluca Octavia spunea...

Are cumva dreptate, dar banii pentru hernia de disc mi-i da el?
Tot unii de-alde el au nenorocit-o poate si pe Biencuta noastra.

Anonim spunea...

Mda, un misogin. Daca confortul este ataaaaat de neimportant, atunci l-as ruga sa doarma stand in picioare, sa manance sarind intr-un picior sau sa stea intins pe o banca de lemn nu pe o sofa confortabila.

El, cu alte cuvinte, zice clar ca incaltamintea creata de el e absolut incomoda , si acum se scuza ca cica comoditatea e rasuflata :))) Tare.

Claudia

nico spunea...

ce idiot! nu mai sunt fan. gata. s-a terminat! :))
daca confortul nu e important, sa poarte el tocuri de 15.
p.s: exista incaltaminte nemapoimenit de frumoasa si totusi extrem de comoda. se pare ca nu loubotuin

andreea spunea...

bravo mie ca-mi plac balerinii si picioarele mele imi zic zilnic saru' mana!se simte si se vede. domnul Louboutin ne vrea cu picioare deformate? nu, merci! :)))))))))

Anonim spunea...

El incearca sa transmita 'nefericitelor' sa iasa din zona lor de confort (psihic) si sa incerce sa faca (poarte)altceva. E ok pana aici. Mai departe, insa, intervine scopul sau, acela de a face bani. Ceva gen: schimba-ti pantofii vechi si ia-i pe ai mei.

Parerea lui ferma suna bine pentru multe si ii permite sa creasca pretul. E o metoda eficienta de a atrage oamenii cu bani.

Sunt pantofi confortabili, frumosi, si da, scumpi, care merita investitia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search