miercuri, 4 mai 2011

Concurs dulce-aromat Milka si Jacobs

In afara de liliacul mov pe care il am acum pe birou, mai am alaturi trei pachetele mov-verzulii pe care trei dintre voi care imi vor spune cat de mult iubesc ciocolata le vor primi peste fix 5 zile!
Sunt convinsa ca ati vazut prin magazine pachetele promotionale Milka si Jacobs care contin un pachet mare de cafea Jacobs, doua ciocolatele Milka si un accesoriu care poate fi o brosa, o esarfa sau o gentuta, toate trei colorate in mov si verde (unele dintre culorile mele preferate)

Eu am brosa inca de la inceputul inceputului si cand am purtat-o prima data, la un maiou alb, am primit foarte multe aprecieri :) Promotia Milka si Jacobs nu era foarte cunoscuta atunci si toata lumea ma intreba de unde mi-am cumparat-o :)
Intre timp am vazut ca au aparut si reclame la TVsi toata lumea este la curent, insa este bine de stiut ca daca purtati unul dintre cele trei accesorii si aveti noroc sa va intalniti cu echipa Milka si Jacobs (traseul lor este actualizat in fiecare zi, pe Facebook, adica AICI) castigati premii foarte frumoase:
- 10 vouchere cumparaturi x 10.000 RON
- 100 vouchere cumparaturi x 1000 RON
- 100.000 pachete JACOBS
- 100.000 tablete MILKA

Perioada promotiei 15 martie – 30 mai 2011. Regulamentul promotiei este disponibil pe www.daruiestiprimesti.ro sau la telefon 021 2330405. Valoarea totala a premiilor este de minim 500.000 RON.
Totodata, puteti castiga premii dulci si aromate si pe www.coffeechat.ro

Asa deci si prin urmare, vreau sa-mi spuneti cat de mult iubiti ciocolata si pe care o preferati atunci cand va prinde pofta cea mare :), iar eu va voi oferi cate un cadou care contine un pachet Jacobs Kronung Intense 250g, cafea prajita si macinata, doua ciocolate Milka de 100 g si unul dintre cele trei accesorii despre care v-am vorbit mai devreme. Iar ca bonus, primiti si cate o cana termoizolanta de la Jacobs!
Baftaaaaaaa!!!!





yoana spunea...

si eu am trei brose de la milka primite de la mama...sunt dependenta de ciocolata..cel mai mult am stat o saptamana fara sa mananc deloc cioco si visam noaptea rauri de ciocolata :)) asa ca incerc sa ma abtin pe cat posibil si sa consum cu moderatie..cea mai noua preferinta e cea cu cafea, prea buna sa nu o gusti..:*

Zuzele spunea...

Yoana, trebuie sa recunosc ca nu am mancat cioco cu cafea. :) Vreau detalii!:))

Anonim spunea...

Imi place ciocolata!

Cu menta, alune uriase sau crema de capsuni,
Neagra, cu lapte, pe torturi si prajituri,
Alba, aerata sau cu orez expandat,
Mie imi place ciocolata si o mananc indat'.

Mariana spunea...

Chiar acum savurez o Milka cu caramel :))). Mai am doua bucatele dintr-o tableta intreaga...Si nu am deloc remuscari!
Ciocolata e ceva ce nu as refuza niciodata. Imi plac in mod deosebit sortimentele cu procent mare de cacao, dar si cele cu arome de fructe. Imi place la nebunie si cafeaua. Nu exista zi fara 3-4 cafele care pentru mine este ce era nectarul pentru zeii Olimpului. :))).

yoana spunea...

este dulce, dar nu foarte dulce..are gustul ala de cappucino cu ciocolata si lapte..este perfect pt diminetile cand te simti fara energie si cu chef de ceva bun..e yummy

ayandari spunea...

I-am refuzat gustul ani si ani de-a randul, nu puteam sa-i inteleg pe cei care se declarau fara ea ca si morti, uneori ma minunam cu cata placere era savurata de altii, ma gandeam si acuzam in sinea-mi persoanele care spuneau ca nu puteau trai fara ea nicio zi!
Astea toate pana-ntr-o zi...In Belgia mi-a intins o mana cu degete lungi o farama de culoarea pamantului ud cu cel mai dulce gust si cea mai moale textura pe care o simtisera papilele mele gustative pana atunci.M-am imbolnavit! Am cerut iar si iar, am cautat mereu sa scap de gustul acela care ma facuse sa devin mai nebuna decat toti cei nebuni pe care-i acuzasem in trecut de lacomie.
Ador ciocolata, dar nu oricare, ador ciocolata fina, cu trufe, cu alune, cu lapte fin si stafide, cu rom si visine in interior.

A.M. spunea...

eu chiar sunt dependenta de ciocolata. daca nu mananc macar 1-2 tablete, o bomboana de ciocolata sau ceva care contine ciocolata in fiecare zi nu ma simt bine. si nu exagerez. cu greu ma abtin sa nu mananc macar o bucatica mica mica.
in saptamana dinaintea Pastelui am tinut post si nu credeam ca or ma mai treaca acele zile. senzatia pe care o am cand nu mananc ciocolata e aceeai cand vrei sa te lasi de fumat si te "mananca" degetele sa-ti aprinzi o tigara :D
nu beau cafea, dar dimineata pe stomacul gol nimic nu e mai bun decat o tableta de ciocolata cu lapte.
nu mai spun ca in ultima luna de sarcina mancam cate o ciocolata pe zi (fara sa stie doctorul :D ), iar dupa ce am nascut nu aveam voie mai mult de 1-2 tablete. incercam sa ma limitez la una singura, dar o mancam cu asa mare pofta de parca as fi mancat cine stie ce aliment rar de pe Pamant :))
cea mai buna cioco cu lapte e de la Milka, ca si cea cu cremele de sezon. de la Poiana singura care imi place cea cu alune si stafide.
eu folosesc aproape mereu Milka cu lapte pentru cremele torturilor.

Enchanted Ana spunea...

Cand ma prinde "pofta ce mare" in lista bunatatilor dulci sunt bomboanele de la Ferrero...ma topesc dupa ele:)..DAR..ciocolata careia nu ii pot rezista deloc, e cea belgiana.Are un gust total diferit de ce e prezent la noi pe piata, si e demential de buna!...mai trebuie sa spun ca nu beau cafea, ci o ciocolata calda in fiecare dimineata?:))

elena_dulcik2006 spunea...

Eu adoor ciocolata si de fiecare data cand am pofta de ceva dulce primul meu gand este la ciocolata! Imi place enorm cea cu alune de pamant si caramel,dar si dupa cea alba ma dau in vant...

Zuzele spunea...

@ Mariana, si mie imi place cioco cu caramel, dar cel mai mult si mai mult imi place Milka cu capsuni :)

Cristina Shopping Therapy spunea...

Eu sunt o adevarata devoratoare de ciocolata. E adevarat ca in ultimul an am lasat-o mai moale, insa o data la doua zile tot mananc doua-trei patratele de ciocolata. As putea sa ma lipsesc de mancare, de apa, dar daca imi dai ciocolata eu sunt fericita :)
Ma stiu prietenele cand vin in vizita :)) Nu refuz niciodata o bucata de ciocolata =))
Sortimentele mele preferate sunt cele cu lapte, alune, crema de frisca, cereale sau cu biscuite. Vara prefer ciocolata cu menta.

Ahhh...si ciocolata alaturi de o cafea fierbinte e festin :)

Andreea Cz spunea...

si eu am o esarfa inca de la inceput cand nu se prea stia de campanie, am si castigat o ciocolata :D

Unknown spunea...

Buna!Fara doar si poate ciocolata este preferata mea!!!!!!!Refuz o super prajitura,poate sa fie cu nu stiu ce crema si nu stiu ce fructe in locul unei tablete de ciocolata!Preferata mea este cea cu lapte simpla fara alune sau alte minuni! In fiecare zi am cate o tableta de ciocolata in geanta,pe birou,etc....As manca oriunde si oricand ciocolata si cel mai tare ma bucur ca nu ma ingras de la ea :D

Mad@ spunea...

Eu personal ADOR ciocolata :D! in fiecare dimineață la cafea, ciocolata nu lipsește. Nici nu as putea sa beau cafeaua fără o bucățică de ciocolata. Cel mai mult imi place Milka cu alune întregi (pachet mare :D sa-mi ajungă) Dar am luat recent si una cu căpșuni si este nemaipomenit de buna :X mi-e pofta numai când ma gândesc :))
Intradevar, combinația Jacobs & Milka este perfecta :D eu le ador si cumpăr pe ambele mereu :)

Roxanici spunea...

Tocmai mi-am achizitionat 2 pliculete de choco calda Milka.
Cea mai tare choco de pe piata romaneasca ramane Milka, dar nu refuz alte "brand-uri":D
alba, cu menta, cu miere si nuci...yaaaam.
Am vazut ca a aparut si cu chilli.O recomandati?!

Frombeautywithloveblog spunea...

iacobs beau de cand am inceput sa consum cafea; stii cum e cu alintaroma;)) iar milka o ador pe cea cu alune. e preferata mea :X:X:X

Zuzele spunea...

@ Emm@, eu nu sunt fan cafea pentru ca imi face rau (am tensiunea mica rau si la o gura de cafea incep sa tremur:)), dar daca pun lapte, este ok), insa Jacobs 3 in 1 beau zilnic. Si mie imi place cioco cu alune:)

@ Roxanici, chiar ca Milka este "za best" :) Cat despre cioco cu chili, trebuie sa recunosc ca nu am incercat! De la ce firma e?:)

@ Mad@, eu adaug cateodata bucatele de ciocolata in cafeaua fierbinte :) Ma rog, in 3 in 1 pentru ca nu pot bea cafea fara lapte:P
@

Cristina spunea...

ciocolata belgiana

Iubesc ciocolata! Sunt dependenta! Nu pot rezista nici macar o zi fara sa mananc cateva patratele de ciocolata. Daca as avea de ales intre o tableta de ciocolata si orice altceva dulce, ciocolata ar fi castigatoare.
Am incercat de cateva ori sa ma abtin dar incercarea a esuat. Daca incerc sa ma abtin ma gandesc doar la ciocolata si nu am stare pana nu mananc putina. Parca m-ar striga :)).
Cea mai buna ciocolata pe care am gustat-o vreodata a fost ciocolata din niste bomboane aduse din belgia. Nu pot descrie cat de buna era! Era asa fina, asa moale, ti se topea in gura si ai fi mancat din ce in ce mai multe bomboane.
Cel mai mult imi plac ciocolata cu lapte si cea cu alune si stafide.
Nu-mi place cand ciocolata este tare! Imi place cand se topeste :D.

Zuzele spunea...

@ Madalina, clar esti cel mai mare fan ciocolata, daca refuzi orice praji pentru o tableta de cioco :)) Esti si foarte norocoasa ca poti manca oricata fara sa te ingrasi! La urma urmei, am citit pe undeva ca ciocolata este de preferat atunci cand vrem ceva dulce pentru ca este mult mai sanatoasa decat o prajitura sau orice alt desert! Bine, cred ca studiul se referea la ciocolata neagra, cu foarte multa cacao, dar...ma rog :)))

Anicka Maya spunea...

Buna!!!
Sincer am incercat toate variantele de Milka cred si am ramas la variantele cu crema de capsiuni si cea cu frisca...Le ador!!!:*

Zuzele spunea...

@ Andreea, ai primit ciocolata de la echipa Milka si Jacobs? Pe unde te-au gasit?:)

@ Cristina, pai roaga-ti prietenele sa participe la concurs, sa-ti faca rezerve de cioco pentru cand le vizitezi :)))

Little Princess spunea...

Eu cum de nu stiam de promotie avand in vedere ca sunt fan declarat MILKA????:))
Ciocolata care o aleg mereu, dar MEREU cand imi vine cate o pofticica de ceva dulce este Milka cu iaurt si capsuni!:D Pur si simplu o ADOR si ma rasfata mereu! Uneori imi mai iau si Milka Cows :D...defapt imi plac toate sortimentele..

Irynuk spunea...

buna!!!
Ador ciocolata cu crema de capsuni:X
Dupa parerea mea e cea mai buna:d

Zuzele spunea...

@ Irynuk, si eu spun la fel!:)

@ Little Princess, acum stii!:) Asa ca atunci cand ai pofta de cioco si de o cafea buna, cumperi pachetelul promotional si faci astfel si o oarecare economie de banuti :) Plus ca mai primesti si un accesoriu pe care daca il combinu cu ce trebuie, poate fi chiar foarte dragut, o pata de culoare foarte placuta :)

Mihaela Eid spunea...

ador cafeaua jacobs, pentru ca atunci cand am inceput eu sa beau cafea asta era cafeaua pe care mama o avea in dulap si pentru care ma certa tot timpul ca i-o fur ca sa merg la prietenele mele sa ne cafeluim :)
acum, inca o beau cu o placere enorma dimineata, nu si-a pierdut deloc aroma puternica de-a lungul anilor...
despre milka, am multe de spus... o iubesc pentru ca este singura pe care sotul meu o bea... de fapt, fie bea acel cappucino fie pune bucatele de ciocolata in cafea... o iubesc pentru ca sotul meu o iubeste. este cel mai frumos sentiment pe care l-am avut vreodata cu vreun produs :)

Ema, Brasov spunea...

Imi place ciocolata, beau numai cafea Jacobs, dar in pachetul promotional vazut de mine la Carefour era un pachet de Jacobs la 250 g, o ciocolata si o esarfa la pretul uinu pachet de 500 g... Poate au schimbat intre timp pachetele :)

Zuzele spunea...

Hmmm, Ema cred ca tu ai gasit vreun fake :))) S-or fi pus astia pe falsificat pachetele Milka si Jacobs :)))

Lolita's Glow spunea...

Ciocooooooo!!!
Imi place,place.place!!!!!
Imi place mult ciocolata cu rom.
In ultimul timp am devenit fan si al celei cu cafea. Ce sa mai zic de cea cu caramel de la Milka <3 <3 <3
Aaaaa. Si coincidenta coincidentelor este ca acum vreo jumatate de ora a venit mama si mi-a aratat ca a primit un pachet Milka chiar cu brosa aceea draguta mov, pe care imediat i-am confiscat-o :D

Zuzele spunea...

@ Lolita, eu o port la maiouri sau tricouri albe, simple, cu blugi :)

byanca spunea...

ink de mica refuzam orice fel de "dulciuri" ciocolata era singura acceptata. imi place foarte mult cea amaruie si cea cu alune intregi.

Diana B spunea...

nu mi-a prea placut ciocolata niciodata. Dar, de cand baietelul meu, minunea mea, imi spune din cand in cand "mami, cioco.." a devenit unul dintre miracolele mele (doar aduce fericire celui mai iubit dintre pamanteni..)

Diana B spunea...

nu mi-a prea placut ciocolata niciodata. Dar, de cand baietelul meu, minunea mea, imi spune din cand in cand "mami, cioco.." a devenit unul dintre miracolele mele (doar aduce fericire celui mai iubit dintre pamanteni..)

Cupcake Splendens spunea...

iubesc ciocolata!!!am fost dependenta de ciocolata dar am inceput sa o iau mai usor ,sanatatea e pe primul loc!consumul excesiv de ciocolata dauneaza!:)
Cel mai mult imi place ciocolata de la milka cu caramel si biscuiti,e geniala!

s.o.n.b.b spunea...

Ciocolata e una din dulciurile mele preferate.
mananc ciocolata aproape zilnic, iar preferata mea e cea aerata, sau cea cu alune intregi :)

raluk94 spunea...

Cat de mult imi place ciocolata...????... O ADOOOR. Cea mai mare nebunie pe care o fac pentru ciocolata... am zile in care nu mananc nimic inafara de ciocolata, pentru ca am oaresce probleme cu greutatea, dar la rasfatul meu nu pot sa renunt. Am trecut prin mai multe etape cu ciocolata preferata si acum m-am oprit la Milka Noisette.
Consider ciocolata ca pe un deliciu suprem. Pentru mine tot ce are ciocolata (de buna calitate) e delicios...

Raluca spunea...

cui nu-i place ciocolata?eu una as maca cate 2 pe zi daca as stii ca nu ma fac cat usa..chiar si asa cand desfac o ciocolata cel putin jumatate o mananc o data..mananc toate tipurile de ciocolata..imi place in mod deosebit ciocolata cu alune mari,cu biscuit,cea cu rom si cea amaruie..ciocolata cu cafea nu am mancat,nici nu stiam ca exista insa suna f tentant..pt ca sunt o mare iubitoare de cafea..nu am putut sa renunt la cafea nici acum cand alaptez..initial beam fara cofeina dar incet incet am inceputsa beau cafea normala si bebelina mea nu are nimic..cred ca ii place si ei!

Bianca spunea...

Ador ciocolata!!! Dar nu orice ciocolata ci mananc doar cea mai buna ciocolata care exista pe piata dupa mine..si adica Milka!!! Nu glumesc si nu fac reclama, e ciocolata mea preferata.
Prima ciocolata Milka am mancat-o chiar dupa revolotie cand am primit de 1 iunie cadou din partea unei biserici. Era ciocolata care acum nu se mai gaseste pe piata, era cu frisca, era in ambalaj mov si avea un glob de frisca langa. Of...pacat ca nu o mai fac ca era cea mai buna.
Acum mananc cu placere ciocolata Milka cu alune. Dar preferata mea e Milka Noisette. Yamy...ce buna poate sa fie!!!
Deci imi place ciocolata, ador Milka si sper sa primesc acest pachet de la tine:)
Pupici

Adelina Eneșca spunea...

Buna seara Zuzelor si dulce sa va fie inima!
Eu si ciocolata formam un cuplu indestructibil. Relatia noastra e taaare stransa si a fost dragoste la prima degustare! Inca de prima data cand minunea intunecata mi-a gadilat papilele gustative am stiut ca trebuie sa fie a mea pentru totdeauna! Iubesc ciocolata pentru felurile in care se metamorfozeaza si imi apare in cale cand alba si cremoasa cu gust bogat de lapte, cand inobilata cu creme care mai de care mai fine si mai gustoase, cand amaruie cu gustul ei puternic. o primesc de fiecare data cu bratele deschise si zambetul pe buze. Spre norocul meu silueta nu ne ameninta dragostea, eu nu ma ingras oricate dulciuri as manca, asa ca pot savura bine-meritata patratica ori de cate ori doresc. Printre preferatele mele se afla ciocolata amaruie cu menta pe care o savurez atunci cand ma simt "classy" si eleganta, ciocolata cu crema de lapte pe care o prefer cand ma simt fetita rasfatata a mamei, ciocolata cu crema de alune care este prezenta dupamasa cand ma relaxez alaturi de o carte buna. Aaaa! Si stafidele in ciocolata pe care le mananc de fiecare data cand imi aduc aminte. Imi mai place si ciocolata cu cafea, are o aroma aparte, e mai deosebita. Si cea cu caramel... Imi place sa descopar ceva bun in fiecare ciocolata si mi-e greu sa aleg doar una dar cred ca cel mai des mananc Milka Noisette pentru ca e asa cremoasa, se topeste in gura! Imi mai place ciocolata si in parfumuri :) Chiar acum folosesc unul pe baza de ciocolata si vanilie! Un deliciu! As putea povesti mult si bine despre ciocolata, doar e omniprezenta in viata mea insa ma opresc aici. Cred ca si-a dat toata lumea seama ca sunt o chocoholica.
Va pup!

Laura spunea...

Ador ciocolata! Nu pot trai fara ea...Amaruie, cu ardei iute, cu crema de ciocolata, cu biscuit, cu alune, cu migdale...nu-mi lipseste niciodata. Alina tristetea, intensifica bucuria, condimenteaza dragostea, alunga stresul, aduce visele. Respir ciocolata, visez ciocolata. E mica mea mare placere vinovata:)

cOcO spunea...

Si mie imi plac mult ciocolata, dar in ultima vreme nu am mai mancat asa multa:D cand am pofta oricare buna...dar trebuie sa recunosc ca cea de la Milka are un gust foarte bun:X Imi place cea care arata ca o vacutza cu pete asa ..cred ca e cea cu lapte :D

Anonim spunea...

ciocolata? motivul pentru care traiesc si pentru care nu m-am dus inca sa locuiesc pe luna... cum zicea Audrey Hepburn... o bucata de prajitura cremoasa de ciocolata poate face multe pentru un om. Pentru mine cel putin, face tot :)

Zicolorata spunea...

Clasica ciocolata cu lapte, eventual aerata. Aceeasi care e pusa si pe biscuitii speciali Milka pe care ii ador de asemenea :)

nico spunea...

am fost intotdeauna considerata o ciudata si invidiata de multe femei fiindca mie nu-mi plac dulciurile, asa in general. aproape niciodata nu poftesc la ceva dulce si pot sa ma abtin destul de usor de la ele.
insaaaa... prietenul meu(obsedat de dulce) a considerat ca nu am fost initiata asa cum trebuie in lumea dulcelui si si-a propus sa ma aduca pe calea cea buna.
mi-a pregatit intr-o zi o cana de cafea cu lapte (stiind ca sunt fan), m-a legat la ochi si mi-a adus pe o tava multe bucatele de ciocolata (toate sortimentele de la milka, plus alte cateva feluri). si imi dadea asa cate o bucatica, eu mai luam o gura de lapte pana cand...am mancat toata tava! a fost un total de vreo trei tabelete mari de cioco :)))
si... asa m-am indragostit de ciocolata si m-am reindragostit de prietenul meu :)

top 5 ciocolata:
1. milka popping candies (oh la la!!!)
2. amaruie cu menta (after 8)
3. milka cu zmeura
4. milka caramel
5. milka noissette

Anonim spunea...

Eu sunt mai pretentioasa la ciocolata. Mananc putin si rar, dar atunci vreau sa fie speciala - imi place ciocolata cu cafea si ciocolata amaruie cu visine in lichior.

ginny spunea...

eu in fiecare zi trebuie sa-mi satisfac pofta de dulce cu ceva ce musai contine ciocolata: prajitura, batoane, cornuri, snickers, twix... toata gama!!! :D. Si niciodata, dar niciodata nu-ti voi refuza o bucata de ciocolata facuta in casa... yummyyyy

Tamara spunea...

Ma declar dependenta de ciocolata.Nu am pretentii si mananc orice fel de ciocolata .Nu tin cont de marca sau de pret.Preferata mea este Milka cu capsuni.

coco spunea...

ce sa zic ? daca-ti zic ca tin cura de slabire continua...pentru a putea sa mananc jumate de ciocolata pe zi ? ...si cealalta jumatate...de multe ori..nu ma lasa sa dorm !!!!!!!

Madutza spunea...

Eu nu cunosc jumatati de masura cand vine vorba de ciocolata: daca n-o mananc pe toata odata, fac drumuri la frigider pana o termin :)) De aceea, nici nu cumpar FOARTE des.
Imi plac cele cu menta, alune intregi, amarui, cu lapte, cu capsuni, cu lichior, iar lista ar putea continua la nesfarsit... Din pacate pentru (non)silueta mea! :P

cătălina spunea...

iubesc ciocolata şi nu am remuşcări atunci când devorez o tabletă întreagă. un anumit eveniment din viaţa mea m-a învăţat că lucrurile cele mai simple trebuie savurate şi de atunci fiecare gură de cafea, fiecare pătrăţică de ciocolată e mai bună. cea mai lungă perioadă în care nu am gustat nici măcar puţină ciocolată a fost o lună, în sfârşit cedând în faţa unei ciocolate cu coacăze, de origine străină, dar necunoscută.
preferata mea e cea cu alune, urmând cea cu mentă sau cu caramel.

să aveţi o zi cât mai plăcută şi nu uitaţi să vă savuraţi cafeaua de dimineaţă.

Miuri spunea...

Imi place ciocolata in orice moment al zilei insa sunt constienta ca trebuie sa ma mai si abtin :) Anyway, cel mai mult imi place Heidi cu banane.. o savurez la orice ora si in orice clipa..
Si vreau sa mananc si Milkaaaa :)

va pup!

Berechet Gabriela spunea...

Eu sunt dependenta de cafeaua JACOBS pe care o beau tare si amaruie... Avand un serviciu stresant simt aproape tot timpul nevoia sa mananc ceva dulce care sa ma energizeze,... si am mereu in sertarul biroului o ciocolata Milka (cea aerata este superba) din care iau cate o tableta, de cate ori simt nevoia... Asa ca Ciocolata Milka este pentru mine medicamentul antistres ideal...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search