duminică, 27 martie 2011

Poze de lipit pe frigider pentru tinerele mamici

Pozele care mi-au captat atentia astazi o infatiseaza pe Doutzen Kroes (26 ani), manechin Victoria's Secret, care tocmai ce-a devenit mamica in ianuarie, iar acum arata asa! Oare cum este posibil??
Cat sa te infometezi, cat sport sa faci, cate masaje, ce creme sa folosesti, ce metabolism sa ai, ce piele?




Zuza O spunea...

Tu bati vreun apropos la mine si la Anca?????

zuza G spunea...

NUUUUUUUUUUUUUUUUUU, ca voi nu intrati in categoria aia vizata de mine! Voi aratati absolut normal pentru doua femei care abia au nascut. Eu ma refer la cele care se ingrasa 50 de kile si raman cu ele:)

Zuzele spunea...

Si oricum, ceea ce vad in poze mi se pare de domeniul fantasticului! Nu stiu cate femei din lumea asta arata asa dupa ce au nascut. Topmodela cred ca a facut foamea rau de tot...

Corina spunea...

:))) Cand ma uit la pozele astea ma gandesc la Oana Roman(fara pic de rautate).

Zuzele spunea...

Corina, pai Oana Roman nu este si nu a fost gravida:))) Si totusi...:)))

Corina spunea...

Tocmai, ca alta au avut 8 copii si si-a revenit, modelina asta a nascut acum cateva luni si Oana nu a fost gravida ,dar totusi...

Corina spunea...

Si ma jur,(nu obisnuiesc sa fac asta) ca daca citeste commenturile astea va spune ca suntem geloase pe cultura ei,pe inteligenta si pt ca a fost scolita la Sorbonna!:)))

Felicia spunea...

eu!Fara modestie,am luat 8 kg toata sarcina(din care 3200g-el),dupa 1 luna am imbracat tot ce purtam inainte de sarcina.
Nici o vergetura.Alaptat la greu.A si cel mai important:am nascut,nu am facut operatie de cezariana.
Totusi tine si de materialul genetic.

Butterfly spunea...

Haide ma ca mi se pare de domeniul fantasticului, e vorba de numai 2 luni, indiferent cat de putin ar fi luat la nastere, imi e greu sa cred ca dupa numai 2 luni arata asa perfect...Ok, ar putea sa fie slaba, dar abdomenul acela plat e prea dubios :D

andreea spunea...

si eu. 70 kg in preajma nasterii, 58 la o saptamana dupa, 55 la 3. fara infometari, exercitii si alte bazaconii. depinde cate kg ai inainte de sarcina, daca ai putine, sansele sa revii la ele in scurt timp dupa nastere sunt foarte mari. pielea de pe burta nu se lasa pentru ca practic incepe sa se intinda mult prin luna a 7-a cand burta ia avant :D, deci nu toate 9 luni ai burta MARE, ci 2.
desigur, daca te ingrasi 30kg e mai greu, desi, sa fim foarte seriosi, sarcina n-are nicio legatura cu ingrasatul (grasimea), kg de sarcina n-au de ce, n-au cum sa ramana dupa nastere.

Mademoiselle spunea...

e genetic .eu am slabit drastic dupa ce am nascut .oricum eram slaba (56kg la 1.75) dupa nastere am coborat la 50 kg.atata am si acum. Mama mea e la fel de slaba dupa 3 copii si bunica la fel.

Feli spunea...

Nu e sf deloc. Inainte sa raman insarcinata aevam 53 kg la 1,67 m. Dupa am ajuns la 59 in luna a noua si la o spat dupa nastere m-am urcat pe cantar si aveam 50!! Dar vreau sa zic ca toata sarcina am mancat supa, mere si cartofi cruzi ca vomam de la orice altceva. A, si acum dupa 2 ani am 51 :)) deci am mai pus ceva pe mine.

Anonim spunea...

si eu am nascut, am luat 9 kg, iar dupa 3 zile cand am revenit acasa dupa ce-a nascut, aveam greutatea initiala. depinde de metabolism .

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search