joi, 19 mai 2011

Asa nu!

Am laudat dintotdeauna gravidutele frumoase care nu-si ascund burtica in rochii largi, tip sac si care tin pasul cu moda si in timpul celor 9 luni de sarcina, insa doamna din imagini a exagerat in mod grosolan! De apreciat ca arata bine, dar parca nu se cade sa apari pe covorul rosu sau oriunde purtand o rochie transparenta, din voal, cu sutienul de dantela la vedere. Poate la plaja ar fi mers o tinuta transparenta, insa la un eveniment de gala, permiteti-mi sa dezaprob o asemenea vestimentatie!


Adelina Eneșca spunea...

Spun un NU! categoric tinutei. Mi se pare de prost gust ca o femeie insarcinata sa apara asa la un eveniment monden. Nu imi place!

creatrix spunea...

e fata lui jane birkin, ce va mirati :)

ia uite cum arata maica-sa in tinerete ;)

Laura spunea...

Cand Jane Birkin era de varsta ei , vremurile erau altele...Trebuie sa ne adaptam totusi!

TheCreatrix spunea...

nush de ce nu a intrat linkul cu jane birkin

http://4.bp.blogspot.com/_Z3w5QZ-aksk/TN6X5II3mrI/AAAAAAAAAcA/IUjuBEyqZRA/s1600/serge-jain.jpg

noa, de aia am zis ce am zis.

Zuzele spunea...

Da, dar fi-sa este si mai penibila insarcinata fiind..

Butterfly spunea...

Chiar daca nu era insarcinata tot parea un halat de casa (de matase ce-i drept..dar tot halat:D)Mai bine venea dezbracata..sa stie o treaba:))

Anonim spunea...

wauuu...romanii se pricep la toate:politica,fotbal,moda...:))nu cred ca esti critic de moda de-ti permiti sa dai verdictul:''asa nu''
Denisa

Zuzele spunea...

Denisa, dar nu trebuie sa fii critic de moda pentru a-ti exprima o simpla parere despre o tinuta pe care o consideri nepotrivita, mai ales daca femeia in cauza este o gravida pe covorul rosu, imbracata in voal. Este o parere subiectiva. Tie iti poate placea si foarte bine daca este asa, mie nu si, la fel, e foarte bine daca se intampla asa!
Este o chestie de bun simt sa nu te imbraci in voal, cu sutienul pe afara atunci cand esti si insarcinata, si pe covorul rosu la un eveniment de o asemenea importanta!

Anonim spunea...

O simpla parere este ok.Toti avem dreptul la opinie insa este de bun simt sa ai un back-up in spate inainte de a critica pe cineva (valabil pentru orice domeniu).Ce bine este sa stai la calculcator in Romanica asta draga si sa arati cu degetu o persoana mult superioara tie.Sa nu o iei ca pe jignire insa numai faptul ca este pe covorul rosu purtand o tinuta mai extravaganta denota ca are curaj.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search