miercuri, 27 aprilie 2011

Ajutor! Sunt dependenta de Lipton verde!

Adorm cu gandul la el, ma trezesc cu gandul la el si, in general, sunt tot timpul cu gandul la Lipton verde! As bea non stop, nu ma pot satura de el, nu a reusit sa ma plictiseasca si deja ne cunoastem de vreo doi ani in care ne intalnim cu regularitate, de multe spre foarte multe ori pe zi. Nici foame nu imi mai este daca am pe birou o sticla de Lipton verde, iar acasa aproape ca nu imi lipseste niciodata. Sunt in stare sa cobor la magazin chiar si la 2 dimineata daca pofta de ceai nu ma lasa sa adorm :))

Astazi l-am tradat cu o sticla de Nestea cu piersici, insa n-am putut rezista prea mult si mai devreme mi-am cumparat sticla verde de Lipton. Gustul lui ma unge pe suflet. Nu stiu cat este de sanatos, insa nimic nu-mi potoleste setea mai bine decat ceaiul verde.
Am citit aici despre beneficiile lui, dar nu stiu cat de reale sunt.
Am luat-o si eu ca dependentii de cola :)), numai ca la mine mesajul din reclamele Coca-Cola functioneaza in orice anotimp, nu numai in zilele toride de vara. Eu beau Lipton verde oricand, fie minus 20 de grade, fie plus 45.
Sunt o mare pofticioasa de felul meu si am cele mai ciudate pofte din lume, in cele mai neobisnuite momente. Si am si fitze:), adica daca am pofta de un anumit tip de inghetata ACUM, degeaba imi dai o tona peste 2 ore daca nu imi dai o lingurita ACUM pentru ca nu mai mananc si pace. Ma gandesc cu groaza ce va fi cand, probabil, voi fi si eu insarcinata vreodata :)) Insa, de la fitele mele, exceptie face Liptonul verde pe care l-as bea oricand, oricum, oriunde si ceea ce ma bucura un picut este ca au lansat sticla de 2 litri, pastrand pretul celei de 1.5 litri. Niciodata nu imi ajungea sticla de 1.5 l. Nici asta de 2 nu ma satisface, dar oricum, este mai bine!:)



Katyna spunea...

Si mie imi place, dar doar daca este foarte rece

Anonim spunea...

Daca iti place atat de mult, de ce nu incerci un ceai verde de la plafar?
Eventual ii pui lamaie, putina miere si il torni in sticla de Lipton. O pui bine la frigider si vei avea un ceai mai sanatos, cu un gust asemanator. :)

Miss Z spunea...

:)) si eu renuntasem intr-o vreme la Nestea de piersici pentru Lipton verde...dar cel cu menta! E divin :X:X
Acum ma "hranesc" cu Prigat de struguri sau Timbark de mere verzi...din asta am baut acum 2 minute:))
Toate ca toate, dar apa plata e cea mai sanatoasa:))

Georgiana spunea...

Omg,omg :))
Eu nu pot sa beau lipton, insa apa beau lejer 2l pe zi.
Cat despre beneficii, ma indoiesc ca le are, dat fiind ca are extract de ceai sub 1% din cate stiu... mai bine ceai verde facut cu apa. Oricum, fiecare cu piticeii lui :)

Zuzele spunea...

@ Jade, beau si foarte multa apa, vreo 2 litri pe zi, fie vara, fie iarna. De fapt, vara beau chiar si 4 l de apa plata. Perla Harghitei verde este preferata mea!

@ Miss Z, si Lipton Green Mint imi place, dar momentan ma obsedeaza cel simplu, fara menta. Vara trecuta dezvoltasem o obsesie pentru Mint, insa acum nu se mai gaseste prin magazine. Probabil ca il vor relansa la vara. Mie sucurile dulci nu prea imi plac, in Prigatul de struguri puneam tot timpul apa pentru ca mi se parea prea dulce. Liptonul este exact asa cum vreau eu, nici prea dulce, nici prea aromat, nici prea nimic. E perfect!:)

@ Shopperita, pai beau si ceai la plic, neindulcit sau doar cu putina miere si lamaie, insa nu e Lipton:) Mi-am luat si Lipton pliculete in speranta ca il poate inlocui pe cel la sticla, insa nu:) Am o intreaga colectie de ceaiuri verzi acasa, si simple, si cu lamaie, si cu roinita, si cu vanilie si cu de toate, si mai scumpe, si mai ieftine. Mi-am adus de la Londra un geamantan de ceaiuri, Twinings este iubitul meu, iar recent am descoperit Greenfield Melissa - ceai verde cu menta si lamaie. Am tot incercat sa inlocuiesc ceaiul la sticla, dar nu reusesc intotdeauna:)
Daca poti sa-mi recomanzi un ceai bun, te rog sa o faci!:)

Laura spunea...

"Si am si fitze:), adica daca am pofta de un anumit tip de inghetata ACUM, degeaba imi dai o tona peste 2 ore daca nu imi dai o lingurita ACUM pentru ca nu mai mananc si pace. "
That's me :)))

CUVINTE RATACITE spunea...

eu nu mai pot bea asa multa apa, toti stiu ca is dependenta de ceai LIPTON si incearca sa ma convinga ca are chimicale, ca are mult zahar.... etc.

cert e ca mie imi place mult de tot, ma energizeaza cand am nevoie, imi curata rinichii super rapid si imi da o stare de bine.

L-am redus ca si cantitate, cam la 2 zile cumpar o sticla de 2 litri. M-am bucurat nespus de mult cand a aparut oferta, mereu mi s-a parut nedrept de mica cantitatea...

si eu am incercat sa il "imit" prin a face acasa ceai cu lamaie din diverse arome care mai decare, dar nu am fost nici macar pe aproape de gustul original.

E clar mai bun decat COLA si fara putine arome artificiale si compusi chimici, zaharuri.... nu putem trai....:)

LIPTON VERDE e viciul meu!

world of leea spunea...

nu cred ca ar trebui sa confunzi sucul cu ceaiul! nu te amagi, lipton-ul acesta nu este ceai, ci SUC, adica apa+zahar+chimicale!!!

Zuzele spunea...

@ Cuvinte ratacite: deci, ma intelegi perfect!:)

@ Leea:poate sa fie si soda caustica, tot imi place la nebunie :)) O sa incerc sa-l mai reduc, dar cand ma apuca pofta cea mare....:)

Alexandra Florentina spunea...

Cred ca e o chestie psihica. Si eu am dezvoltat obsesii din astea pentru Fanta de mere verzi, apoi pentru Fanta de fructe de padure, apoi pentru Lipton verde si rosu, apoi pentru Fanta Shokata, apoi pentru Fanta de fructe neimblanzite si in cele din urma pentru Shweps. Toate au trecut (mai putin Shweps, ca e in prezent :D), doar sa ai rabdare :D

CUVINTE RATACITE spunea...

La mine e o chestie constanta de cativa ani, am fost plecata putin din tara si extrem de dezamagita ca nu il gaseam in uk in supermarketuri :( , gaseam variante ajutatoare(lamaie, mango) dar mie imi alea imi par suc. Rar cand gaseam ceai verde la jumate desi dadeam o lira si ceva pe el, imi parea aur.

Dependenta se trateaza, am incercat si nestea, imi pare o apa indulcita, mi-a lasat gura punga de la asa numita aloe vera sau aroma de capsune ceva...

SERIOS ca LIPTON e cel mai tare, cine are probleme cu rinichii ar tb sa il incerce ( elimina rapid nisip si alte impuritati).

daca cineva de la LIPTON ROMANIA te citeste:), ar fi bine sa se sesizeaza sisa iti ofere macar un bax de ceai, caci asa reclama ieftina nu vor mai gasi ei ( caci ai multi cititori, asa cred eu si sper)

Zuzele spunea...

@ Cuvinte ratacite, mi-ai luat vorba din gura! Si eu am avut o maaare problema la Londra pentru ca nu gaseam Lipton verde :))) Mama si aveam o poftaaaaaaaaa!!!! Dupa 2 saptamani acolo, cand m-am intors in Bucuresti, nici nu am desfacut bagajele ca am dat fuga la magazin sa-mi iau drogul :)))
Sper sa te auda "liptonistii" :)) Daca imi dau un bax, il facem jumi-juma :))

Iulia de la Ivatherm spunea...

Cred că-l aveai pe birou și cănd te-am vizitat eu la redacție, cu ceva timp în urmă,,,,Chiar o adicție, draga mea?? Un viciu cu urmări ”cu greutate”. :)

Anonim spunea...

Este incredibil de bun! Iar de cand au scos Lipton ceai verde cu lamaie, pot sa spun ca mi-am gasit bautura preferata... imi place gustul pe care ti-l lasa si senzatia fresh. Sunt fana declarata si pe Facebook-ul lor in Romania :)) Thumbs up pentru articol si pentru Lipton Ice Tea!!! :D

Anonim spunea...

O Doamne, ador Lipton Ice Tea!!! In primavara eram innebunita dupa cel de zmeura iar acum dupa cel verde cu lamai si menta!! Este ceaiul meu preferat!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search