luni, 9 mai 2011

Daca in vara asta mai aud o data....

...ironii de genul "vezi ca ti s-au rupt blugii!", s-ar putea sa fac uraaaaaaaaaat!!! :))) Sau pe mama "da-mi-i sa ti-i repar eu", sau pe tataie "cat costa o pereche de blugi, ca-ti dau eu bani daca nu ai sa-ti iei unii noi" :)))
De vreo ....multi ani, de cand tot port blugi rupti, am auzit toate replicile din lume care se intampla sa ma amuze sau sa ma enerveze! Am si blugi normali, dar vara imi plac rupturile :) cu tocuri sau cu slapi, ma ajuta sa ma simt in largul meu. Nu stiu de ce, dar imi place foarte mult sa port jeansi cu rupturi, dar si gaurile sunt de mai multe feluri caci nu-mi plac toate :)) Unele sunt de prost gust si arata ieftin, iar altele te fac sa pari sexy si jemanfisista :)













Anca Buzea spunea...

Si eu sunt innebunita dupa blugii rupti, mai nou port si tricouri rupte, gaurite, desirate... insa vorba ta, trebuie sa fie desirate intr-un anume fel! ;)

iguanitza spunea...

Ha ha ha :)) și bunicii mei îmi spuneau că-mi dau ei bani să-mi iau blugi ... că umblu ca golanii ha ha ha
Eu am o singură pereche de blugi rupți, dar sunt super faini și îi port destul de des♥

coco spunea...

..ha...intreaba-ma pe mine !!!la mine face si fiica-mea misto...orscat...cica..am o varsta !!!da...nu ma las !!!

Zuzele spunea...

@ Coco, bravooooooooooo!!! Imi place despre tine! :)))

@ Iguanitza, eu cred ca am vreo 3 perechi, cu diferite grade de rupturi :)) Ma imbrac de cativa ani asa si ai mei tot nu s-au obisnuit :P Dar eu insist, nu-i bai!

@ Ancutza, tricouri inca nu am, dar nu-i timpul pierdut! :D

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search