marți, 3 mai 2011

Goldwell Green, hrana bio pentru parul meu

V-am mai povestit despre obsesia mea legata de par si de produsele destinate ingrijirii acestuia! Multe dintre voi chiar mi-au urmat sfaturile, iar acest lucru nu face decat sa ma bucure maxim! Tocmai de aceea, vreau sa va prezint cele mai noi produse care au facut cunostinta cu parul meu, sampon si balsam Goldwell Dualsenses Green.

Sunt "green" pentru ca urmeaza trendul eco si pentru ca au in compozitie 98% ingrediente naturale: aloe vera si ceai alb, lapte de shea si extract de noni.Produsele nu contin arome artificiale, coloranti, uleiuri minerale, silicon sau parabeni.
  • Aloe Vera are un efect antiseptic (distruge bacteriile si ciupercile) si poate stimula procesul de refacere al celulelor. Restabileste PH-ul parului si al scalpului, intareste radacina firului de par si regleaza productia de sebum. Contine 20 de minerale - calciu, magneziu, zinc, crom, seleniu, fier; 12 vitamine - A, B, C, E, beta caroten, acid folic; 22 de tipuri de aminoacizi, dintre care 20 sunt necesari organismului uman; peste 200 de substante active, incluzand enzime si polizaharide; saponine - agenti ati-inflamatorii
  • Ceaiul alb stimuleaza tonusul pielii, asigura vitalitatea parului si a pielii capului, prin asigurarea necesarului de saruri minerale si oligoelemente, totodara curatind in profunzime si luptand contra radicalilor liberi. Confera elasticitate parului si impiedica ruperea firului de par. Contine un inhibitor de elastaza, de aceea are proprietati anti-imbatranire. Stimuleaza microcirculatia, prin aceasta avand efecte energizante si de stimulare, dar si protejeaza parul de efectele radiatiilor ultraviolete.
  • Laptele de Shea contribuie la refacerea echilibrului natural al pielii prin stabilizarea continutului de lipide din celulele epidermei. In cazul parului degradat, untul de Shea s-a dovedit a fi mai eficient decat untul de cacao si cel de jojoba. S-a demonstrat ca activeaza circulatia capilara, ajutand astfel la oxigenarea radacinii parului si eliminarea toxinelor rezultate in urma metabolismului. 
  • Extractul de noni are un rol foarte important in tratarea alopeciei. Contine 18 aminoacizi, inclusiv toti aminoacizii esentiali. Aminoacidul L-lysine ajuta in cazul alopeciei androgenetice. L-arginina este utilizata de organism in producerea oxidului nitric. Astfel noni stimuleaza productia de oxid nitric din organism. Oxidul nitric mentine si promoveaza cresterea parului nou. Noni blocheaza 5-alfa-reductaza, reduce DHT(dihidrotestosteronul) absorbit de foliculi, si blocheaza legarea DHT de receptorii androgeni. Noni contine galat epigallocatechin. Aceasta substanta afecteaza activitatea 5-alfa-reductazei responsabila de convertirea testosteronului in DHT. De asemenea noni contine cantitati abundente de flavonoide care stimuleaza in mod direct cresterea celulelor epiteliale.
Produsele au la baza o tehnologie Instant Microfluid pentru performanta, un complex de ingredienti naturali pentru rezultate pe care le simti si le vezi imediat.
Am folosit de patru ori pana acum samponul si balsamul si ma declar foarte multumita de rezultate: samponul face o spuma densa si curata foarte bine, din prima. Unele sampoane fac spuma abia dupa a doua aplicare, insa acesta lasa parul scartaind de curatenie inca de la inceput, iar balsamul vine sa imblanzeasca firele de par si sa le transforme intr-o matase fina, confera stralucire si un parfum proaspat care se mentine pana la urmatoarea spalare. Imi place foarte tare pentru ca a doua zi, parul meu se aranjeaza foarte bine si pare proaspat coafat, desi somnul meu este de cele mai multe ori agitat si implica vreo cinci perne mai mici si mai mari :)) In mod normal, ar trebui sa ma trezesc cu parul maciuca, insa ma bucur ca am descoperit aceste produse care mi-l disciplineaza si care m-au scapat de placa de par si alte instrumente de coafat fara de care pana nu demult nu puteam iesi din casa!

Un sampon costa 65 de lei (250 ml), un balsam 64 de lei (200 ml), iar un tratament pentru par 87 de lei (200 ml). Puteti cumpara produsele de la sediul Topline din blv. Regina Maria, nr. 14, Bucuresti (aproape de capatul tramvaiului 32 de la Piata Unirii)
fashion doctor spunea...

thank you darling,am notat.

goldwell green real moisture spunea...

Mi l-am comandat si eu de pe un un shop online si sunt foarte multumita de modul in care spala si lasa parul curat. Chiar scartaie dupa prima spalare cu o cantitate redusa de sampon. L-am gasit la 52 de RON la 200 ml. :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search